Maşallah.. yeni setupla rolde ne yapar merak ettim:)
Printable View
Maşallah.. yeni setupla rolde ne yapar merak ettim:)
typer durumları bir acayipleşti artık 300 e dayandı egzantiriksiz birde egzantirik vs olsa neler olcak
garip işler oluyor ama hayırlısı diyellim :)
maşşllh güzel değer, isterse 300 hp versin otobana çıkınca işler değişiyor...
Vap Typer'd Drag kartel egzantrik var orcun yazmis gormedin galiba;)
Kanka bence sen vap typer'la bi dene bakalim noolcak.
Antalya 850 km araban baya bi acilir hizlanirsin hemde antalyanin yollarinda bitmeyen 5.vitesinide bitirirsin :D
özgür caddede görüşelim kanka :D
x typer y typer z typer icin her zaman bunu soylemem bir ton typera bindim kullandimda testte ettim yanlis anlamani istemem ER Her zaman degisik giden bi typer di hala da oyle oldugunu cok iyi biliyorum.Zamaninda en hizli kpro lu typeri kprosuz olarak gecti.suanda emini ki eski specleriyle bile olsa ( Toda N2 egzantrikli zikindirik DC headersli halinden bahsediorm ) cogu araca kafa tutardi stok kingte ilk 3 e oynar o araba onun kapagi icin biz aylarca ugrasmistik.Her araca yazmam cunku araba in nasi gittigini ve gidebilicegini cok iyi biliyorum... :)
Maşallah VAP typer'a :) gerekeni yapıcaktır..Çekirdek kolamı aldım vidyoları bekliyorum.Artık antalyayı rehin alırsın :icon_tup:
Hayirli olsun, birkac sorum olacak.
1 Ortam sicakligi 35.8 derece celcius iken IAT nasil 32.2 derece celcius oluyor?
2 Vtec engagement point'i kac yaptiniz
3 Dyno operatoru wheel / engine arasindaki cikan ciddi fark icin ne yorumda bulunuyor?
Lutfen bu mesajlara sadece konunun / aracin sahibi cevap versin, sundan olabilir bundan olabilir gibi seyler yazmayin. Tesekkurler.
Emegi gecen herkeze tesekkurler.. Ozellikle sabaha kadar ter doken bayram ustaya...veriler dogrumu yanlismi bikacgun sonra hep beraber gorucez... İns istedigimiz gibidir.herkeze saygilar
Guzel guc yuroyu tebrik ederim bayraminda ellerine saglik:) kazasiz belasiz ins arac sahibi arkadasta guzel surebilirse ses getircek sonuclar cikabilir:)
@gunes ambitient temp 35 olabilir ama dyno fanini unutuosun galiba iat 32 cok bile;)bu arada operator serencebey aciklamayi yazdi whp icin
Cevre sıcaklıgını olctuklerı cihaz güneşte filan mı duruyordu?
Fan çevre sıcaklığından daha düşük bir ısıda üfleme yapamaz ki.
bence termometre bozuk yada oradaki değerler hatalı, serencebey duy sesimi, cilalarım nerde benim!
özgür alışsın arabanın hakkını verir :)
Devir bandında hata var sıcaklıkta hata var ... İşin içinde Yüregir olmasa hiç yorum bile yapmamda haa aklım almadı :) Devir bandındaki spmadan dolayı bence yanlış hesaplama olma ihtimali var . Yani sözün özü bu araç yakıtsız 260 whp ? bana pek mümkün gelmiyor..
bu araba kaçta vtec açıyor, kaç devir dönüyor?
bunu her zaman söyledim her zamanda söylerim sağlıklı en hızlı giden typer kposuz typer a gecilmez. o kprolu typerda sıkıntı vardır yada kprosuz sandığınız typerda mugen beyin vardır belki;) srunlu hali ile gecilmişitr bu muhabbeti sürekkli duyuorum zamanında pistonlu kprolu typerı mı bp plakalı rc gecmişti 1 boy tamerdeyken.-, varsa öyle stock typer ygz yı ba yı gecicek hodri meydan:) gözümün önünde eski hdf yiğitteyen 5 ci viteste araba stp deyken stp nın önüne cıktığınıda gördüm mesela ikiside kprosuzdu. iddealı bi araba olduğu belli ama otobana çıkılmadan kimse king olamaz.
