birde kadran olaydı iyidi:)
Printable View
birde kadran olaydı iyidi:)
Bence araba cok guzel ve yaptigi hareket stok haliyle bence basarili. Bi s2000 gibi donmesini bekle
yemeyiz cunku bi kere s2000 guclu bi araba. Bi coil le daha da guzel olacagina adim gbi eminim. Senden de bir istegim guzel bi jant koyup bas da su arabadan anlamayanlar bi araba gorsun. :) Pisman olmaya degmeyecek bi araba. Allah kaza belq vermesin.
lastik sesi yalnız başına çok itici geldi sanırım herkese :D
sıfır çizilen mekan yanlış
videoya göre s2k'ten daha rahat çeviriyor gibi
merak ediyorum 4-5tur 0 çizince noluyor ne zararı varda herkesin canı yanıyor bu kadar
Bence, sıfır çizmenin tek bir amacı olur, oda arabanın gücünü görmektir. Bunu başka yollarla da anlayabiliriz,
Hiçbir tecrübe gerektirmeyen ve toplum içinde yapılınca rahatsız edici bir durum olduğu için çoğu insanlar sıfır çizen arabalara apaçi,gereksiz hareket gibi bakar. Avrupada tek tük bulursunuz etrafında dönen arabalardan.
Bu arada arkadaşa hiçbir lafım yok, ama güzel bir drift videosu ile tecrübesini bizimle paylaşırsa daha tatminkar olur insanlar..
Aynı hareketi s2000 de yapsa rx8 de yapsa m3te yapsa E55te yapsa burda aynı tepkiyi görür.
Rwd arabayla ne yapılır? Sakin bir yerde güzel eğimli güzel asfaltlı bir kavşak yada viraj bulunur gerek ''shift down''la gerek el freniyle gerek ''powerover'' la gerekse ''heal&toe''yla dönülür bizde burda arabanın dengesine viraj alışına ''understeer''ine ''oversteer''ine göre yorum yapar aracı değerlendiririz..
Tabi bunlar kendini geliştirmeye çalışan insanların yapacağı işlerdir trafiğin ortasında 0 çizip üzerine gelip birde forum üyelerine ''salak'' diyen insanların değil.
yapana hiç bişi demem bana göre yanlış ama ona göre doğru ki yapmış aracına allah kaza bela göstermesin ama bişeyi anlamıyorum öle topaç gibi dömekten ne keyif alıyosunuz :D
keşke kadran videosu olsaydı çok merak ediyorum
kendi adima cevap vereyim cünkü bende mekan yanlis diyenlerdenim,
tragige kapali alanda,issiz dag yolunda,kapandiktan sonra alisveris merkezlerinin otoparkinda vs vs ister 0 cizsin,ister zik-zak, ister aracla amuda kalksin,ister parande atsin beni tabiki ilgilendirmez.
Allah tüm insanlara en iyilerini nasip etsin.
bizler insaniz ve altimizdakiler de yine insan yapimi aletler, hata yapma riskimiz fazla.
yayalarin ve araclarin bulundugu umuma acik bir yerde bu tür hareketler bana ters,
ya sürücü ya da arac kaynakli bir sorun olsa insanlara,araclara,dükkanlara dalsa ve insanlar icinde benim oglum yada esim olsa,
o sürücünün canini alirim.
Allah kimseye yasatmasin böyle olaylar.
bu arada konu sahibine yönelik degil, genel anlamda yazdim.
zaten trafik kazalarina terörden fazla kurban veren toplumuz,gerek yok böyle seylere.
bayram da geliyor,kaza haberlerinin önü arkasi kesilmez yine :(
Mekan konusunda bende katılıyorum zaten söylenenlere,aksini söylemedim
zaten tepki verenlerin geneli mekan nedeni ile verdi ve salak sifatini aldi yoksa ben kimsenin bundan bir zararinin oldugunu ya da hasetinden catladigini sanmiyorum :)
burasi techturkey değilmi ?
beyler oralarda koşarak bile sıfır cizsen müdahale eden oluyo muhtemelen arkadaş tam olarak güvenliği sağlamıs yoksa orayı bu kadar tenha göremezsnz araç bakımından :D
araplardan farkın kalmamış.ae86nın ruhuna işemişssin resmen
benim yazdığım yazı yanlış anlaşılmasın
Ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor gt86 sadece ülkemizin lanet ötv durumundan sebep bu kadar pahalı olması beni üzüyor
+
adam parasını verdikten sonra ister 0 cizer ister İnan yazar kimseyi bağlamaz Allah kimseyi malının kölesi yapmasın
Kazasız belasız kullan inan abi
konu sahibinin tepkisi şahin savunucularınaydı galiba :)
yolların yeni yılanı olacaklar maşallah :)
40 yıllık donut cuyum böyle 0 gōrmedim :D :hehe:
bu videonun üstüne daha yogun bi trafikte bi video daha çekilip eklense de nokta atışı olsa :) ortada tehlikeye atılmış bir ne araç ne de hayat var. gereksiz uzamış gitmiş
s2000 ile kıyası olmaz bence de , sokak ortasında bu tür araçlarla bu hareketleri oldum olası sevemedim ..
ben pek sevemedim henüz. sevdirsinler lütfen :)
haret ve arac guzel ama bence yer yanlıs..
