User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
226 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 07 VAP 48 CTR Dyno Sheet

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler kimse kusura bakmasında işi bilmeyen adamlar bu yorumları yapsa güler geçerim yorum bile yapmam.

Kprolu kprosuzla kafa kafaya yürümesi konusu çok komik normal şartlarda böyle bişeyin imkansız olduğunu çok iyi biliyorsunuz..O gece ki problemi tekrar yazıyorum 60 lık egzoz headerstan sonra 20 lik oluyordu nasıl bi etki yaratacağını benden daha iyi bilirsiniz diye tahmin ediyorum.

O gece stp typer uçup kaçmıyordu benim arabamda problem olduğu için kafa kafaya gittik.Bunun en güzel kanıtı hdf nin aynı gece yine kprosuz şekilde stp typerı geçmesi.

O zamanın en yaşlı en kmli typerlarından dj typerıda (dj typerda kprosuz) yarım boy - bir boy geçebiliyordum yine aynı problemli setupımla.Ki selçuğun yanıma bi kişi verdiği gibi onlada yanımda bi kişi alarak deneseydim onlada kafa kafaya gidicektim.

kimse alınıp gücenmesin neyse onu yazdım , burda birçok kişiden daha çok severim stp selçuku.

Dynonun neyini tartışıyoruz anlamıyorum bu setupta bu güç çıkmaz..Tekerlek gücünü eğriyi operatör çizmiş iat fizik kurallarına aykırı zaten.E o zaman neye bakıp değerlendircez.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    284hp olup olmadıgını yolda görcez.284 degildir ama 264 vardır bana göre

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakin zmnda bir video cekeyim araba kac derece gosteriyor log kac derece olucak die

@ gunes vtec pointi sorma sebebin buyuk ihtimalle egrideki bozukluktur o arada avans vurdugu soylendi vtec ile alakasi yoktu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasin kpro su boy verir die birsey soyleyemem benim diger araclari gectigim yer 6. Vitesi ustuydu ara hzlanma deil. O mugen beyin var dienede bayram bayram icten sovmeyeyim simdi ben hayatimda elimde mugen beyin tutmadim ALLAH sahit.. onu soyleyen cikip aynisini demezse ALLAHiNdan bulsun sende kimin soyledigini yazmazsan sende bul.. mugen beyinde kesici 8800 civari olmasi lazim o kdr cahil birisi soylemis iste sizde her seye inaniyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin kpro su boy verir die birsey soyleyemem benim diger araclari gectigim yer 6. Vitesi ustuydu ara hzlanma deil. O mugen beyin var dienede bayram bayram icten sovmeyeyim simdi ben hayatimda elimde mugen beyin tutmadim ALLAH sahit.. onu soyleyen cikip aynisini demezse ALLAHiNdan bulsun sende kimin soyledigini yazmazsan sende bul.. mugen beyinde kesici 8800 civari olmasi lazim o kdr cahil birisi soylemis iste sizde her seye inaniyorsunuz
    mugen revlimit 8600 . . . .
    Dr.ECU

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sunu anlamıyorum bg gücü bize görede fazla geldi fakat dynoya kımse yazmadı 281 hp dıye aynı dynoya dbs cıktı normal karşılandı serencebey (burak) zaten gereklı acıklamayı yapmıs yok dyno hatalı yok sular kesık yok o soyle bu boyle amma cok bılıyosunuz arkadaş

500-HP 600 HP HERŞEYİ BOŞ VERİN

ŞUNA BAKIN İKİ ARAÇTA AYNI DYNO ÜZERİNDE ÖLÇÜLDÜ BİRİ 289 HP ÇIKARDI DİĞERİ 281 ÖNEMLİ OLANDA BU YOK ATMOSFER BASINCI YOK LASTİK HAVASI YOK DEVİR BANDI GEÇİN ARKADAŞLAR YANLIŞ ÖLÇÜMDE YAPILDIYSA ÖBÜR ÖLÇÜMLERDE YANLIŞ OZAMAN AYRICA

BEN STP SELÇUĞU TOPLASANIZ 2,3 KERE YA GÖRDÜM YA GÖRMEDİM FORUMDAN TANIDIĞIM KADARIYLA TAVIRLARI,USLUBÜ,KONUŞMA TARZINDAN DOLAYI KENDİSİNİ SEVMEM İYİ İNSANDIR ONU BİLEMEM KONUYU ŞURAYA GETİRMEK İSTİYORUM,BEN DOĞRU OLANI SÖYLERİM YALAN YANLIŞ KONUŞMAM NE YAPILDIYSA ARACA NE YAPTIYSAM PAYLAŞIRIM.

