kırılacak gücenecek bişi yok zaten burası form sitesi doğru ve yanlış hep tartısılır ben beğenirim sen beğenmezsin sorun değil öle seyler saol yorumlar için :)
Printable View
kırılacak gücenecek bişi yok zaten burası form sitesi doğru ve yanlış hep tartısılır ben beğenirim sen beğenmezsin sorun değil öle seyler saol yorumlar için :)
tanıdığım bütün vtec ciler alıngan sanki başka araba yokmuş gibi gerçi sizleri tam tanımıyorum ama saxo 120 ps yine geçiyor 192 ps tabiki geçmese ayıp olurdu :)
öfkeyle kalkar zararla oturursun zaten 23 körfezde orda denersiniz olurmu
arabanın markası ne ?
hııc oylesıne bı vtec ım var 160 lıklardan
seninle aynı olabilmemiz için ben 2 adet buji kablomu çekmem lazım adil olmaz :)
Allah allah ben de E36 3.23Ti(e36coupé'lerden 100kg daha hafif ve 2.500cc 172hplik aynı motoru kullanıyor)'larla yürüyorum :soru:
Wimmer chipli E36 3.23(2.500cc gene)'leri söylemiyorum bile...
Konuşmıyayım karışmıyayım dedim de tutamadım kendimi bu kadar saçmlığa karşı...
1.si vtech değil o arabanın adı VTi ha motoruyla da hitap etmek isterseniz VTEC yani sonunda H yok ;)
2.si tanımam etmem sahibini belki foruma üyedir diye birşey demedim ama o VTi BENCE(türkçe meali şahsi fikrim) düzgün kaldırılmamış ve gördüğüm kadarıyla baya bir standard... E30 gıdıklanmış akıl sır ermiyor denmiş o bakımdan pek adil olmamış ama olsun...
Mantıklı konuşalım birbirimizi kırmayalım ;)
blogda orjinal arkadaşım yeterki ortam olsun ben arabamı övmek istemiyorum
eger sen kendini apaci olarak görüyorsan o ayrı kardeş oadam senin için öle düşünmez madem arabana çok güveniyorsun körfezdede denersiniz gebzedede