User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: UGK Megane Rs & Redsun Megane Rs & BV Megane Rs

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnanç başkalarının söyledikleri ile hesap yapma. Kimse yoğurdum ekşi demez bilirsin. Öyle bir 206 yok yüklü S2000 ve Type R geçebilecek. O nedenle inanma lütfen. UGK konusuna gelince de UGK sadece kozmetik bir araba doğru ellerde değil ve çok eksikleri var. Yazılımla bile bu kadar yürüyebiliyor. 306 içinde şöyle sana telefonda söyledim +150 kg fazla senin arabanı 4-5 boy geri götürür. Yazılım olmasa bile arabandan o 2. kişiyi bavulu cartı curtu at çok rahat geçersin 306yı yazılımsız olarak.

Kelalper
    Alper özlettin kendini, kendi nickini al da sahalara dön

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper ağa ugknın hiç bir sorunu yok ben adam ettim o aracı. eskiden stok gücünü veremiyordu. şuan üzerindeki yazılım iyi olmadığından wastegateden filan kısık araba. yani orjinal gibi 0.8 0.9 bar filan basıyor araba.

ugk yı yazılımlı düşünmeyin. o aracı alan kişi 1 tane beyin alıcak keyfine bakıcak. şanzımanınıda bizim burda yaptık. şuan şanzımanı filanda sorunsuz. herşeyi yeni. egzantriklerinden siboplarına kadar orjinal sıfır ve araç düzgün şuan. son aldığımız verilerdede 240 hp filan veriyor araç. ki diğer megane rslerde bu değerlere yakın veriyor. belki başkası kullansa daha iyi rolling bile yapabilir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper ağa ugknın hiç bir sorunu yok ben adam ettim o aracı. eskiden stok gücünü veremiyordu. şuan üzerindeki yazılım iyi olmadığından wastegateden filan kısık araba. yani orjinal gibi 0.8 0.9 bar filan basıyor araba.

ugk yı yazılımlı düşünmeyin. o aracı alan kişi 1 tane beyin alıcak keyfine bakıcak. şanzımanınıda bizim burda yaptık. şuan şanzımanı filanda sorunsuz. herşeyi yeni. egzantriklerinden siboplarına kadar orjinal sıfır ve araç düzgün şuan. son aldığımız verilerdede 240 hp filan veriyor araç. ki diğer megane rslerde bu değerlere yakın veriyor. belki başkası kullansa daha iyi rolling bile yapabilir.
    OLm şu rstuner dan aldığınız değerleri hp olarak yazmayın buraya. Benim araba o hesaba göre 220 ile 234 kw arasında çıkıo. Bazen 130kw gösterio. O zaman tamam doğrusu bu diyorum. Havalar soğusun iyice özgünün dynonun üstünde tepinicem.

Bu arada RStuner stage 1 yazılım 1 bar peak 0.8 con. veriyor bende. AFR de 10.5. Avans 4 derece açık. 95 kullandığım anda çatır çutur avans vurmaya başlıyor. O nedenle kullanmıyorum. Onun yerine özgünle alperin yaptığı 1.2 bar peak 11 afr avans kısılı olan yazılımı kullanıyorum 95 alsamda sıkıntı olmuyor. Sadece bazen boost cut giriyor araya o sinir ediyor. Wastegatete sorun var açmıyor basınç 1.5 bar peak vuruyor zaten o zaman yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper özlettin kendini, kendi nickini al da sahalara dön
    Şiiişt çaktırma ölü taklidi yapıyorum Buğra girince.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OLm şu rstuner dan aldığınız değerleri hp olarak yazmayın buraya. Benim araba o hesaba göre 220 ile 234 kw arasında çıkıo. Bazen 130kw gösterio. O zaman tamam doğrusu bu diyorum. Havalar soğusun iyice özgünün dynonun üstünde tepinicem.

Bu arada RStuner stage 1 yazılım 1 bar peak 0.8 con. veriyor bende. AFR de 10.5. Avans 4 derece açık. 95 kullandığım anda çatır çutur avans vurmaya başlıyor. O nedenle kullanmıyorum. Onun yerine özgünle alperin yaptığı 1.2 bar peak 11 afr avans kısılı olan yazılımı kullanıyorum 95 alsamda sıkıntı olmuyor. Sadece bazen boost cut giriyor araya o sinir ediyor. Wastegatete sorun var açmıyor basınç 1.5 bar peak vuruyor zaten o zaman yapıyor.
    abi siz veri alamıyorsanız biz napalım ya. bu güne kadar her dynoya gitmeden önce rstunerle veri aldık. herseferinde gerçek dynoda 10 15hp daha fazla çıktı benim arac.

birincisi eğim çok iyi olmalı ikincisi değerler doğru girilmeli. herşey doğru olduğu sürece tahmini bir fikir veriyor.

denemesi bedava. dynosunu ben karşılıcam diyin yollayım ugkyı cumartesi size ölçün dynoda. 250 hp ye yakın dyno vermezse ben karşılıyım

artık zaten megane rs kullanmaktan hangisinin ne kadar vericeğini kullanırken bile anlıyorum. zaten benim kendi arabamın son halininde dynosu var. benimlede denedik aradaki farkdan bile anlayabiliyoruz kaç lduğunu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi siz veri alamıyorsanız biz napalım ya. bu güne kadar her dynoya gitmeden önce rstunerle veri aldık. herseferinde gerçek dynoda 10 15hp daha fazla çıktı benim arac.

