kırılacak gücenecek bişi yok zaten burası form sitesi doğru ve yanlış hep tartısılır ben beğenirim sen beğenmezsin sorun değil öle seyler saol yorumlar için![]()
kırılacak gücenecek bişi yok zaten burası form sitesi doğru ve yanlış hep tartısılır ben beğenirim sen beğenmezsin sorun değil öle seyler saol yorumlar için![]()
tanıdığım bütün vtec ciler alıngan sanki başka araba yokmuş gibi gerçi sizleri tam tanımıyorum ama saxo 120 ps yine geçiyor 192 ps tabiki geçmese ayıp olurdu![]()
arabanın markası ne ?
seninle aynı olabilmemiz için ben 2 adet buji kablomu çekmem lazım adil olmaz![]()
Allah allah ben de E36 3.23Ti(e36coupé'lerden 100kg daha hafif ve 2.500cc 172hplik aynı motoru kullanıyor)'larla yürüyorum![]()
Wimmer chipli E36 3.23(2.500cc gene)'leri söylemiyorum bile...
Konuşmıyayım karışmıyayım dedim de tutamadım kendimi bu kadar saçmlığa karşı...
1.si vtech değil o arabanın adı VTi ha motoruyla da hitap etmek isterseniz VTEC yani sonunda H yok
2.si tanımam etmem sahibini belki foruma üyedir diye birşey demedim ama o VTi BENCE(türkçe meali şahsi fikrim) düzgün kaldırılmamış ve gördüğüm kadarıyla baya bir standard... E30 gıdıklanmış akıl sır ermiyor denmiş o bakımdan pek adil olmamış ama olsun...
Mantıklı konuşalım birbirimizi kırmayalım![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
blogda orjinal arkadaşım yeterki ortam olsun ben arabamı övmek istemiyorum
eger sen kendini apaci olarak görüyorsan o ayrı kardeş oadam senin için öle düşünmez madem arabana çok güveniyorsun körfezdede denersiniz gebzedede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)