abi ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş, olmuyor işte.
ben gidecem başkasının konusunun ortasına atar yapacam dalga geçerek.
bence ayıp. kim ne derse desin.
belli neyin ne olduğu da işte...
özleden pm atarsın, herkesin tlfnu belli.
şu hobinin tutkunun tadını çıkaracağımıza hakaret yeteneğini klavyeyle birleştirmiş gidiyoruz.. nereye kadar giderse artık?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
tdi showw![]()
Olaya müdahil olmak pek istemiyorum ama şuda bir gerçekki arabada ne olduğu çok önemli değil( noslu nossuz ) anlamında arabanın gideri iyi olsun kim geçtikten veya geçildikten sonra yok senin arabanda nos var benim arabanda nos yok ister nos kullan ister methanol kullan bunların önemi yok önemli olan hangi aracın geçtiği sonuç olan ve esas olan budur şartlar eğer eşit değilse yarışmassın olur biter.
( bizde eğer geçilirsek! demeyiz senin turbon bizimkinden büyük, sende methanol var, manifold var diye mazeretlere gerek yok Helal olsun der geçeriz)
tekrar söylüyorum Bef gerçekten iyi yürüyor ama Esef abi artık bunları geçelim diye düşünüyorum arabada ne olduğu önemsiz yürür önemli olan.
Herkese saygılar Bef' e helal
Unutmadan ortada buluşulursa bende varım![]()
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
Abi unutmadan bizim videoları seyretmedin galibaa
http://www.techturkey.com/forum/vide...ra-stage2.html
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
Buraya herkez vidyosunu koyuyor yaptığı çalışmalarla ve yarıştığı araçlarla ilgili.Ortada herhangi bir görsel doneniz olmadan neden başkasının emeğine çabasına karşı böyle bir yaklaşımda bulunduğunuza anlam veremedim?Mekan sahibi ticaret yapan biri olarak da meslektaşınıza böyle bir tavırla yaklaşmanızı doğru bulmadım.
Karşınızdaki kişileri konuşup anlamadan çok rahat eleştirdiğiniz için yazdım.Umarım sizde aynı incelikle eleştiriye açıksınızdır.
Artık bu kadar konuşmaya sizde kendinize göre iyi saydığınız bir video koyarsınız bizde görebiliriz.
Bekir Paşaoğlu Ibiza Tdi - Tegrahawk Integra Turbo / Rpm Drag Race / Akhisar - YouTube
Akhisar ısınma videosu
Ayrıca sorun yok benim anladığım Ankara'da bulunup denenecek zaten
İlk postta belirtilmiş herzaman denenir diye
Arabanin specginin vs nin onemli olmadigini herkez biliyor. Eger en hizli benim diyorsan arabaya ne bastigin ne taktigin teferruattir.
Konuya sagdan soldan dahil olanlarda teferruattir.
Onceki yazimda gayet acik yazdigimi dusunuyorum deneme ile ilgili anlamayanlar tekrar okusun, halen iddiasi olanlar..
Dizel konusunda mutevazi davranacak durumda degiliz kusura bakilmasin
dynojet w. Z1000SX
Ortada buluşulursa Görür Türkiye en hızlı TDI ı..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Yanlışın var galiba sen fazla atarlanmissin
Benim pd falan yok video demissin video koydum ortada buluşalım demissin buluşalım demişler
Ha birde arabınıza Masallah ama kendi kendinizi kral ilan etmeden etrafınıza bakın her yerde ciddi pd ler var
En azından Ibiza nin tescillenmis dereceleri var ....
Alın dbn lerinizi konusun ben sadece izleyiciyim
Bir gun bir pd sahibi olursam ayrı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)