birincisi eğim çok iyi olmalı ikincisi değerler doğru girilmeli. herşey doğru olduğu sürece tahmini bir fikir veriyor.

denemesi bedava. dynosunu ben karşılıcam diyin yollayım ugkyı cumartesi size ölçün dynoda. 250 hp ye yakın dyno vermezse ben karşılıyım

artık zaten megane rs kullanmaktan hangisinin ne kadar vericeğini kullanırken bile anlıyorum. zaten benim kendi arabamın son halininde dynosu var. benimlede denedik aradaki farkdan bile anlayabiliyoruz kaç lduğunu.
    Ulan ne veri giremeyeceğim Murteza. Kg giriosun. Ben benle beraber 1600 giriyorum. Alıosun vitese gazlıosun. Rengini falan girecek bi yer yok varsa turuncu diye giriim rengini. Burada sahil yolunda deniyorum başka eğim 0 bi yer bilmiorum ben.

Haa belki doğru ölçüyordur bilemiyorum ama o güçler çıkmaz benim arabadan gibi geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rstuner doğru ölçüyor aslında

bilen bilir

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Clio Rs i ölçüyordum
    Gidip normal dynoya girmiştim
    RStunerde 190 hp çıkıyordu
    Özgünün dynoda 192 hp çıkmıştı

Biliyorum biliyorum
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanç başkalarının söyledikleri ile hesap yapma. Kimse yoğurdum ekşi demez bilirsin. Öyle bir 206 yok yüklü S2000 ve Type R geçebilecek. O nedenle inanma lütfen. UGK konusuna gelince de UGK sadece kozmetik bir araba doğru ellerde değil ve çok eksikleri var. Yazılımla bile bu kadar yürüyebiliyor. 306 içinde şöyle sana telefonda söyledim +150 kg fazla senin arabanı 4-5 boy geri götürür. Yazılım olmasa bile arabandan o 2. kişiyi bavulu cartı curtu at çok rahat geçersin 306yı yazılımsız olarak.

Kelalper

araç sahibinin dediği "benim araç 170den sonar açılıyor" bu hafta otobana çıkabiliriz daha sağlıklı bir deneme olur. ama hakkını yememek çocuğun araba iyi gidiyor

çıkardım tüm ağırlıklarımı şuanda olması gerektiği gibi
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibinin dediği "benim araç 170den sonar açılıyor" bu hafta otobana çıkabiliriz daha sağlıklı bir deneme olur. ama hakkını yememek çocuğun araba iyi gidiyor

çıkardım tüm ağırlıklarımı şuanda olması gerektiği gibi
    yaw sen ilk önce telefonuma cevap ver yaw. Arıorum açmıosun.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah RS lere güzel denemeler olmuş...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan ne veri giremeyeceğim Murteza. Kg giriosun. Ben benle beraber 1600 giriyorum. Alıosun vitese gazlıosun. Rengini falan girecek bi yer yok varsa turuncu diye giriim rengini. Burada sahil yolunda deniyorum başka eğim 0 bi yer bilmiorum ben.

Haa belki doğru ölçüyordur bilemiyorum ama o güçler çıkmaz benim arabadan gibi geliyor.
    izmirli alper abi bilir. olurda araç sararsa. ki güçlüyse mutlaka sarıyor 3ncü viteste benimde 350 kw güç çıkardığımda oluyor yazılım açıkken. ama o zamanda otobana çıkıyoruz tutunacak asfaltta gazlıyoruz. özellikle e-5 be sahil yollarında yanlış ölçüyor çünkü araçlar sarıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirli alper abi bilir. olurda araç sararsa. ki güçlüyse mutlaka sarıyor 3ncü viteste benimde 350 kw güç çıkardığımda oluyor yazılım açıkken. ama o zamanda otobana çıkıyoruz tutunacak asfaltta gazlıyoruz. özellikle e-5 be sahil yollarında yanlış ölçüyor çünkü araçlar sarıyor.
    O sarma işi lastikle alakalı. Michelin pilotlar varken sarmaktan yürüyemiyordu. Sport Contact 3 aldığımdan beri 2 de bile sarmıyorum düzgün asfaltta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç 400 tork ve üzeriyse, 2 de tamamen 3 te kısmen sarıyor en iyi lastikle bile. Slick kullanmadım bilemiyorum ama potenza s01 ve pilot sport 3 te durum aynıydı. İki lastikte sıfır alındı ve kullanıldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabam güçsüz o zaman ne diim. Tem e çıktığım zaman 2 de asılırsam asr kapalıysa bi cıyk yapıo devam. ASR açıksa o lamba sürekli yanım sönüyor araba yürümüyo. Volanın dağılma nedeni de ASR zaten. Benim debriyaj çıktığında sağlamdı ama hafif yanıktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten baskı balataların erken bitmesinin tek nedeni o ASR, resmen sıvıyor balatayı volan üzerine.

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guncel ve temiz bir bilgi icin tesekkurler alper hocam )
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper Volanı daha çabuk bitiriyor. Volanın yayı dağılmıştı ve ikinci parça balanslı çalışmıyordu çıkardığımızda. Küçük parça sağa sola yalpa yapıyordu. Yayın kırılma nedenide ASR. Sürekli olarak tutup bıraktığı için tork direk ikinci parçaya vuruyor. Yayda bi yerden sonra kırılıyor. Tek parça volan aldım içim rahat şimdi. R26 R debriyajı da daha iyi kavrıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)