maşallah tüm araçlara..bu arada dün gece sanırım hp s2000 benim yanımdan geçti aracımı park ettiğimde acıbademde maşallah canlı daha da güzel görünüyordu
maşallah tüm araçlara..bu arada dün gece sanırım hp s2000 benim yanımdan geçti aracımı park ettiğimde acıbademde maşallah canlı daha da güzel görünüyordu
Çekimler,sesler,denemeler,video 10 numara başka söze gerek yok tebrikler. Tüm araçlara maşallah.
Meeşallah meeşallah gece-sabah arası iyi geldi gerçekten türklere de yakışan bu tebrik ederim kırmızıda var bir sıkıntı belli ama hp ciddi ciğerliymiş.Birde kafama takılan ufak bir ayrıntı var bu roll esnasında farlar kapatılınca daha mı hızlı gidiyorlar ??? Ceyran fındığa hızlı girsin cevizmi gelsin bekleniyor ? Varmıdır eğrisi doğrusu bu işin ?
harika bi etkinlik olmus spec lerden nerde ne yapılacagı bellı olmuss maşallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
masallah uzun bır zamandır bole guzel vıdeo ıznlememıstım herkesın elıne saglık
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Keyifle izledim, cozunurlukle keyif dogru orantili artiyo![]()
ah bee okadar izledik. en sona yazmışsın 720p izleyin diye görmedimen baştan mı izlicez şimdi hahaah
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Öner olm ne 1-2 ayı yaw üzerinde kazak varken deneme yapmışsın. Mart de sen onlara. Maşallah maşallah
IN BOOST WE TRUST
Uzun zamandır böyle video izlememişdim Maşallah çok güzel araclarınızda cekimlerinizde. bence tavsiye 720 p izleyin.
DRİLL
Dr.Ecu
ooohhh mis mis...kulağımın pası silindi..Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
HP yi seviyoruz![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)