2 de 60 ta bassaydın gorurdun dez avantajı:)
Printable View
Typer nedne far kapatıyo ? artısımı var ?
Farları kapayınca farlar güç çekmiyor doğal olarak bununda biraz artısı var.
maşallah gerçekten çok net ve güzel video
videolar çok fena cok keyif aldım maşallah araçlara..Devamı gelir inşallah..
arkadaşlar kırmızı s2000 benim aracımdır 3 yıldır bende araç 2. sahibiyim plakası VTC 30 dur trafiğe ilk çıktığı günden beri aynı plakadır aracımda bir eksik gedik yok satma gibi bir durumumda yoktur speclerde flaspro var yazmışsınız evet var ama o günde söyledim önere ayar yapılmadı sadece taktık calışıyormu diye baktık dedim önerde speclerine cia egzoz yazmıs ben onada inanmadığımı denemeden sonra söyledim ilk kez hp ile denemedik bir cok s2000 lede denedim elimde cok videolarda oldu ama hicbir zaman video koymadım hic bir zaman video koyup primde yapmadım hp nin beni nekadar gectiğinide söyledim bu siteye üye olan arkadaşlarda biliyor bu video 1 yıl önce cekiliyor simdi konuluyor öner arkadaşım koymus diyor sadece kırmızı araç diye yazılmış eksikleri vardır denmıs aynı specler denmiş aracımda eksik bir şey yoktur speclerde aynı olduğunu düşünmüyorum bunun için cevap verdim sağlık olsun iii geceler
Sen plakanı vermeseydin kimse senin aracın olduğunu bilmeyecekti diğer araçların plakasınıda vermedik farkındaysan.
Speclere inanmadığını denemeden sonra falan söylemedin?
Maşallah abi araban çok güzel gidiyor dedin benim arabam ayarızda demedin..biz sana arabana baktır daha iyi gitmesi lazım dedik sende yok arabamda sorun yok ayarımıda sevdiğim bir abim yapıyor dedin bizde iyi dedik..Nasıl oldu beyinden sonra diyince çok iyi oldu vteci daha erken açıyor le ayarladık fln demiştim şimdi arabada ayar yoktu diyosun..istersen beyni orjinale çevir bide öyle deneyelim dedik sen onada yok dedin..
O gece yanımızdaydın bizde flaspro bağlıcaktık beyne kitleyemedik saatlerce sende gördün şimdi speclerin aynı olduğunu düşünmüyorum diyosun.
öneri tanıyorum ne diyorsa odur eksi veya artı parça olmaz arabasında kaldıki o fark öyle flashpro ayarını iyi yaparak kapanacak bi farkda değil.. Elbet bi yerlerde eksik vardır , sonuçta 2 side aynı araba aynı motor , eksikler halledilir yine denenir arabalar sahiplerinde nası olsa ..
yaa sen bosuna konusma arac sahibi değilsin bişey değilsin ben o aksam ne konustuğumuda biliyorum merak etme ayar olmadığını yola cıkıp ayar yapmadığımızı da önere söyledim evet vtec kontrolden vtec aşağı alınıyor falan dedim önere ayrıca plakamı saklama gibi bi sıkıntım yok benim aracımın nekadar gittiğini de bu forumdan s2000türkiyeden diğer s2000 olan arkadaşlarda biliyor saklancak bişeyimde yok aracımda yürümesi gerektiği kadar yürüyor bu muhabbetlere gerek yok
Aradan bisene geçmiş ayarını ayarlattıysan gel deneyelim?Çocuk gibi ağlama forumda boş konusan sensin gidip önerle konuusp bde buraya gelmiş yazıyosun.
öncelikle konusmalarına dikkat et cocuk falan biz öle abi diyoruz diye cocuk sanmayın ben herkeze abi diyorum esnaf olduğumuz için merak etme aradan bir sene geçmiş diyorsun 1 sendeir koyma video simdi koy neden? bizim kimseden cekindimizde yok aracımda değişiklikler yapıyorum bende değil şuan ama denemem gerek yok bida bildiğim adamlarla denerim ancak arabamı bundan sonra hadi size hayırlı akşamlar
masallah baya iyi hersey kaliteeee
Yemeyin birbirinizi yok yere, denersiniz tekrar olur biter.
çok keyifli olmuş valla :) videoyu çekene'de kocaman maşşallah akhisar yarışlarındada yapıo bu işi :D :D
Denemeler de çekimler de 10 numara olmuş :icon_tup:
maşallah HP ye iyi yürüyor nazar değmesin