özgür maşallah kardeşim kazasız belasız. maşallah iyi beygir almışsın. bu ara beygirler havalarda uçuşuyor :D
bugün konuştuk antalya ya gelde hem aracını ölç tart hemde ne aracın ne kazanmış ne kaybetmiş gör en azından
MAŞALLAH VAP TYPE-R:icon_tup:
hade hade hade videolar gelsin :) yavaştan
yasın , ER yada STP typerın ne oldugunu cumle alem bılıyor senın bırseylerı ıspat etmeye calısman bırseyı degıstırmez.sen sportu typer seklıne sokmaya calısırken erdem her gun gece delı dolu gazlıodu bu arabayla,ugrasıyodu gelıstırıyodu... bende EDS ıle ugrasıyodum o aralar bıldıgın gıbı ;) herkesın 225 226 cıktıgı zamanlarda benım arabam 233 cıktı unutma herzaman bı tık onde oldu emsallerındende. hdf ıle stp yı kıyaslamıssın hdf nın o setupında neler oldugunu bılerekmı konusuyosun? bılmıyosan ogren detayları ondan sonra yorum yaz... BA typer ıle ben kendım denedım BA kprolu ıken gecılmedım yanyanaydık ona ne dıyosun BA saglıksız bozuktu dımı?? daha cok sey yazılırda neyse dıyorum ... typerın t sını bıtıremedın r sını bıtırmıs gıbı yorum yapma bence kardesım ...
Vantilator kullanmayalim o zmn yada giden arabanin iatisi duran ile ayni mi??
@gunes operatorun yazdiklari orada.konu sahibi okumuyor olabilir yada yeterli bilgisi olamayabilir.dyno sonucunda suphe varsa dbs o dynoda 282 cikardi bu aracin daha yavas olabilecegini dusunmuyorum
Kprosuz typer kproluyu gecer gecmez bilmem ben yasin:) ben hep gectim onu bilirim:) pasada 248 dynosu olani gctim oz ayarlamisti mertin typeri gectim yuro ayarlamisti. Ba typerla selcuk beraber yurudu tolga abi ayarlamisti fln filan iste;)
Typer alicak psikolojim yok yasin olsa valla seve seve uygulamali gosterirdim:) bu araci istanbula sattim yok piston var yok egzantik va yok kpro var ama devir dondurmuolar diyen istanbul piyasasiydi hala unutmadim:) o sebepten konusmaya gerek yok:)
Hdf izmirde iken beni gecti ilk denememizde sonraki denemede duz boru egzosumu takmistim araya tir soktum hala durur videolari:) sene 2012 hala egzantrik takmaya cekinenler var 2006 da takmistim birakta aracimiza bir iki farkli sey yapablecek becerimiz olsun akranini gecsin:)
Bu arada hdf ile stpnin denemesinde stpde 76 duz boru var die hatirliyoru hep soyledim kprosuz aracta 76 sikinti yapar die selcuga ama o denemede oyleydi die hatirliorum:)
Vantilatörün amacı içeri hava akışını sağlamak ve aşırı ısınmasını engellemek.
Öne konan fanın amacı yol similasyonunu doğru bir şekilde yapabilmek.
Vantilatörle ortam ısısından daha düşük hava elde edemezsiniz. Plakaları aklımda tutamam, honda civic den de hiç anlamam ama zehir gibi fizik/statik/dinamik bilirim.
Dışarısı 36 derece iken iatın olabileceği en iyi değer 36 derecedir. Ki tam 36 olması da pratikte imkansız gibidir, 1-2 derece daha yüksek olur her zaman.
Vantilatörle serinlememizin sebebi, vucudumuzdaki terin buharlaşarak ısı almasıdır, yada vucüt çevremizdeki ısınmış havanın yer değişmesidir.
36 derece dışarı sıcaklığı ile 32 derece IAT'ın tek açıklaması, içeri giren havanın soğutulmasıdır, kuru buz vb vb. yöntemlerle. Bu da olamayacağına göre, sensör hatalı...
benim rs de 950 beygir çıkmıştı dynoda. inanak mı :D gidişata bakılırsa galiba aracı bir dynoya daha çıkarmalısınız gibi geliyor bana..
tekerlek kaybını çıkarmaz Rpm hatası sadece Skalada belli eder Km bazından deviri Km ye çevirip koysana ama çok cidddi bir tekerlek kaybı var bu arabada varmı egzantirik ?
