Maşallah tayyarlara..
adamlar soguk sulara götürdü usta bizi saolsunlar balık ısmarladılar muhabbet çok güzeldi adamların canı ne isterse ısmarlarız gideriz cakırlara yatırırız kuzuyu iceriz rakımızı yarıştıkmı biraz hırlaşıyoruz ama karşı karşıya gelince muhabbetimize diyecek yok engin abiii sen nere dersen geliriz sıkıntı yok adamın ham maddesisin sen abii
bulut ;
Drag cartel 2.2 endurance
Intake: 13.5 mm Lift / .238 Duration @ .050
Exhaust :12.2 mm Lift / .233 Duration @ .050
Toda a2 camshafts
Intake: 12.5 mm Lift / .235 Duration
Exhaust :12.0 mm Lift / .235 Duration
kanka senin aracın üzerindeki jdm eksantrikleri söküp oem leri takınca hızlancağınımı düşünürsün? ve ince contanı çıkarıp orjinal contanı takarsanmı daha hızlı olursun? stp nin sıkıştırması 12 üzeri zaten ya hv'nin? lastiklerini de 45 yanak yap birde. burdan farkı net çözersin kanki... dahasıda var yazmaya gerek yok.
alper abim konuyu okuyor gerekli açıklamaları yapalım
alper abi pt51 bağlamıştın zamanında , şimdide pt52 hangisi daha hızlı![]()
Gri Typer tam yürümeye başlıyor kırmızı hemen tüneline giriyor ara açılamıyor gibi geldi.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
mustafacim verdigin cevap biraz sacma olmus serkan malzeme eksik diyor sen egz. Degerlerini koyuyosun adam desekii senin egz. Lerin daha agresif verdigin cevap yerinde olurdu. Jant lastik dedigin totalde 10 bujona bakar yarisicam ver jantlari dese ben veririm malzeme esirgemem beni bilen bilir![]()
ha ayrica bende ince degil oem conta var kemalcan dan aldim kendisine de sorabilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)