User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
110 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: HP S2000 vs Type R,S2000

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya dikkatlisin, tebrik ederim

Şu anda n/a olsam çok hardcore bir setup yapmadıkça 5.06 fd kullanmam, 2-3. vitesler çok dezavantajlıydı, bu dezavantajı ancak yüksek devir çevirerek kapatabilmek mümkündü (+- 9500 rpm) o da bolt-on bir k20 de imkansız
    2 de 60 ta bassaydın gorurdun dez avantajı

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer nedne far kapatıyo ? artısımı var ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farları kapayınca farlar güç çekmiyor doğal olarak bununda biraz artısı var.

tolgapitbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gerçekten çok net ve güzel video

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videolar çok fena cok keyif aldım maşallah araçlara..Devamı gelir inşallah..

vtc_30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GNS yi 2-3 aydır geçmeyene kız vermiyolar artık zaten
    Kırmızı s2k nın vardır bir eksiği sahibi yok desede..
    Teşekkürler yorumlar için.
    arkadaşlar kırmızı s2000 benim aracımdır 3 yıldır bende araç 2. sahibiyim plakası VTC 30 dur trafiğe ilk çıktığı günden beri aynı plakadır aracımda bir eksik gedik yok satma gibi bir durumumda yoktur speclerde flaspro var yazmışsınız evet var ama o günde söyledim önere ayar yapılmadı sadece taktık calışıyormu diye baktık dedim önerde speclerine cia egzoz yazmıs ben onada inanmadığımı denemeden sonra söyledim ilk kez hp ile denemedik bir cok s2000 lede denedim elimde cok videolarda oldu ama hicbir zaman video koymadım hic bir zaman video koyup primde yapmadım hp nin beni nekadar gectiğinide söyledim bu siteye üye olan arkadaşlarda biliyor bu video 1 yıl önce cekiliyor simdi konuluyor öner arkadaşım koymus diyor sadece kırmızı araç diye yazılmış eksikleri vardır denmıs aynı specler denmiş aracımda eksik bir şey yoktur speclerde aynı olduğunu düşünmüyorum bunun için cevap verdim sağlık olsun iii geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kırmızı s2000 benim aracımdır 3 yıldır bende araç 2. sahibiyim plakası VTC 30 dur trafiğe ilk çıktığı günden beri aynı plakadır aracımda bir eksik gedik yok satma gibi bir durumumda yoktur speclerde flaspro var yazmışsınız evet var ama o günde söyledim önere ayar yapılmadı sadece taktık calışıyormu diye baktık dedim önerde speclerine cia egzoz yazmıs ben onada inanmadığımı denemeden sonra söyledim ilk kez hp ile denemedik bir cok s2000 lede denedim elimde cok videolarda oldu ama hicbir zaman video koymadım hic bir zaman video koyup primde yapmadım hp nin beni nekadar gectiğinide söyledim bu siteye üye olan arkadaşlarda biliyor bu video 1 yıl önce cekiliyor simdi konuluyor öner arkadaşım koymus diyor sadece kırmızı araç diye yazılmış eksikleri vardır denmıs aynı specler denmiş aracımda eksik bir şey yoktur speclerde aynı olduğunu düşünmüyorum bunun için cevap verdim sağlık olsun iii geceler
    Sen plakanı vermeseydin kimse senin aracın olduğunu bilmeyecekti diğer araçların plakasınıda vermedik farkındaysan.

Speclere inanmadığını denemeden sonra falan söylemedin?
    Maşallah abi araban çok güzel gidiyor dedin benim arabam ayarızda demedin..biz sana arabana baktır daha iyi gitmesi lazım dedik sende yok arabamda sorun yok ayarımıda sevdiğim bir abim yapıyor dedin bizde iyi dedik..Nasıl oldu beyinden sonra diyince çok iyi oldu vteci daha erken açıyor le ayarladık fln demiştim şimdi arabada ayar yoktu diyosun..istersen beyni orjinale çevir bide öyle deneyelim dedik sen onada yok dedin..

