Aynen abi sen gordun nasil gittigini Angaramin o guzel rakimlarinda. Olay yormak degil de verilen emegi ezdirmemek. Ben buyum huyum kurusunArtik alrisam da EZN yi almam. Yeter ayni arabayi 3 defa satip almak dogru degil. Bakalim gucumuz kuvvetimiz olursa daha guzellerini aliriz. Simdi dagda bayirda arazide camura bulanma zamani
![]()
maşallah ..
Kardesimsin. Seni iste bu delikanli ve dobra tutumundan dolayi seviyorum. İste benim de kizdigim nokta buydu. Keske herkes senin gibi delikanli olsa da buraya yazsa dogrulari. Ama herkes sen ben mi? Rolling camiasindan tanidigim ve gercekten kardesim dedigim, beraber oturup yedigim ictigim adamlar EZN 15 boy yalandan gecilince hemen baslamislar tebrige saksaga. Ki bu adamlar EZN yi canli canli gormus adamlar. EZN nin kendisini bu sekilde ezdirmeyecek kadar kondusyonlu bi araba oldugunu bilirler. Ustunde emegim oldugunu bilirler. Ama bitanesi de kalkip noluyo bu iste bi yanlislik var EZN de problem var diyemiyor. Bunlar bir de bana abi diyen adamlar. Kimisi benim ekmegimi bile yemistir...
Bi soz vardir ruhunda kaypaklik olanin kalibi kac gram eder diye. Aha al sana ondan burda tonla var.
maşallah bora abi kazasız belasız çok güzel yürüyo eznsk2![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Yazmayım yazmayım dedim ama o video çok komik olmuş ezn stage 2 cupra'dan o farkı yemiyordu.
Olayın özü şu Atı koşturan jokey dir arkadaş.
Zaten kullanan arkadaş bunu başka bir forumda söylemiş hayatımda ilk defa rolling yaptım demiş.![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Aynen kanka. EZN yi bu kondusyona getiren de sendin CUK u getiren de yine sensin. EZN bu piyasada sadece birtane s2000 den 3-4 boy yedi. Zaten o s2000 EZN yi CUK diye optuO da 260 a kadar bastigimizda o fark olustu. Oyle 220 ye kadar degil. Biliyosun biz seninle baskalari gibi gecildigini farkedince 220 de gaz kesmiyoruz. Sonuna kadar tapagaz gidiyoruz ki asil fark ciksin ortaya
![]()
ya arkadasim senin isin gucun yokmu ne ugrasiyosun bu islerle alalh ya
bak sabah bildircindaydim gelmislerrr))
burada böyle kınayeli konuşupta delikanlılık dersi verme bora gerek yok , herkesinde bi sabrı var okumiyim diyorum görmiyim diyorum habire yazıyorsun , ezn ye emek vermişsinizde bilmem ne , görende kimsenin yapmadığu turbo setup denemişler veya çok özel atmosferik araba yapmışsınız sanacak..
bu gece gelsin ezn yi 4 boy geçen CUK s2k deneyelim.. koltuğum takılı 30 kg eksiğim var isterse koltuk söksün isterse zayıf birine versin deneyelim.
Sadece bu teklifim cuk s2k ye geçerli başka araçlar denemeye gelirse deneme yapmam.
cuk s2k = header-egzost-filtre- 70mm kelebek -hondata ecu
fog s2k = header-egzost-filtre- vafc
Dr.ECU
muharrem kılıçını iyi çektin![]()
evet EZN iyi bi araç ama(talipteolduk) ne olursa olsun , yinede FOG geçerdi diyorum belki aradaki fark o kadar olmazdı.
muharrem ,CUK s2k yıda geçersen geriye söylencek söz kalmıyo galiba ...
Nasil yazacagima ben karar veririm muharrem. Emegin kucugu buyugu olmaz. Kimseye de ezdirmem emegimi. Git kimle deniyosan dene. Yeter ki benim emegime satasma.
Bu arada CUK EZN yi 260 a kadar basinca 4 boy gecmistir. Senin gibi 220 de gaz keserek degil. Madem cok durustsun bu denemelerde o aksam 260 a kadar basardin. Onun bombostu. Videoyu izleyen herkes ayni seyi sordu. Neden 5 te biraktiniz diye.
ben daha bu konuya girmicem bişede yazmıcam, boş lafı sevmem.Oraya yazdım engin abi ararsa beni bu gece deneriz NOKTA !!!
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)