Soğuk kanlılığınıza hayran kaldım
Kask da hakkaten 10 numara, Allah kaza bela vermeden devam etmenizi nasip etsin..
Soğuk kanlılığınıza hayran kaldım
Kask da hakkaten 10 numara, Allah kaza bela vermeden devam etmenizi nasip etsin..
M.Resat Simsek
cooook tatli kaymis, zevk aldim izlerkeneline saglik
benim hoşuma giden ilk kontradan sonra dahada direksyon çevirmene rağmen yani öyle bir açıdan sonra aracın düzelmesi çok yumuşak olmuş.azcık daha uzun tutsan kontrayı yada fazla versen düzeldiği an bu sefer virajın tersine arkasını atacak gibi hissettim.o ayarı iyi vermişsin![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
İyi Toplamışsınız Harbiden , Acemi Biri Olsa Patlamıştı![]()
Videonun Dışarıdan Çekimi Yok Galiba ?
Kesinlikle 160 gibi bir hızla toplanması zor bir durum, anlık refleks, sogukkanlılık,ertesinde çizgide tutuş falan hoş. Allah korusun![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Güzel kontra. Lastik ne vardı araçta ? Henüz tam ısınmamış bir slick lastik mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok kolay bir durum değil gerçekten. Zamanlama ve yerinde kontra olayı tamamlamış. Fakat araç çok yumuşak bir şekilde bırakmış kendini. biraz daha sert bıraksaydı o hızda kötü olabilirdi. Geçmiş olsun.
Kesinlikle arkadaşların dediği gibi viraj girişinde kesilen gazdan kaynaklıAynısı hatta biraz daha serti benim başıma gelmişti ıslak zeminde birde
Hidrolik olmayan direksiyon ile toplamak baya zor olmuştu ama bi o kadar da eğlenmiştim
Güzel toplamışsın tebrikler
![]()
lastık ne var aracta
gayet güzel toplamışsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)