senin araba hiçbişiysiz 13 yapıor kankim masallah daha beter s2k gormedimm![]()
cesur sende video cekmeyi ogrendin galiba colt varken foto cekiyordun video yerine koyunda izleyelim su videoları![]()
Kriter polo gti ise daha fazla konu takibi yapamiicam kusura bakmayin bu ne amk. Bulent(bulut) mudehale konuya abi lutfen yokmu hakkiyla giden ep3 ler antalyada denense ya kendi segmenti araclarla,,
TeamPASAOGLU
sertaç abi (serhat) poloyla gti la alaksı yok mevzunun serdar cok delikanlı, hırslı ve sevdiğimiz bir kardeşimiz el arabası alsa gelse ben yine yarışırım onunla burası antalyaa alayına cobraaa
edit: Type-R a pek vakit ayırmıyorum bu ara iş güç mevzuları falan var en kısa zamanda sahalara döneceğim![]()
Hahaha sertac deme allah askina raufa da soledim etilerdeki mekanlarda cikan efemine ismi abi sertac, serdar de serkan de ama sertac deme lutfenBulent
Simdi sertaclar bana bozulmasin ama...
Konuya donersek yani bizde burda arkadaslarimizin 1,4tsi larini biliyoruz gercekten sinifinda iddiali araclar zamanzaman eglencesine sikiyoruz ama bizim sinifin araclari degiller, assagilama gibi algilanmasinda kriter o olmamali derim ben eger aracinizi gelistirmek istiyorsaniz.
TeamPASAOGLU
kriterlik bir durum yok dediğim gibi serhat abicim yada en azından benim için yok diyebilirim. ben setup ımı kafamda olusturdum ve uyguladım sonuclarıda benı tatmin etti allaha şükür.
özgürüm en kısa zamanda diyelim kardeşim. tekrardan maşallah VAP Type-R![]()
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
Adamim atma oyle serdari ara sor 210 gibi 3 araba var. Cok isteyen varsa aksam yine gelirim. Arada bir serit bosluk hv zs st ne kadar typer varsa ruzgar yok. 5 kesici kendim kullanicam. Lb typer arkadasimin denemedik daha.. Nerde 10 milyar harcamisim sanzuman botorun bilogunun icindemi dost
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Baski onceden vardi canim kardesim kelebek emme egzantrik yazilim... Arabam izmirde ayar yapuldi afr tutmuyor 25 gun sonra o sikintilarda kontrol edilicek . Yalana dolana gerek yok beni gecen onume cikan bile olmadi serdar one cikti bi defa oda arabam cok sardi sonrasinda gectim zaten tamponumda gelmisse o olabilir ama kendinizi kandirmayin hepimiz arkadasiz... Yine soyluyorumm isteyen gelir 5 sonuna dek gazlariz... Sanzumanim yeni kirmak istemiyorum ve sakin sakin. Ama bidaha kirarim bu defa cok giderim...
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
Konuya birkaç defa girdim yazmim dedim olmuyor Ozgur arkadasım sen aksam video konulmayacak ben buraya video icin gelmedim demedinmi. Neden yarıştığımız buralara kadar taşındı anlayamıyorum massallah araban güzel olmuş kardesim birsey demiyorum yürütmezsede yuh derim bu arada kendin dedin 9 bin tl para harcadım diye soyledin paran var yap kardesim bazıları gibi hayali yarismiyorsun aldın yaptın gazliyorsun benimle senin aramda 3 araba olmadı o kadar basmadık sende biliyorsun Polo yine fena gidiyor bunu kabul edelim seni severim birbirimizi kırmayalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)