beyler kimse kusura bakmasında işi bilmeyen adamlar bu yorumları yapsa güler geçerim yorum bile yapmam.
Kprolu kprosuzla kafa kafaya yürümesi konusu çok komik normal şartlarda böyle bişeyin imkansız olduğunu çok iyi biliyorsunuz..O gece ki problemi tekrar yazıyorum 60 lık egzoz headerstan sonra 20 lik oluyordu nasıl bi etki yaratacağını benden daha iyi bilirsiniz diye tahmin ediyorum.
O gece stp typer uçup kaçmıyordu benim arabamda problem olduğu için kafa kafaya gittik.Bunun en güzel kanıtı hdf nin aynı gece yine kprosuz şekilde stp typerı geçmesi.
O zamanın en yaşlı en kmli typerlarından dj typerıda (dj typerda kprosuz) yarım boy - bir boy geçebiliyordum yine aynı problemli setupımla.Ki selçuğun yanıma bi kişi verdiği gibi onlada yanımda bi kişi alarak deneseydim onlada kafa kafaya gidicektim.
kimse alınıp gücenmesin neyse onu yazdım , burda birçok kişiden daha çok severim stp selçuku.
Dynonun neyini tartışıyoruz anlamıyorum bu setupta bu güç çıkmaz..Tekerlek gücünü eğriyi operatör çizmiş iat fizik kurallarına aykırı zaten.E o zaman neye bakıp değerlendircez.