gelsene senle bı deneyelım 3.25 ınle. bakalım kıme ayıp olacak ne dersın
Printable View
öfkeyle kalkar zararla oturursun zaten 23 körfezde orda denersiniz olurmu
arabanın markası ne ?
hııc oylesıne bı vtec ım var 160 lıklardan
seninle aynı olabilmemiz için ben 2 adet buji kablomu çekmem lazım adil olmaz :)
Allah allah ben de E36 3.23Ti(e36coupé'lerden 100kg daha hafif ve 2.500cc 172hplik aynı motoru kullanıyor)'larla yürüyorum :soru:
Wimmer chipli E36 3.23(2.500cc gene)'leri söylemiyorum bile...
Konuşmıyayım karışmıyayım dedim de tutamadım kendimi bu kadar saçmlığa karşı...
1.si vtech değil o arabanın adı VTi ha motoruyla da hitap etmek isterseniz VTEC yani sonunda H yok ;)
2.si tanımam etmem sahibini belki foruma üyedir diye birşey demedim ama o VTi BENCE(türkçe meali şahsi fikrim) düzgün kaldırılmamış ve gördüğüm kadarıyla baya bir standard... E30 gıdıklanmış akıl sır ermiyor denmiş o bakımdan pek adil olmamış ama olsun...
Mantıklı konuşalım birbirimizi kırmayalım ;)
blogda orjinal arkadaşım yeterki ortam olsun ben arabamı övmek istemiyorum
eger sen kendini apaci olarak görüyorsan o ayrı kardeş oadam senin için öle düşünmez madem arabana çok güveniyorsun körfezdede denersiniz gebzedede
aslanım senin arbada aşırı besleme yoksa gel senle anahtar atalım her türlü rol drag orada lafebeliği yapma varsa güvenin yarın gel adres belli gebze ismim yılmaz cilo diyede burada herkez tanır varmısın
ben senin arabanı bilmiyorum merakta etmiyorum atmosferiksen gel kardeş
"az laf cok iş" diye bir deyim vardır;
arabasina guvenen cikar piste!
:) gökmenin dediği kadar varsın kardeş ya
yaw bırak gokmen abı ne demıs ne dememıs? varmı ıcraatın bugune kadar alemde? varmı adın? varmı sanın? arabanın plakasını google yazınca bır dolu sonuc cıkarıyomusun? semtınden baska bı yerde tanıyolarmı arabanı yada senı? tum tr tunıng camıası bılıyomu aracını? varmı hıc resmı basarın? varmı klasman dısı arabaları gecmıslıgın? YOK.... hala muhatap oluyorsunya daha ne dıyım...
shc 63 yaz yeter sana
ahahaha SHC 63 bızım yarıstıgımız sezonlarda yarısıyordu 106 ıdı. sonra onun malzemelerını bı saxoya koydular. onun tum malzemelerı olan saxo ıle ızmıtte kalkıp gerıden gelerek gecmıstım . ferruh kardesımız kullanıyordu ;) ıkıncı kalkıta short shıfterım kopmustu hatta ogun ferruh derec almıstı ben devam edemedım dıye .bu arada SHC 63 senınmıydı :D:D:D
http://img379.imageshack.us/img379/4323/stp1sy8.jpg
saygılar :D
e30la deniyonuzmu selçuk gebze yakın bi buluşuverin ortada