User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
226 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 07 VAP 48 CTR Dyno Sheet

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devir bandında hata var sıcaklıkta hata var ... İşin içinde Yüregir olmasa hiç yorum bile yapmamda haa aklım almadı Devir bandındaki spmadan dolayı bence yanlış hesaplama olma ihtimali var . Yani sözün özü bu araç yakıtsız 260 whp ? bana pek mümkün gelmiyor..
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba kaçta vtec açıyor, kaç devir dönüyor?

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı -HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vap Typer'd Drag kartel egzantrik var orcun yazmis gormedin galiba

Kanka bence sen vap typer'la bi dene bakalim noolcak.
    Antalya 850 km araban baya bi acilir hizlanirsin hemde antalyanin yollarinda bitmeyen 5.vitesinide bitirirsin
    gecicem seni oğlüm 4 sonu hemide
    PowerTune

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x typer y typer z typer icin her zaman bunu soylemem bir ton typera bindim kullandimda testte ettim yanlis anlamani istemem ER Her zaman degisik giden bi typer di hala da oyle oldugunu cok iyi biliyorum.Zamaninda en hizli kpro lu typeri kprosuz olarak gecti.suanda emini ki eski specleriyle bile olsa ( Toda N2 egzantrikli zikindirik DC headersli halinden bahsediorm ) cogu araca kafa tutardi stok kingte ilk 3 e oynar o araba onun kapagi icin biz aylarca ugrasmistik.Her araca yazmam cunku araba in nasi gittigini ve gidebilicegini cok iyi biliyorum...
    bunu her zaman söyledim her zamanda söylerim sağlıklı en hızlı giden typer kposuz typer a gecilmez. o kprolu typerda sıkıntı vardır yada kprosuz sandığınız typerda mugen beyin vardır belki srunlu hali ile gecilmişitr bu muhabbeti sürekkli duyuorum zamanında pistonlu kprolu typerı mı bp plakalı rc gecmişti 1 boy tamerdeyken.-, varsa öyle stock typer ygz yı ba yı gecicek hodri meydan gözümün önünde eski hdf yiğitteyen 5 ci viteste araba stp deyken stp nın önüne cıktığınıda gördüm mesela ikiside kprosuzdu. iddealı bi araba olduğu belli ama otobana çıkılmadan kimse king olamaz.
    PowerTune

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür maşallah kardeşim kazasız belasız. maşallah iyi beygir almışsın. bu ara beygirler havalarda uçuşuyor

bugün konuştuk antalya ya gelde hem aracını ölç tart hemde ne aracın ne kazanmış ne kaybetmiş gör en azından

MAŞALLAH VAP TYPE-R
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hade hade hade videolar gelsin yavaştan

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu her zaman söyledim her zamanda söylerim sağlıklı en hızlı giden typer kposuz typer a gecilmez. o kprolu typerda sıkıntı vardır yada kprosuz sandığınız typerda mugen beyin vardır belki srunlu hali ile gecilmişitr bu muhabbeti sürekkli duyuorum zamanında pistonlu kprolu typerı mı bp plakalı rc gecmişti 1 boy tamerdeyken.-, varsa öyle stock typer ygz yı ba yı gecicek hodri meydan gözümün önünde eski hdf yiğitteyen 5 ci viteste araba stp deyken stp nın önüne cıktığınıda gördüm mesela ikiside kprosuzdu. iddealı bi araba olduğu belli ama otobana çıkılmadan kimse king olamaz.
    yasın , ER yada STP typerın ne oldugunu cumle alem bılıyor senın bırseylerı ıspat etmeye calısman bırseyı degıstırmez.sen sportu typer seklıne sokmaya calısırken erdem her gun gece delı dolu gazlıodu bu arabayla,ugrasıyodu gelıstırıyodu... bende EDS ıle ugrasıyodum o aralar bıldıgın gıbı herkesın 225 226 cıktıgı zamanlarda benım arabam 233 cıktı unutma herzaman bı tık onde oldu emsallerındende. hdf ıle stp yı kıyaslamıssın hdf nın o setupında neler oldugunu bılerekmı konusuyosun? bılmıyosan ogren detayları ondan sonra yorum yaz... BA typer ıle ben kendım denedım BA kprolu ıken gecılmedım yanyanaydık ona ne dıyosun BA saglıksız bozuktu dımı?? daha cok sey yazılırda neyse dıyorum ... typerın t sını bıtıremedın r sını bıtırmıs gıbı yorum yapma bence kardesım ...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevre sıcaklıgını olctuklerı cihaz güneşte filan mı duruyordu?
    Fan çevre sıcaklığından daha düşük bir ısıda üfleme yapamaz ki.
    bence termometre bozuk yada oradaki değerler hatalı, serencebey duy sesimi, cilalarım nerde benim!
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem ben pek unutmam detayları merak etme, Ozan gerekli aciklamayi yapmis benim yerime.

