Arabayi bilmemde facebook ta donen reklam kampanyasi cok iyi Bebek Haklı bi bakın derim...
Printable View
Arabayi bilmemde facebook ta donen reklam kampanyasi cok iyi Bebek Haklı bi bakın derim...
kesin bana da mantıksız konuşma diyecekler ama bu araç mayıs 2012 de gelseydi şuan z4 yerine gt86 ya biniyor olucakdım bu iş ne para ne marka ne de aşırı güç olayı bana göre sadece beğenmek ve zevk alıcağın aracı sürmekdir.
zevk alarak kazasız belasız kullanmanı dilerim.
S2000i de efsane yaptık ya, helal olsun bişey diyemiyorum...
Toyota ne zaman hızlı araba üretmiş ki zaten? Yine S2000 gibi halkın dilinde efsane olan AE86 bile 0dan100e 10 saniyeden daha uzun sürede ulaşıyordu..
Bir kez daha anladım ki; İki boy daha hızlı kalkıyor diye bir arabayı göklere çıkaran, hayatında bir tane spor otomobile binip onunla duygusal bağ kuran, İlk çıktığında yerlere batırdığımız otomobile yıllar sonra değerinden çok yüksek paralar veren. Gariban cadde çocuklarıyız biz.
Biz şunu hakediyoruz aslında; Albea maliyetine tek tapı bir spor otomobil üretecekler, onada koyacaklar 300beygirlik bir motor, sonra 60.000liradan satacaklar onu, bizde gidip hayran hayran alacağız o otomobili. Çünkü bizim için şasesi önemli değil demi? Aktarımdaki güç kaybıda önemli değil... 3,500 devirin altında az yakmasını sağlayacak bir yazılım yapılsın yeter, Bizde para çok gibi zaten veririz öyle bir arabaya 60.000lira... Hatta bizim için 7.000 devirde vites atıldığında benzerlerinden daha hızlı olsun yeter... Ama 7000 devire göre hesaplanmış bir şanzuman 3,500 devirde vites atarak kullanıldığında ne kadar saçma değerler verir, bu bizim umrumuzda bile değil. Çünkü herşeyimiz gösteriştir bizim... Hangi arabanın kıçı daha güzel görünür, karı kız hangi arabayı daha çok beğenir, ışıklardan kalktığında kimin arabası 3 boy önde kalkar, arabasını en fazla kim yere basar. Gerçekten mekanikten hoşlandığı için bu işle uğraşan insanlar değiliz ya zaten biz! GT86 alacağımıza alırız sciroccoyu.. dalarız besmeleyle virajlara... Yada 50.000euroya gt86yı beğenmeyiz, gider 120.000euroya porshe boxter alırız. Porshenin ağırlık merkezini düşürebilmek için boxter modelini cabrio olarak üretiyor olması umrumuzda bile değildir bizim.. Aynı mantalitede araç üretmeye çalışıp ondan daha iyisini yapabilen japona da laf ederiz. Üstelik japonun coupe olanı vardır, hatta arka koltuğuda vardır bu aracın.. Ve Japon; boxterın 3de biri fiyatına, 911in teknolojisinde yapar bu işi.. Herkes binebilsin diye bide az yakacak bir motor koyar bu arabaya.. Hatta bide 50.000 euroya satar bu arabayı.. Ama biz cadde çocuğuyuz abi.. S2000in difransiyelinin sesini dinleyip, şaftıyla ısınmaktan zevk alırız. Paramız yokken gtr hastasıyızdır, paramız olursa gider bmw alırız. Sonuç olarak GT86 arkadan itiş olup, az yakıp, arka koltuğuda olan araçların içinde en ucuzu iken... Ne kadar da pahalı değil mi?
Buna test mi diyirsunyz trafigin ortasinda !!! Sifir cizmek zaten arabayi test etmeye yetiyor dimi yazik
GT86 yı ne kadar inceledin bilemiyorum ancak ben bayağı bir inceledim bindim. S2000 kapısı olamaz. Performans dersen performans yok.S2000 e göre çok mu rahat hayır. Sadece ayak mesafesi biraz daha uzun. Daha doğrusu S2000 deki gibi ön panel uzun olmadığı için daha rahat girip çıkıosun. Yol tutuş muhteşem değil. Belli bir yerden sonra bodyroll başlıyor. Motor özelliği dersen ruhsuz. Devirlenmek istemiyor üst viteslerde. Hani o 400 metre yarışı varya S2000 ile 3 boy geride kaldığı. Uzunda o olur 15-20 boy. Arkadan iter ama gücü olmadığı için biraz hızlı girilen virajlarda kıçı gaz tepkilerine cevap veremiyor.
