maşşallah ezn ye ama bora abi şuan fog bundan hızlıdır hee muharremin koyduğu videolardaki gibi fark olmaz belki ama hızlıdır
maşşallah ezn ye ama bora abi şuan fog bundan hızlıdır hee muharremin koyduğu videolardaki gibi fark olmaz belki ama hızlıdır
maşallah![]()
Onu alemci Bora'ya sormak lazım. Tornavidayı nerden çıkardı anlamadım. Bildiğin mbc.
Tornavidayla karbüratör ayarı yapanları görüp 1.8t zannetti galiba![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Yavastir demiyorum zaten SelcukHizlidir cunku suan EZN de hafif jant yok, klima iptali yok, hicbir hafifletme yok. Tam aksine arkada bi İNGS tampon var gorsen tam bir parasut. VAFC yok ki su anda AFR si sapitmis durumdadir. Nerden baksan 1-2 boy oradan kaybi vardir. E araba gelmis 110 bin km ye. Bu km de bu kondusyon yine cok cok iyi. Sen gercekten inanir misin EZN nin 15 boy yiyecegine? Kolay degil tam 15 boy. Ben en kotu les vaziyetteki clio rs leri bile bu kadar rahat basar basmaz ayiramiordum. En azindan bikac vites tutunuyorlardi
![]()
Ezn nin sahibi Mesut kardesim bu islerden anlamaz bu islerin raconunu bilmez. Vites atmasini bilmez. Belki 9000 bile donmemistir. Buyuk ihtimal 95 oktan yerine 97 oktan bile almistir. Bak mesela EZN bendeyken JB 106 nin sahibi Orcun geldi benden rica etti. Daha kendisini hic tanimiuordum. Abi rica etsem arabami gormek istiyorum dedi tamam kardesim dedim gittik 3-4 defa bastik kendisi ile. Daha 200 e gelmeden arada 4-5 boy fark oldu her bastigimizda. İster inanin ister inanmayin ama VAREX i acmayi unutmusumO halde o kadar gectim. Belli ki arabasinda problem vardi. Tesekkur etti gitti. Konuyu orada kapadim. Simdi kalkip hemen videoyu buraya yapistirsam en iddiali 106 lardan birini oyle gectim boyle gectim desem dogru olur mu? Yakisir mi sence bana? Bu tur videolar cekip yayinlamak anca kendini kandirmak olur. Herseyi gectim yakisik bile almaz. Ama tabi bunu anlayacak olgunluga erismek de her babayigidin harci degildir. O yuzden ekledim videolari.
Ah su Muharremin su anlamsiz hirslari olmasa pogaca gibi cocuk da iste biturlu yenemiyor o hirsini3 kornayi duydu mu babasini bile tanimaz
![]()
Olm Reina ve Anjelikte yerim her zaman hazirdir. Ben oralari teftise gidiyorum teftiseYaslandik maslandik ama hala dimdik ayaktayiz butun benligimizle
Hakkatten neden aklimda oyle kalmis benimTornavida ne arar Utkuda la
![]()
ezn yi bilen biliyor bora abi acıkcası ben sasırdım ilk izledigimdede sonradan ögrenmiş olduk ne oldugunu![]()
sonunda gördük EZN'yi, güzel yuruyormus Bora abi..
hayırlı olsun yeni sahibinede, ne oldugunu biliyordur artık altındatadını çıkartsın roll'a falan gerek yok, videolardan anladıgım kadarıyla bu km'lere kadar koşacagını koşmuş zaten.. keyifle binsin İnşallah
kazasız belasız sürüşler hepinize..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Eywallah sagolun. Zaten kendisi alirken soylemistim rollinge filan cikarsan haberim olsun bu arabanin bi ismi var diye yok abi isim olmaz benim rollingle diye kac kere soylemisti. En guzeli bu arabayi ustunu acip mekanlara takilmak. Gercekten cilaladin mi ciddi dikkat cekiyor. İnsanlarin kirmizi olsun 3 boy geriden gelsin demelerinin sebebi de aslinda bu. Kirmizi gercekten cok baska. Ha bir de sarisi
İbo iyi ki de denememisiz seninle. Baksana EZN 15 boy yiyor rakiplerinden. Bi 10 luk da sen yapardin biziAslinda Kadir abi canli canli gordu arabanin kondusyonunu. O yazar EZN nin nasil gittigini.
Neyse artik yavas yavas Offroad ve avcilik kafasina geciyorum. Yakinda guzel bi jip alir yine TechTurkey Offroad organizasyonlari yapmaya baslarimYaza dogru yine hizli bir cabrio ile araniza girerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)