User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: EZN s2000 Rolling Geceleri

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eywallah sagolun. Zaten kendisi alirken soylemistim rollinge filan cikarsan haberim olsun bu arabanin bi ismi var diye yok abi isim olmaz benim rollingle diye kac kere soylemisti. En guzeli bu arabayi ustunu acip mekanlara takilmak. Gercekten cilaladin mi ciddi dikkat cekiyor. İnsanlarin kirmizi olsun 3 boy geriden gelsin demelerinin sebebi de aslinda bu. Kirmizi gercekten cok baska. Ha bir de sarisi

İbo iyi ki de denememisiz seninle. Baksana EZN 15 boy yiyor rakiplerinden. Bi 10 luk da sen yapardin bizi Aslinda Kadir abi canli canli gordu arabanin kondusyonunu. O yazar EZN nin nasil gittigini.

Neyse artik yavas yavas Offroad ve avcilik kafasina geciyorum. Yakinda guzel bi jip alir yine TechTurkey Offroad organizasyonlari yapmaya baslarim Yaza dogru yine hizli bir cabrio ile araniza girerim
    Çok yoruyon kendini Ezn ile burda 10-12 kez denedik gayet iyi gidiyor,ibonun gördüğü s2k lardan temiz 4-5 boy daha hızlı Bro geri alsana arabanı tekrar roll camiasına katıl

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yoruyon kendini Ezn ile burda 10-12 kez denedik gayet iyi gidiyor,ibonun gördüğü s2k lardan temiz 4-5 boy daha hızlı Bro geri alsana arabanı tekrar roll camiasına katıl
    Aynen abi sen gordun nasil gittigini Angaramin o guzel rakimlarinda. Olay yormak degil de verilen emegi ezdirmemek. Ben buyum huyum kurusun Artik alrisam da EZN yi almam. Yeter ayni arabayi 3 defa satip almak dogru degil. Bakalim gucumuz kuvvetimiz olursa daha guzellerini aliriz. Simdi dagda bayirda arazide camura bulanma zamani

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibonun gördüğü s2k lardan temiz 4-5 boy daha hızlı
    sadece 4-5 boy hızlıysa iyimiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavastir demiyorum zaten Selcuk Hizlidir cunku suan EZN de hafif jant yok, klima iptali yok, hicbir hafifletme yok. Tam aksine arkada bi İNGS tampon var gorsen tam bir parasut. VAFC yok ki su anda AFR si sapitmis durumdadir. Nerden baksan 1-2 boy oradan kaybi vardir. E araba gelmis 110 bin km ye. Bu km de bu kondusyon yine cok cok iyi. Sen gercekten inanir misin EZN nin 15 boy yiyecegine? Kolay degil tam 15 boy. Ben en kotu les vaziyetteki clio rs leri bile bu kadar rahat basar basmaz ayiramiordum. En azindan bikac vites tutunuyorlardi

Ezn nin sahibi Mesut kardesim bu islerden anlamaz bu islerin raconunu bilmez. Vites atmasini bilmez. Belki 9000 bile donmemistir. Buyuk ihtimal 95 oktan yerine 97 oktan bile almistir. Bak mesela EZN bendeyken JB 106 nin sahibi Orcun geldi benden rica etti. Daha kendisini hic tanimiuordum. Abi rica etsem arabami gormek istiyorum dedi tamam kardesim dedim gittik 3-4 defa bastik kendisi ile. Daha 200 e gelmeden arada 4-5 boy fark oldu her bastigimizda. İster inanin ister inanmayin ama VAREX i acmayi unutmusum O halde o kadar gectim. Belli ki arabasinda problem vardi. Tesekkur etti gitti. Konuyu orada kapadim. Simdi kalkip hemen videoyu buraya yapistirsam en iddiali 106 lardan birini oyle gectim boyle gectim desem dogru olur mu? Yakisir mi sence bana? Bu tur videolar cekip yayinlamak anca kendini kandirmak olur. Herseyi gectim yakisik bile almaz. Ama tabi bunu anlayacak olgunluga erismek de her babayigidin harci degildir. O yuzden ekledim videolari.

Ah su Muharremin su anlamsiz hirslari olmasa pogaca gibi cocuk da iste biturlu yenemiyor o hirsini 3 kornayi duydu mu babasini bile tanimaz
    Abi butun soylediklerine katiliyorum sadece sofor farki olursa fog hizlidir dedim ama bu kadar fark yine olmaz parca eksik fazla o ayri bir konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...ama bu kadar fark yine olmaz parca eksik fazla o ayri bir konu
    Kardesimsin. Seni iste bu delikanli ve dobra tutumundan dolayi seviyorum. İste benim de kizdigim nokta buydu. Keske herkes senin gibi delikanli olsa da buraya yazsa dogrulari. Ama herkes sen ben mi? Rolling camiasindan tanidigim ve gercekten kardesim dedigim, beraber oturup yedigim ictigim adamlar EZN 15 boy yalandan gecilince hemen baslamislar tebrige saksaga. Ki bu adamlar EZN yi canli canli gormus adamlar. EZN nin kendisini bu sekilde ezdirmeyecek kadar kondusyonlu bi araba oldugunu bilirler. Ustunde emegim oldugunu bilirler. Ama bitanesi de kalkip noluyo bu iste bi yanlislik var EZN de problem var diyemiyor. Bunlar bir de bana abi diyen adamlar. Kimisi benim ekmegimi bile yemistir...