Sonraki denemelerini merakla bekliyoruz =)
Çok iyi yahu acayip beğeniyorum,turbolanınca Imp. gibi vahşi olacaklar :D
aslında fiyat yüksek değil. Toyotanın standart huyudur. 5 yıl sonrasının tahmini enflasyon değerine göre fiyatlandırma yaparlar, önümüzdeki 5 yıl boyunca fiyatı rakamsal olarak aynı kalır. Değer olarak düşer. Şu anda araç yeni çıktığı için değerinin yüksek olması normal. Zaten manuel olanı şu anda 120.000 lira gibi bişey. Zaten bu fiyata BMWnin coupe araçlarından 1 serisi bile zor alınır. Yani aslında fiyatının fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu aracı Honda S2000 ile kıyasladıkları için fiyat fazla geliyor. S2000 denilen araç, bundan 13 yıl önce üretilmeye başlandı beyler. Ve o zamanın en yeni teknolojileriyle donatılmış bir araçtı, o zamanlar toyota-honda gibi markalar değişken subap zamanlaması teknolojisini yarı mekanik olarak kullanmış, Ve bu teknolojileri çoook yüksek fiyatlara satmışlardı.. S2000 ilk çıktığında GT86nın şimdiki fiyatlarına göre çok daha pahalıydı. GT86da ise durum çok daha farklı.. 1999 - 2000lerde elektronik sistemlerin spor otomobillerde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte; Toyota arkadan itiş spor otomobil üretimine uzun bir ara verdi... Ve neredeyse 12 yıl boyunca yeni spor otomobil tasarlamadı. İşte bu 12 yıllık birikimin ilk kıvılcımı olarakda GT 86yı görüyoruz. GT86da S2000 gibi değeri geç anlaşılacak araçlardan birisi. Çünkü GT86; kullanılan elektronik sistemleri gereği, gelecek nesil spor araçların neye benzeyeceğinin küçük bir örneğini oluşturuyor.
http://www.motorward.com/wp-content/...-Preview-2.jpg
roling haricinde s2k ne yapmış? coopen'de bile olan koltuk ısıtma yok yani nası cabrio? Standart fren mesafesi nedir? Euro normlarından hangisini karşılayabiliyor? Kilitli mi var? Konfor ekipmanı mı var?
70.000 TL'ye dizel jetta varsa bu arabanın fiyatı çok çok normal!!! Sonuçta jetta %37 değil bu araba gibi %80 vergi dilimi ile geliyor olsaydı dizel jettanın fiyatı 92.000TL olucaktı burdan çıkan sonuç ya jetta uçuk fiyatta ya da bu araba çok ucuz......
Sonuç olarak gittim gördüm kesinlikle güzel yapmışlar hele arka tasarım 10 numara olmuş sadece önde bişeyler rahatsız etti anlayamadım. Konfor ve aksesuar çok çok iyi.
Umarım s2k ve rx8 gibi şaft tüneli soba borusu gibi ısı yaymaz.... Umarım rx8 gibi çok yakmayıp, s2k gibi alt devirlerinde 1,5 dizeller gibi gitmiyordur.
Birisi e30la, şahinle aynı videoyu koysaydı yorumlar 360 derece değişirdi sanırım. :)
Bursada bir müşterim almış. Eskiden 350Z i vardı. Şu anda aynı zamanda GTR ı var. denemek için çıktık. Ben yolcu koltuğuna oturdum kullanmamı istesede. Açık konuşiim S2000 den biraz daha rahat. O kesin. Ama alet inanın yürümüyor. Çevre yoluna çıktık. Alet kendini yırtıyor hızlanamıyor. Pİyasadaki 2lt 150 hp sadece yazılımlı dizellerin hepsi geçer bu aleti. Yanlama olayına gelince sadece köşe başlarını dönerken yanlarsınız drift için gücü yetmez.
videonun sonunda çocuk bakmaya geldi yetişemedi :((
Kelalper abicim peki sordunuz mu 350z mi gt86 mı diye müşterinize ? Genel olarak kıyaslama yapılırsa tabi
teşekkürler
bakıorm herkes performans performans performans. neden hep performans yönünde eleştiriyorsunuz. bi araçta herşey motor gücü degildir. bunu herkes iyi bilir. Kullanmadım Sürmedim ama Bence okadar s2000 i övmeyin derim. araç daha yeni cıktı yeni cıkmasına ragmen 280 hp ye kadar yükseltilebilecek modlanmalar olmus. biraz zaman geçsin görelim.
52bin euro +1450tl manuel satış fiyatıyla burayı dubai sandılar sanırım. efsaneler vardır asla yerleri değişmez ford nasıl gt500 elanor yaptıysa zamanında honda içinde s2000 apayrı yerdedir bu toyotadan drift arabası olcak potansiyel görmedim ben
her arabanın yeri ayrı adamlar yapmış biz nedersek boş :) PARASI OLAN BİNER
Pahalı olsun herkes binmesin zaten bilen binsin Toyotayı seven binsin yeter
s2000 ın yerı ayrıdır tabı ama bu araçta bence boş değil durun hele piyasaya yenı çıktı acemı daha az zaman geçsin bakalım..