hep üstte olsun tmm bende yazim
ewettt videoları bekliyoruzzzzzzzz HETyyyyyyyyyyyyyyyyy
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
özgür ağa typer senin kanınıda hızlandırmış
hangi typerları geçmiş LB bi yazında bizde bilelim uzak kalıyoruzz böyle şeylere..
ayrıca VAP typerı, HV typer yemiş doğrumu videosu varsa koyunda izleyelim![]()
kimleri geçmişte antalyanın en iyi yürüyen typerı olmus bu araç ?
beni geçmiş mi ?
st yi ?
daha kc LER var![]()
Vap typer hv typer | Facebook
Sanırım video bu efe
#eksikpazar
kumlucalı kardeşlerimin kanı her zaman hızlıdır ayarlayın bir organizasyon antalyanın hızlısı belli olsun![]()
4 sonunda/ortasında roll mü bitermiş vti mı yarıstırıyosunuz 200de bırakalım aabi falan.
su doktor bilirkişi kimse gelsin saglıklı denemelere rapor versin. böyle deneme olmaz.
HV typerın sahibi benim. bir dünya video var ve gene tek bir video taraflı çıkıyor piyasaya gene. havalimanı tarafında denenen bölümlerde hv nin 2 boy geçtiğide oldu. yukarda stp nin geçtiğide oldu.. şimdi ne bu ben anlamıyorum..
-Mapped by chare-
oo serkan hoşgeldin
ben iki video izledim ikisinde de VAP geçmiş avdanlı co pilot falan debriyajlar mebriyajlar havalarda ucusuyor
https://www.facebook.com/photo.php?v=257172531053082
10 un üzerinde deneme yaptık. avdanlı nın sürdüğü video çıktı piyasaya.
arabamda stp ye göre çok fazla malzeme yok bu bi gerçek. iddam da olmadı kimseyle. eksiklerim var biliyorum. en basiti lastik ebatlarım büyük bunu herkez biliyor. benim eksantriklerim le bu kadar...
nacizane fikrim tekrar bi dyno çıkın. eğer bu dyno 284 ise benim arabamda 284 hp
beygirler havada uçtu kusura bakmayın..
HV nin geçtiği videolar nerede??
-Mapped by chare-
herkeze selam olsun hayırlı bayramlar..
ozgur aracın hayırlı olsun Allah utandırmasın guzel specler ancak bı 284 hp degıl malesef..
HV tayyarada masAllah toda a2 egzantrıkler ve o lastıklere gore mukemmel gıdıor mustafa'nın sıhırlı parmakları..antalyalılar bılıor ama dısardan konuyu okuyanlar ıcın acıklık getırelım en hızlı tayyar dıe bahsı gecmıs ama daha ne KC'lerle ne ST yle nede Bulutla denendı herkezın eksıklerı wardı ertelendı bayram sonunda guzel organızasyonla bu sıkıntıyı cozucez dusuncesındeyım..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)