Bi soz vardir ruhunda kaypaklik olanin kalibi kac gram eder diye. Aha al sana ondan burda tonla var.

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bora abi kazasız belasız çok güzel yürüyo eznsk2
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

cagdash10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 ler istanbulda showunu yapmış yine
    01 SL 949 - MAZDA RX-7

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım yazmayım dedim ama o video çok komik olmuş ezn stage 2 cupra'dan o farkı yemiyordu.
    Olayın özü şu Atı koşturan jokey dir arkadaş.
    Zaten kullanan arkadaş bunu başka bir forumda söylemiş hayatımda ilk defa rolling yaptım demiş.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmayım yazmayım dedim ama o video çok komik olmuş ezn stage 2 cupra'dan o farkı yemiyordu.
    Olayın özü şu Atı koşturan jokey dir arkadaş.
    Zaten kullanan arkadaş bunu başka bir forumda söylemiş hayatımda ilk defa rolling yaptım demiş.
    Aynen kanka. EZN yi bu kondusyona getiren de sendin CUK u getiren de yine sensin. EZN bu piyasada sadece birtane s2000 den 3-4 boy yedi. Zaten o s2000 EZN yi CUK diye optu O da 260 a kadar bastigimizda o fark olustu. Oyle 220 ye kadar degil. Biliyosun biz seninle baskalari gibi gecildigini farkedince 220 de gaz kesmiyoruz. Sonuna kadar tapagaz gidiyoruz ki asil fark ciksin ortaya

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EZN compilation yapsaydın abi başlığı

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadasim senin isin gucun yokmu ne ugrasiyosun bu islerle alalh ya
    bak sabah bildircindaydim gelmislerrr))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadasim senin isin gucun yokmu ne ugrasiyosun bu islerle alalh ya
    bak sabah bildircindaydim gelmislerrr))
    Yemin et? Tamam Cuma geliyorum. Konusalim gelince. Bu arada senin telsizlerin siparisini gectim. Bir cift cincik gibi 15 eylulde elimizde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada böyle kınayeli konuşupta delikanlılık dersi verme bora gerek yok , herkesinde bi sabrı var okumiyim diyorum görmiyim diyorum habire yazıyorsun , ezn ye emek vermişsinizde bilmem ne , görende kimsenin yapmadığu turbo setup denemişler veya çok özel atmosferik araba yapmışsınız sanacak..

bu gece gelsin ezn yi 4 boy geçen CUK s2k deneyelim.. koltuğum takılı 30 kg eksiğim var isterse koltuk söksün isterse zayıf birine versin deneyelim.

Sadece bu teklifim cuk s2k ye geçerli başka araçlar denemeye gelirse deneme yapmam.

cuk s2k = header-egzost-filtre- 70mm kelebek -hondata ecu

fog s2k = header-egzost-filtre- vafc
    Dr.ECU

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muharrem kılıçını iyi çektin

evet EZN iyi bi araç ama(talipteolduk) ne olursa olsun , yinede FOG geçerdi diyorum belki aradaki fark o kadar olmazdı.

muharrem ,CUK s2k yıda geçersen geriye söylencek söz kalmıyo galiba ...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Muharremnal sana atar 30-230 sti ileee
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muharremnal sana atar 30-230 sti ileee
    aahahahah
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada böyle kınayeli konuşupta delikanlılık dersi verme bora gerek yok , herkesinde bi sabrı var okumiyim diyorum görmiyim diyorum habire yazıyorsun , ezn ye emek vermişsinizde bilmem ne , görende kimsenin yapmadığu turbo setup denemişler veya çok özel atmosferik araba yapmışsınız sanacak..

bu gece gelsin ezn yi 4 boy geçen CUK s2k deneyelim.. koltuğum takılı 30 kg eksiğim var isterse koltuk söksün isterse zayıf birine versin deneyelim.

Sadece bu teklifim cuk s2k ye geçerli başka araçlar denemeye gelirse deneme yapmam.

cuk s2k = header-egzost-filtre- 70mm kelebek -hondata ecu

fog s2k = header-egzost-filtre- vafc
    Nasil yazacagima ben karar veririm muharrem. Emegin kucugu buyugu olmaz. Kimseye de ezdirmem emegimi. Git kimle deniyosan dene. Yeter ki benim emegime satasma.

Bu arada CUK EZN yi 260 a kadar basinca 4 boy gecmistir. Senin gibi 220 de gaz keserek degil. Madem cok durustsun bu denemelerde o aksam 260 a kadar basardin. Onun bombostu. Videoyu izleyen herkes ayni seyi sordu. Neden 5 te biraktiniz diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha bu konuya girmicem bişede yazmıcam, boş lafı sevmem.Oraya yazdım engin abi ararsa beni bu gece deneriz NOKTA !!!
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)