O gece yanımızdaydın bizde flaspro bağlıcaktık beyne kitleyemedik saatlerce sende gördün şimdi speclerin aynı olduğunu düşünmüyorum diyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öneri tanıyorum ne diyorsa odur eksi veya artı parça olmaz arabasında kaldıki o fark öyle flashpro ayarını iyi yaparak kapanacak bi farkda değil.. Elbet bi yerlerde eksik vardır , sonuçta 2 side aynı araba aynı motor , eksikler halledilir yine denenir arabalar sahiplerinde nası olsa ..
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen plakanı vermeseydin kimse senin aracın olduğunu bilmeyecekti diğer araçların plakasınıda vermedik farkındaysan.

Speclere inanmadığını denemeden sonra falan söylemedin?
    Maşallah abi araban çok güzel gidiyor dedin benim arabam ayarızda demedin..biz sana arabana baktır daha iyi gitmesi lazım dedik sende yok arabamda sorun yok ayarımıda sevdiğim bir abim yapıyor dedin bizde iyi dedik..Nasıl oldu beyinden sonra diyince çok iyi oldu vteci daha erken açıyor le ayarladık fln demiştim şimdi arabada ayar yoktu diyosun..istersen beyni orjinale çevir bide öyle deneyelim dedik sen onada yok dedin..

O gece yanımızdaydın bizde flaspro bağlıcaktık beyne kitleyemedik saatlerce sende gördün şimdi speclerin aynı olduğunu düşünmüyorum diyosun.
    yaa sen bosuna konusma arac sahibi değilsin bişey değilsin ben o aksam ne konustuğumuda biliyorum merak etme ayar olmadığını yola cıkıp ayar yapmadığımızı da önere söyledim evet vtec kontrolden vtec aşağı alınıyor falan dedim önere ayrıca plakamı saklama gibi bi sıkıntım yok benim aracımın nekadar gittiğini de bu forumdan s2000türkiyeden diğer s2000 olan arkadaşlarda biliyor saklancak bişeyimde yok aracımda yürümesi gerektiği kadar yürüyor bu muhabbetlere gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan bisene geçmiş ayarını ayarlattıysan gel deneyelim?Çocuk gibi ağlama forumda boş konusan sensin gidip önerle konuusp bde buraya gelmiş yazıyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan bisene geçmiş ayarını ayarlattıysan gel deneyelim?Çocuk gibi ağlama forumda boş konusan sensin gidip önerle konuusp bde buraya gelmiş yazıyosun.
    öncelikle konusmalarına dikkat et cocuk falan biz öle abi diyoruz diye cocuk sanmayın ben herkeze abi diyorum esnaf olduğumuz için merak etme aradan bir sene geçmiş diyorsun 1 sendeir koyma video simdi koy neden? bizim kimseden cekindimizde yok aracımda değişiklikler yapıyorum bende değil şuan ama denemem gerek yok bida bildiğim adamlarla denerim ancak arabamı bundan sonra hadi size hayırlı akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc_30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle konusmalarına dikkat et cocuk falan biz öle abi diyoruz diye cocuk sanmayın ben herkeze abi diyorum esnaf olduğumuz için merak etme aradan bir sene geçmiş diyorsun 1 sendeir koyma video simdi koy neden? bizim kimseden cekindimizde yok aracımda değişiklikler yapıyorum bende değil şuan ama denemem gerek yok bida bildiğim adamlarla denerim ancak arabamı bundan sonra hadi size hayırlı akşamlar
    Özel mesajına bak gerekirse yüz yüze konuşuruz.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda hangi denemede hangi speclerde olduğunu aracın koca koca yazdık nasıl sadece testpipe ile cai yazdığını gördün anlamadım.

Teşekkürler beğenen herkese.
    fazla atarlısın yanlış anlama merak ettim diye yazdım koca koca belirtmişsin ama her videoda farklı spec dememişsin görmedim belki

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah baya iyi hersey kaliteeee
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla atarlısın yanlış anlama merak ettim diye yazdım koca koca belirtmişsin ama her videoda farklı spec dememişsin görmedim belki
    Videoyu izleyen zaten yazıları görür birdaha niye her denemede specleri farklı aracın diye buraya yazayımki dimi.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemeyin birbirinizi yok yere, denersiniz tekrar olur biter.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok keyifli olmuş valla videoyu çekene'de kocaman maşşallah akhisar yarışlarındada yapıo bu işi
    SDR GARAJ

muRattini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemeler de çekimler de 10 numara olmuş

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah HP ye iyi yürüyor nazar değmesin
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)