9500 döndünüzmü Serecnce yukarıları okumadım Dynoya göre konuşuyorum 1008 Hpa nasıl oluyor yahu lan düzeltsene şunları yaw 994 felandır o atmosfer basıncııı :)
yağsıcaklığını nasıl okudiin :D
Bitane 3.28 de 320hp çıkmıştı burda heycanlanmayin :D tekerde 220hp ama ahahaha serence küfür etme la ahauhuha
oynatmama az kaldi serence nerde?
Maha Dyno cillop gibi dyno, serence neler pesindesin
en iyi en çok beygirleri rollinglerde görücez :)
Eksoz Ateşin yeter senin Özgür :D
aynen videodaki eksoz ateşi yeter:) video eklenince daha güzel olmuş maşallah
tr nın en hızlı typerı sımdı vap typermı
Statik dinamik vs bilgine hayran kaldim 1 2 ornek vereyim yine inanmazsan bi log almayi dene araba duruken iatye bak sonra araba yururken iatye bak farki kendin gorursun:)
Ornek 1 hararet yapan araba neden stop edilmez?? Radyayore ruzgar gelsin sogusun die
Ornek 2 duran aracla yuruyen aracin iatsi ayni olur mu??
Bir soruda su fan sadece yol simulasyonu diosun fan niye simultene ediyor sence?? Hizli giderken etraftaki hava mi artiyor?? Cop soksan 1 bar cekersin engin bilgilerinle bmen lazim:) fan iatyi dusurmez diyene hala laf anlatmaya calismam bosa caba gibi geldi ama bayram sabahi iyi niyetler denuyorum..
Log almayi biliyorsab lutfen yazmadan once bir dene araba ile gazla dur 10 dk bir iatye bak sonra 200 sabitle giderken tekrar bak lutfen:) tecrube ile sabit kitaptan okuyup yazmiorum bunlari bilgine;)
Yolda log alırken 25 derece hava koşulunda 18 derece iat görebiliyor musun?
Buradaki herkesin anlatmaya çalıştığı, fan iat yi düşürür ama "ortam" sıcaklığından daha düşük bir seviyeye getiremez.
Ortam sıcaklığı 35-36 derece iken iat 32 nasıl olabiliyor herkesin sorduğu şey bu.
fan iati dusurmez ile fan iati cevre sicakligindan daha asagi dusuremez tamamen farkli cumleler.
disaridaki hava sicakligi 35 derece iketn istersen 300 le git en iyi ihtimalle iati 35 derece gorursun.
onun disinda dediklerin tamamen dogru, ama benim dedigim de dogru.
Disaridaki hava sicakligi 35 derece iken motora hic vlbir dis etken olmadan 32 derece hava sokabilen varsa nobel odulu hazir. bilim de devrim olur
tebrigin icin de tesekkur ederim.
iyi bayramlar
er yada stp typerın ne olduğunu bende biliyorum emsallerinden cıtır daha iyi olabiliceğini oda arabaya bütünlüğünüzü bilgilerinizin doğrultusunda olduğunuda biliyorum merak etme, ben sportu direk typer görünümlü almıştım bu arada;) böyle gereksiz yorumları yapmak ne kadar hoşuna gidiyor, senin hakkındada onu bunu bilmiyorken soyle sorardı böyle sorardı diyen bir dünya insan biliyorum hakkında;) kimse anasının karnından typerı bilerek doğmuyor dimi, az mütevazi olsan iyi olur. f e h lı bi typer yapın,ba yı yada beni beyin olmadan gecebilicekmisiniz suanda merak ettim. benimde cok yazıcak seylerim illaki varda boşver selçuk. bu arada eds ile uğrasırken neler yatığını yada yapamadığını nasıl yürüdüğnü gaz teline kadar nasıl olduğunu biliyorum, yanlış bişiy yazmıyorum isteyen dynoda istediği hp versin iş otobana cıkınca değişmiyor mu_? ben bunu savunuyorum arabaya maaşşallah hep söylemişimdirde ama yanlış bişiy de konuşmuyorum kardeşim...