Sorularima arac sahibi ya da konu sahibi cevap verirse sevinirim keza ucuncu kisi fikirlerini merak etmedigimi onceki mesajimda da belirtmistim. Tesekkurler.
    Vantilator kullanmayalim o zmn yada giden arabanin iatisi duran ile ayni mi??

@gunes operatorun yazdiklari orada.konu sahibi okumuyor olabilir yada yeterli bilgisi olamayabilir.dyno sonucunda suphe varsa dbs o dynoda 282 cikardi bu aracin daha yavas olabilecegini dusunmuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kprosuz typer kproluyu gecer gecmez bilmem ben yasin ben hep gectim onu bilirim pasada 248 dynosu olani gctim oz ayarlamisti mertin typeri gectim yuro ayarlamisti. Ba typerla selcuk beraber yurudu tolga abi ayarlamisti fln filan iste

Typer alicak psikolojim yok yasin olsa valla seve seve uygulamali gosterirdim bu araci istanbula sattim yok piston var yok egzantik va yok kpro var ama devir dondurmuolar diyen istanbul piyasasiydi hala unutmadim o sebepten konusmaya gerek yok

Hdf izmirde iken beni gecti ilk denememizde sonraki denemede duz boru egzosumu takmistim araya tir soktum hala durur videolari sene 2012 hala egzantrik takmaya cekinenler var 2006 da takmistim birakta aracimiza bir iki farkli sey yapablecek becerimiz olsun akranini gecsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada hdf ile stpnin denemesinde stpde 76 duz boru var die hatirliyoru hep soyledim kprosuz aracta 76 sikinti yapar die selcuga ama o denemede oyleydi die hatirliorum

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vantilator kullanmayalim o zmn yada giden arabanin iatisi duran ile ayni mi??

@gunes operatorun yazdiklari orada.konu sahibi okumuyor olabilir yada yeterli bilgisi olamayabilir.dyno sonucunda suphe varsa dbs o dynoda 282 cikardi bu aracin daha yavas olabilecegini dusunmuyorum
    Vantilatörün amacı içeri hava akışını sağlamak ve aşırı ısınmasını engellemek.
    Öne konan fanın amacı yol similasyonunu doğru bir şekilde yapabilmek.

Vantilatörle ortam ısısından daha düşük hava elde edemezsiniz. Plakaları aklımda tutamam, honda civic den de hiç anlamam ama zehir gibi fizik/statik/dinamik bilirim.

Dışarısı 36 derece iken iatın olabileceği en iyi değer 36 derecedir. Ki tam 36 olması da pratikte imkansız gibidir, 1-2 derece daha yüksek olur her zaman.

Vantilatörle serinlememizin sebebi, vucudumuzdaki terin buharlaşarak ısı almasıdır, yada vucüt çevremizdeki ısınmış havanın yer değişmesidir.

36 derece dışarı sıcaklığı ile 32 derece IAT'ın tek açıklaması, içeri giren havanın soğutulmasıdır, kuru buz vb vb. yöntemlerle. Bu da olamayacağına göre, sensör hatalı...
    Built to fall....

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim rs de 950 beygir çıkmıştı dynoda. inanak mı gidişata bakılırsa galiba aracı bir dynoya daha çıkarmalısınız gibi geliyor bana..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OBD Soketinden sinyal alamadıgımız için devir bandını senkronizasyon yaparak çıkarttık.

O kadar güç kaybı normal degil tabıkı ortalama bır aracta 40~50hp arası guc kaybı gozlemliyorum deneyimlerimden

Arka iter binek araclarda maximum 70 gördum.
    tekerlek kaybını çıkarmaz Rpm hatası sadece Skalada belli eder Km bazından deviri Km ye çevirip koysana ama çok cidddi bir tekerlek kaybı var bu arabada varmı egzantirik ?

9500 döndünüzmü Serecnce yukarıları okumadım Dynoya göre konuşuyorum 1008 Hpa nasıl oluyor yahu lan düzeltsene şunları yaw 994 felandır o atmosfer basıncııı

yağsıcaklığını nasıl okudiin
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitane 3.28 de 320hp çıkmıştı burda heycanlanmayin tekerde 220hp ama ahahaha serence küfür etme la ahauhuha
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    oynatmama az kaldi serence nerde?

Maha Dyno cillop gibi dyno, serence neler pesindesin
    Built to fall....

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyi en çok beygirleri rollinglerde görücez

Mehmet-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksoz Ateşin yeter senin Özgür
    Dikkat
    VAF V-tec
    34 VAF 38

07 VAV 77
    07 VHM 20
    07 VCM 11
    07 VHR 77
    07 VFV 09
    07 BRH 47
    07 VHK 24

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen videodaki eksoz ateşi yeter video eklenince daha güzel olmuş maşallah

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr nın en hızlı typerı sımdı vap typermı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)