S2000 bir efsanedir GT86 ya göre. 8 sene üretim bandında durdu. Motoru 4 sene dünyanın en iyi motoru ödülü aldı. Ağırlık dağılımı 50/50 dir.
Bi de nerenden uyduruyorsun Boxster ın ağırlık merkezini düşürmek için cabrio üretildiğini. Araba zaten cabrio conceptli araba. Gt86 nın hangi teknolojisi Porsche düzeyindeymiş. Ne çok biliosunuz arkadaş. Toyota hızlı araba yapamaz diyen yok. Diyende bi yerlerinden sallar. LFA, Supra bunlar Toyotanın ürettiği arabalar ama GT86 bunların yanına yaklaşamaz.
s2k ile karşılaştırmak için ikisininde sıfırını alıp kullanmış olman gerekir ki inan ikisininde sıfırını alıp kullansaydın bu yorumu yapmazdın.
Yakıt tüketimi S2k'dan çok daha iyi.
Yol tutuş s2k'dan daha iyi.
Sesi s2k'dan daha iyi.
Aksesuar ve konfor S2k'dan daha iyi.
Performans S2k'dan kesinlikle çok kötü.
Görüş açıları S2k'dan kötü.
E46 m3'ünde motoru ödüller aldı ama sende çok iyi bilirsin ki e46 m3 motorları hep sandık motor olarak değişmek zorunda kalmıştır ;) O ödüller bi miktar reklamdır...
çoğu videoda hep otomatik vitesli versiyonlar kullanıyor bunuda unutmamak gerekir.
Eğer illa performans diyen varsa gider bi OPC alır veya GTİ alır vs...
Buraya çok güldüm :D
Araç hayırlı olsun, yapılan eleştirileri geçtim araç sahibi aşırı tepkili :) Yapılan yorumlar haksız sayılmaz..
Bence fiyatını hak eden bir araç, abartıldığı kadar pahalı değil özelliklerine kıyasla. 70lira verip eski model, muhtemelen kazalı araç almak var, 120liraya 0km almak var.
maşallah.Kazasız belasız.
ses olayi tamamen goreceli biseydir. bazilari boxer motorun sesini sevmez. bunun disinda stock 0 s2000 in yol tutusunu cok iyi biliyorum gt86 nin kinide icinde anlayabildim. s2000 in yol tutusunu ne kadar biliosun bilmiyorum ama s2000 duzgun direksiyon ve duzgun bir ayakla cok iyi yol tutan bir makinedir. toleransi azdir. gt86 o hizda o kada kontrollu yol tutmaz
aksesuar s2000 de olmayan bisey onu kimse aramasin.
f20c supercharger la yuksek guclere dayanabiliyor. motor konusunda f20 c gercekten cok saglamdir. sandik f20c kim getirdi simdiye kadar bilmiyorum duymadim. silindir kaplamasi cok ozeldir. normal alisimin uzerine bi kaplama vardir.
Subaru BRZ ve Toyota GT-86 Modelinden sonra aynı kasaya sahip bu araç amerikadada Scion FR-S olarak satılmaya başlıcak. Artık bi kasa farklı markaların çatısı altında farklı model isimleri ile satılmaya başlanmasından sonra birçok marka bunu bu şekilde yaptı ve günden güne yaygınlaştı bu üç marka Subaru, Toyota ve Sicion bu kervana dahil oldular. Bizim bu modellerden tavsiye ettiğimiz model ise Subaru BRZ bunun sebebi kullanılan motor, Boxer motoru bu üç markanın içinde en yaygın olarak Subaru markası kullanıyo. Scion markası altında çıkan bu kasa amerikada 25Bin dolar civarında bi para ile satılması planlanıyo, Toyota ise bu kasayı 53Bin euro civarında bi para ile satışa sundu.
