Mehmet Gazihan;6126770]abdurrahman çelebi - ek_i sözlük[/QUOTE]
bu da en iyi arabanızdı..
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu[/QUOTE]
Çingenelik yapıp Adamın arabasından Tüpü söktürmüşsün, G.t korkusu dimi ? NOs basılan arabada basınc dusuk ayarlanır , 2 barla anca bu kadar gecebiliyorsun bizi, geçilceksin ya.. Nosluymuş nossuzmuş komiksiniz..
O kadar çingenelik yap sonra gel bu videoyu paylaş..
Araba arabadır içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, en hızlıyım diyorsan bakmıcaksın kaputun altına..
Bekle az kaldı Seni o taht zannettiğin tabureden indirmeye..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
burada kimseye kabalık ve seviyesizlik yapacak değilim buna kişiliğim uygun değil.
arabalarda ne var ilgilenmiyorum....
hazır olunca irtibata geçersin istersen gel kendiin kullan .geç beni mutlu ol..
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu[/QUOTE]
Mehmet Gazihan Beyefendiye ve Adanada'ki yancılarına kalırsa Stg 4 cupra geçiyorlardı geçeceklerdi falandı filandı aaa oda ne k04'lü FR'ı unuttular![]()
maşallah tüm araçlara bef gayet başarılı![]()
Bef hangi firma yapımı ? Hiç reklam yapılmamış ?
Ateş olmıyan yerden duman tütmez Mehmet Bey bak hala Bey diye hitap ediyorum istersen benim yazdığım şeylere cevap verirken daha usturup ol yoksa ne karşılıklı saygı bırakırım ne beyefendiliği şimdi sen diceksin sana yazmadım üstüne alınmak istiyen alınsın diye bir daha uyarmam bozarım saygıyımı heralde kendini ağzı bozuk sanıyorsun daha öncede G.t korkusu yazdın şimdi de adamın pi.ide yazdın terbiyesizlik yapmanın klavyeden küfür arz etmenin gereği yok bir daha benim yazdığım şeylere cevap yazarken küfür kullanma senden ilk ve son ricam değil bu sitede değil telefonda nerde istersen nerde olursa olsun sana karşı küfürün ALLAH'ını ederim bilmiş ol... şimdi dersin sen klavye delikanlısına bak ne söylemek istersen söylersin o senin kanaatin şimdi sağlıcakla hıı bu arada bunlar sana tehdit diil küçük bir rica......
Acık olun arkadaşlar ne demek istiyorsunuz ( bu videoyu koyarak) yazılarınızı yazarken dikkatli olunnn,
Kimi kastettiğinizi anlayalım dediğim gibi delikanlı ve açık olunnn[/QUOTE]
benim sözüm sana diil mansur sen zaten adamın bayiliğini yapıyorsun benim nereye kime karşı yazdığımıda iyi biliyorsun...Delikanlılık gibi derin şeylere girme istersen herkes kimin ne kadar Delikanlı olduğunu iyi bilir ben yeri geldiğinde kimin yüzüne ne söyliceğini iyi bilirim sen sıkma tatlı canını...
Çingenelik yapıp Adamın arabasından Tüpü söktürmüşsün, G.t korkusu dimi ? NOs basılan arabada basınc dusuk ayarlanır , 2 barla anca bu kadar gecebiliyorsun bizi, geçilceksin ya.. Nosluymuş nossuzmuş komiksiniz..
O kadar çingenelik yap sonra gel bu videoyu paylaş..
Araba arabadır içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, en hızlıyım diyorsan bakmıcaksın kaputun altına..
Bekle az kaldı Seni o taht zannettiğin tabureden indirmeye..[/QUOTE]
yeminle kimsenin kılıcını çekmiyorum ama sana bu kadar rahat ve belaltı konuşma lüksünü kim veriyor by gazihan ??? 2 posttada aynı g.ttür p.çtir biraz serin gel ya ,bunalttın ??? ne bilim vallaha iyiki adanada değilmişsin uzakta olmanın rahatlığı var heralde sende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)