İzlerken çok keyif aldım maşallah araçlara.
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
çekirdeğimi aldım oturdum 20 dk boyunca belgesel gibi izledim valla ilaç gibi geditüm araçlar harikaydı gerçekten kazasız belasız roller...
Maşallah araçların hepsine,kazasız belasız.
Bu arada nacizane tavsiyem typerlara coilover takıp rolling için dip basın çeyrek boy verir heralde.dikkat ettimde çok yüksek duruyorlar
![]()
Videolari tekrar izledimde gns kisanin avantajini 5-6da kullanmis vites atinca bayilma yasamamis ozellikle 6 da, 245 250ye kdr yurumus.
Mşallah makinalara güzel yürümüşler
Baya dikkatlisin, tebrik ederim
Şu anda n/a olsam çok hardcore bir setup yapmadıkça 5.06 fd kullanmam, 2-3. vitesler çok dezavantajlıydı, bu dezavantajı ancak yüksek devir çevirerek kapatabilmek mümkündü (+- 9500 rpm) o da bolt-on bir k20 de imkansız![]()
Bir diğer dezavantajda 5. vitesten 6. vitese geçiş anında, özellikle bir honda ile deniyorsan (ya da benzer vites-hız oranlarına sahipse diyelim) genelde, sen 6. vitese attığında karşıdaki araba hala 5. viteste ve en kuvvetli olduğu yerde devam ediyor ama sen 6. viteste kıvranmaya çoktan başlamış oluyorsunAtmosferik olarak devam ediyor olsaydım onun da çaresi vardı ama gerek kalmadı
Şimdi 4.388 uzun dişliyi deniyorum, k20 için üretilen tüm oem fd leri kullanmış oldum böylece.
Her ne olursa olsun, güzel bir tecrübe oldu benim için. Önemli olanda bu zaten bir şeyler deneyerek kendimi geliştirebiliyorsam ne mutlu.
hp sikibin baya giderli maşallah...
uzun zamandır izlediğim en iyi ve en net roll videosu..
emeginize saglık..
sahibinden de hp s2000 ilanında yazan parçalar duruyormu çıkarıldı mı acaba yanlış anlamayın meraktan sordum videoda cai ve test pipe yazılı sadece
PLM Headers
İnvidia Test Pipe
İnvidia Single Egsoz
PPR Port Polish
Ferrea Competition Plus Subap
Cosworth İnce conta
hondata flashpro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)