hayırlısı olsun kazasız belaasız kullanmak nasıp etsın. ben begendım makınayı kesınlıkle alınır. sımdı begenemedım dıyenlerde 4 sene sonra bı ton para verıp alırlar yeterkı bı kac tanesı yapılısın roll drıft kosturmaya baslasın.arkadasıda bnı sıfır cızdı dıye bı ton söylenenler sosyal mesja vermeyı bıraksın buyuk cogunlugumuz bu hareketlerı yapıyo edıo ama bırını gördugu zaman tü kaka oluo. sankı hersey 80 80 kıyıdan kıyıdan gıdıo. gece vaktı temde 200le araba deneyıp hem kendı canımızı hem baskalarını canını tehlıkeye atanlar degılmı inana söylenenler. şahıncı oldu ele dustu gıbı kelımler yanlıs olmus.
not : inanı tanımam etmem oda benı tanımaz
hayırlı uğurlu olsun bir kaç dokunuş ile fazlası ile güzel bir araç olacaktır.
ve bu arada konuya bi açıklık getirim arkadaşlar orda bekleyen arabalar benim orsası bizim plazanın önü orda yanımda yöremde bekleyen insan vs vs hiç kimse yoktur dikkat edin video uzaktan çekilmiştir yani video çeken arkadaş bile köprü üzerinde bariyel arkasından çekmiştir yani kimi yada kimseyi tehlikeye sokacak bir durum yok ortada ya farzedelimki sokak ortasındayım ne fark eder siz sakın olaki ben yapmıyorum demeyin nese salak salak yorum yazan dediğim zaman herkez üzerine alınmasın sözüm 3/5 kişiye yha alt tarafı bir video çektim ilk defa bi sıfır çizim aracımın hem gücünü hemde çekişi ve arka kilit sistemini görmek için ufak bir denema yaptım ve deneme içinde tabikide kendi semtimi kendi mahallemi seçicem yabancı bir yerde akan bi trafikte yapmadım içiniz rahat olsun.... çekemeyenlere lafım
Video guzel olmuş bence ayağana sağlık eğlendim :) s2000 kusucaz artık bu cok yakışıklı ama alsam subaru alırdım o ayrı.
Sanırım profesyonel test videosuda var youtubede ve poschede dahil birçok model arabadan düzgün tutunuyor bu araba ,izlemistim
inan hayırlı olsun, sahip olmak istediğim arabaya sahipsin :) bol eğlenceler dilerim.
Scion, Toyota'nın ABD pazarında satış yaptığı firması, Scion'un araçları Japonya'da Toyota adıyla satılır ilk olarak bunu bilmek gerek.
BRZ-FRS-GT86, 3 ü de aynı araçlar. Donanım ve yay sertliği gibi farklılıkları var, en dinamik sürüşe sahip olan Toyota'daki araç OEM olarak. Subaru ve Scion kafadan daha çok kayıyor Toyota'ya oranla bu farktan dolayı. Motor tamamıyla 3 araçta da aynı o yüzden Subaru daha tecrübeli vs demek yanlış bi durum olur. Eğer bakım için böyle deniliyorsa, servis çalışanları bu araç için kurs aldılar yeterince zaten.
bende motorlar aynı sanıyordum ama değilmiş, elektrik tesisatları, beyin, hatta daha birçok parça farklıymış. brz mi gt 86 mı dersek gt86 daha iyiymiş. Bozuk ingilizcesi ile yutaka sugihara bu kadar anlattı, bu gün geldi türkiyeye tekrar, daha detaylı konuşur öğrenirim. Kendisi toyota'nın danışmanlarındandır.
Haberlerini bekliyorum Mert.
Bugün yazdım olm sana göredin mi? :)
incik boncuk olur illaki o kadar, motor içleri aynıdır diye düşünüyorum genel olarak :) tetsuya tada ile konuşmuştum daha araç çıkmadan, süspansiyondaki farkları söylemişti bana sadece :)
ben de seni aradım aradım açmadın bak mesela :)
Eğer ciddiyseniz bikaç kozmetik parça hariç birebir aynılar.... Mesela toyotanın yan çamurlukta subaru yazıyor vs.....
motorlarda farklılık olacağını düşünmüyorum ben
şuanda stock motora turbo 461whp leri gördüler tabi ne oldu btti bilmiyorum
crawford da motoru açıp inceledikten sonra forget kol piston ürettirdi
bakalım daha neler gelicek