DÜN DYNODAN SONRA DEDİKKİ YOLDA ŞU ARABAYA BİR BAKALIM NASIL GİDİYO

ARACIN ARKA KOLTUKLARI SÖKÜK,DEPO FULL,BEN,YÜREYİR VE ÖZGÜR

İZMİRDE FORUM DİYE BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ VAR BURASINI ÖNÜ OTOBAN OTOBANDA İKİ ÇEŞİT ASFALT VAR BİR YENİ DÖKÜLEN BİRDE ESKİ YENİ DÖKÜLENDE TANE TANE AÇIKLAYARAK YAZIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN DİYE YENİ DÖKÜLENDEN KASTIM SİYAH ASFALT.

2.VİTES BU ASFALTTA 4 BİNDE BASAR BASMAZ FULL SARIYO
    3.VİTES 80 KM İLE GİDERKEN GAZA BASIYORUM VTEC AÇINCA ARAÇ SARMAYA BAŞLIYO TABİ KESİCİYE KADAR DEĞİL SONRA TOPARLIYO.

ÇOK TRAFİK OLDUĞU İÇİN TOPSPEED YAPAMADIK AMA ARABANIN GİDİŞİ İYİYDİ.

SONUÇ OLARAK,

'' İKİ ARAÇTA AYNI DYNO ÜZERİNDE ARALARINDA 6-7 HP VAR DBS BU ARABADAN DAHA GÜÇLÜ DURUYOR DYNO ÜZERİNDE''

http://www.youtube.com/watch?v=jFtua...ature=youtu.be

NİYE KİMSE DBS BÖYLE BİR GÜÇ ÇIKARINCA BİRŞEY DEMİYOR ? AFERİN ASLAN,KAPLAN OLUYORDA
    BAŞKA KİŞİLER TARAFINDAN YAPILAN BİR ARAÇ O GÜÇLERE YAKLAŞINCA DYNO BOZUK OLUYOR BEN BUNU ANLAMIYORUM.
    KİMSE KİMSENİN YAPTIĞI İŞİ BAŞARIYI BALTALAMA ÇABASINDA OLMASIN 50 KİŞİ ARADI DÜN BENİ ARABAYA FARKLI BİR ŞEY,PARÇA TAKSAYDIM BURAYA YAZARDIM.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edo veya Selçuk sizin arabalarınızda kpro olsun ve siz kpro süztü bı typer la kafa kafaya gidin yakarsınız o arabayı neyi tartışıyornuz amk 6 7 sene oldu bu kanitlanali kpro = min 4 boy he sen bu aradaki farkı hafif jant araç sökme ve pilotaj ile kapatırsın o ayrı ama aynı kondisyon ve agarliktaki 2 typerarasi 4 boy oynar kpro da bunu bilmeyeni dövüyorlar artık aq
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mugen revlimit 8600 . . . .
    corci 8600 cadde spec 9100 race spec mugen ecular. mügen. bayramınıda en içten dileklerimle kutlarım kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corci 8 8 dönüyor mügen. bayramınıda en içten dileklerimle kutlarım kardesim
    burada VB typeR da vardı mugen beyin+tesisat 8600 dü valla bilemem seninde bayramın kutlu olsn
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw ben arabayi satali 3 4 sene oldu nerdeyse cokta fifi
    @ eray; eray geceni tebrik ederiz hll olsun deriz gecilende ayni seyi yapicak fln filan egzantrik var su var bu var die kicini duvarlara vurmicak

Neyse daha yazmiorum konuya simdi orcun aradi typer al die kafayi yerim gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAP Typer Geçmeyen vitesler ve DBS Polo GTİ - YouTube

Bu videodayken kaç hp ydi VAP typeR

Dyno izlerken karşıma kaçıktı
    Dr.ECU

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada VB typeR da vardı mugen beyin+tesisat 8600 dü valla bilemem seninde bayramın kutlu olsn
    Mugen beyin hala duruyor 9100 donuyor arac.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mugen beyin hala duruyor 9100 donuyor arac.
    kadrandan bahsetmiyorum reelde 8600 dönmesi lazım , belki yalnışta hatırlıyor olabilirm.. 9100 dönüyorsan 245 falan görmesi lazım 5.vites ??
    Dr.ECU

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler kimse kusura bakmasında işi bilmeyen adamlar bu yorumları yapsa güler geçerim yorum bile yapmam.

Kprolu kprosuzla kafa kafaya yürümesi konusu çok komik normal şartlarda böyle bişeyin imkansız olduğunu çok iyi biliyorsunuz..O gece ki problemi tekrar yazıyorum 60 lık egzoz headerstan sonra 20 lik oluyordu nasıl bi etki yaratacağını benden daha iyi bilirsiniz diye tahmin ediyorum.

