kimse benim gibi test edemez ama abi emin ol :D çiğerini söker ellerine veririm onaylıdır öyle söyle onlara :D
Printable View
http://i1213.photobucket.com/albums/...Carscoop20.jpg
keşke subaru brz sti çıkarsa
http://i1213.photobucket.com/albums/...Carscoop23.jpg
Benimde çok hoşuma gidiyor fakat;
Ciddi anlamda o arabaya 56.000€ vermek yazık günah..
bir ordan bağırıyo inandır inan. adam ünlü yaa
Konu sahibini yerden yere vurdunuz, bunlarda sıfır çizmiş :D :D
konu sahibinin seçtiği yer çok yanlış,
öyle böyle değil
Toyota GT86 Istanbul Park Lansmanı - YouTube
T Sport gibi bu araç içinde başladı gitmiyor vs lafları.Gt 86 da T Sport gibi tarihin tozlu sayfalarna gömülecek.
Çok daha seri çok daha düzgün dönen şahinlere şahit oldum bir şahin değil.
:D :D :D:
Sahin Drift 2 - YouTube
Toyota Gt86 - 56.000 €
Tofaş Şahin - 6.000 TL :D
yıl 2007 cadde16 zamanları kendisi efsanedir :D
kardeşim hayırlı olsun yeni oyuncağın,stock mu bincen bişeyler yapacan mı?
hayırlı olsun inancım...
bende o kadar para vermemenden yanaydım şahsen..
Saol abicim simdilik stoc ama dusunuyorum kisin biseyler yapmayi smdi kullanim kisin garajda yatacagina sanayide ugrasip yaparim :) abi varya bu millet kafayi yedirtirr yha alt tarafi bir video cektim ceken cekemeyen salak salak yazmis kimseye cevap verip muattap olmak istemiyorum :) gerci muattap olucak adamlar diiller ulan bak izle ne die salak salak yorum yaziyosun
Saol kardesim valla emin ol bende o kadar para vermedim hani derler yaa babam saolsun :)) valla yazicam arkasina babam saolsun :)) yoksa cidden ben o parayi vermezdim ya aslinda bu araba daha erken tarihte gelicekti turkiyeye yani otv artmadan once ama gec kaldi o yuzden fiyat firladi :) Ama suda bir gercek arabanin ic konforu vs. Kullanimi cok rahat ozellikle 4 kisilik olmasi konsol teyp torpido ve birde koltuklari cok iyi oturum kullanim Ve birde arac subaru boxer motoru var uzerinde :) sanirim yuklemede parca sikintisi cekmem sanirim :)
o parayla iki tane alayim bari, birini yazlik birini kislik :D
Angebote zu: Toyota, GT86, Preis von
ben de salak salak bir yorum yapayim, hayirli olsun ama mekan olmamis.
farkinda isek burasi umuma acik bir ortam ve burada salak yada sacma yorumlarin da yapilabilecegi göze alinmali diye düsünüyorum.
sagol abi :)
milletin alıp veremediği ne ben onu anlamadım :))) adam alt tarafı test etmiş. millet kavga etmeye yer arıyor gerenk yok böyle şeylere.
daha ne olsun topaç gibi olmuşsun işte. maşallah buarada
geçen gün toyota sonkarda inceledim içi dışı harika olmuş
turuncu rengi vardı ellerinde otomatik vites olarak fiyatı biraz daha duşuk olsa genesi coupe seviyelerinde dakika duşunmem
ufak dokunuşlarla muthiş olur :)
Walla ne yalan diyim ben arabanin tipini begeniyorum. Ustune ustluk sifir olmasi da bir avantaj. Ici de mis gibi sifir kokuyordur simdi onun :)
Kazasiz belasiz binmen dilegi ile Inan.
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız iyi günler de kullanmak nasip etsin sana inşallah.Böyle bir video'yu bizimle paylaştıysan eğer eleştirilere açık olman lazım.Beğenen olur,beğenmeyen olur...Keşke ada da falan dönseydin o zaman daha çok beğenen çıkardı.
beğendiğim araçlardan , kazasız belasız..
Driftte iyi iş yapacağa benziyor. Ayrıca araç hakkında olmamış,kotu vsvs diyenler modifiye ekipmanı çıkınca ve aradan 2-3 sene geçince fikirleri değişecektir.
çok güzel bi araç bence
bu arada o mahallede o kadar arabayı cevirmişsn kimse bişi yapmamış sanırım yerlisisin oranın :) 2 kere döndüğünde 3. turun başında şişe fırlatanlar oluyor :D
coil+eksoz+jant=kaderi değişir bu arabanın :) bnce s2000 den daha güzel
Beyler araba testi nedir bilmiyordum
http://e1208.hizliresim.com/10/k/c00ly.jpg
şimdiden ele düştü araba yazık