O gece stp typer uçup kaçmıyordu benim arabamda problem olduğu için kafa kafaya gittik.Bunun en güzel kanıtı hdf nin aynı gece yine kprosuz şekilde stp typerı geçmesi.

O zamanın en yaşlı en kmli typerlarından dj typerıda (dj typerda kprosuz) yarım boy - bir boy geçebiliyordum yine aynı problemli setupımla.Ki selçuğun yanıma bi kişi verdiği gibi onlada yanımda bi kişi alarak deneseydim onlada kafa kafaya gidicektim.

kimse alınıp gücenmesin neyse onu yazdım , burda birçok kişiden daha çok severim stp selçuku.

Dynonun neyini tartışıyoruz anlamıyorum bu setupta bu güç çıkmaz..Tekerlek gücünü eğriyi operatör çizmiş iat fizik kurallarına aykırı zaten.E o zaman neye bakıp değerlendircez.
    kankacim o gece bizim
    Denemelerimiz sonunda benim debriyajim koku yapti isindigindan seninde spiralin koptu deneme bitirdigimizde hdf ile de denemek istememistim biliosun araba sogusun dedim ama geri yapti demesinler diye ciktik ki hdf nin kapaginin emmesinin kelebeginin nasil islendigi kapagindan ne derecede slindigini crsinin nerelerde oldugunu bilirsin senle denememizde sana aydini verdim ikiniz 110 kilo yapiodunuz bende ozaman 115 kiloydum sende kpro var kilo esit olsun sofor olarak dedik sende kabul ettin zaten tamam abi sorun yok diye. Bugune kadar egzozumda sorun var dememistin bu konu icin varsada vardir sana itimadim sonsuz

Dyno olcumu konusundada bizim iat ve cevre
    İsisi degerlerimizi ozgune yolladim
    Bizimkindede aradaki fark 10 derecelerde BK nin. Biz stack ucuna fan verdik o sekilde olcum ve ayar yapildi.

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi zaten kac senedır o muhabbet var kprol typerları gecıyo dıye ozaman kporo cop hıcbı ıse yaramıyomu? mıllet arabasına neden koyuyor bunu madem kprosuz typer bu kadar mukemmel bıde eray abının dedıgı 4 boy acıyorsa kpro kprosuza kprosuzu suren ılah galıba 4 boyu kapatıp bıde 2 boy gecıyomus

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kpro farklı bi dünya bunu konuşmaya gerek yok

en kısa zaman da özgür bi deneme videosu bekliyoruz senden ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zaten kac senedır o muhabbet var kprol typerları gecıyo dıye ozaman kporo cop hıcbı ıse yaramıyomu? mıllet arabasına neden koyuyor bunu madem kprosuz typer bu kadar mukemmel bıde eray abının dedıgı 4 boy acıyorsa kpro kprosuza kprosuzu suren ılah galıba 4 boyu kapatıp bıde 2 boy gecıyomus
    Anlamadigin konularda yorum yapma delikanli. Kimseye yalan soylemedik.

Ayrica Enes simdi aklima geldi Mehzent ve senle anadolu yakasinda denemedikmi biz? İkinizdede kpro yokmuydu? O gecedemi senin egzozunda sorun vardi cok alakasiz iki zamanda? O gecede iki kpro typera gecilmedim ben o ne olucak ? 6 cekip yurumedikmi senle 260 lara kadar? O gece egzozunda sorun felan yoktu kankacim sende biliosun bunu

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamadigin konularda yorum yapma delikanli. Kimseye yalan soylemedik.

Ayrica Enes simdi aklima geldi Mehzent ve senle anadolu yakasinda denemedikmi biz? İkinizdede kpro yokmuydu? O gecedemi senin egzozunda sorun vardi cok alakasiz iki zamanda? O gecede iki kpro typera gecilmedim ben o ne olucak ? 6 cekip yurumedikmi senle 260 lara kadar? O gece egzozunda sorun felan yoktu kankacim sende biliosun bunu
    abi kusura bakmada tanısıyomuyuz ne konuda ne bılgım oldugnu nerden bılıyosun kusura bakma senın kadar bılgım yok bıldıgım kadarıyla bı soru soruyorum ha foruma yas yazın edepsızlık yapmayın dıyosunuz yas yazıncada delıkanlı o bu oluyoruz sorudamı sormıyalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes yeni yazdigima cvp versin 260'a kadar yanyana gitmemismiyiz
    Anadolu yakasi denemesinde ozaman sorumuza cvp olucak, bilmedigin konu detaylara hakim olmadigin halde yorum yapiosun olamaz edemez diye. İlk denememizde tamam egzoz sorunu vardi ok, sonraki denemede zaten mehzent cagirdi beni bende karsidaydim gittim ba ve japla denedik sonuc yanyanaydi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)