User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
119 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Megane Rs Trophy deneme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arabam şu anda stock üstüne +1 derece de knocksuz çalışıyor. +3 derece de özgün kulaklıkla dinlediğinde olm ateş ediolar zannediosun o kadar feci vuruyor dedi ki aylardan geçen sene Aralık başıydı. İntercooler olmasına rağmen.
    sizde öylede bendede öylemi acaba belki meg 3 te biraz pay olabilir?
    INFINITE PERFORMANCE

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah.

yiğit pistte azına zıctığımız trophyler şuan kuzey güney dizisinde oynuyorlar maaşa bağlanmışlar. ahhaha
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel hızlanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maaşallah.

yiğit pistte azına zıctığımız trophyler şuan kuzey güney dizisinde oynuyorlar maaşa bağlanmışlar. ahhaha
    hahaha valla doğru diyosun o kdar parayı nerden çıkarıcaklar arabaların masrafı çıksın bari dimi
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi trophy ile megane 2 rs arasında çok fark var aynı gözüksede. kollar pistonlar alaşımı daha kaliteli. ayrıca sıkıştırma daha düşük. üstüne birde vvt koymuşlar araca.

yurtdışı verilerine bakınca avans vurmadan 320 gibi güçlerde geziklerini söylüyorlar. söylemekle kalmayıp aldıkları verileri dosya olarak paylaşanlarda var.

bizim araçlara göre daha güvenli güç alacaklarını düşünüyorum ben. ama intercooler bencede şart. gene ufak cooler koymuşlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır hiç denemedim ama çekişmeli olur her sonuca açık
    bizimkiler yürümüyo demiyoruzda yurtdışında bizimkilere göre çok daha dolu iyi yürüyen rs'ler var bizde stage 2 üstü yürüyen rs yok daha
    Yiğit yurt dışında olsak merak etme bütün RS ler yürür. Adamlar bana 300 hpyi geçtiğin anda kol ve piston siparişini ver elinde hazıır olsun kesin kıracaksın daha stock internal ile o güçte kırmayan yok diyor. Kollar dayanmıyor. Eninde sonunda 1000 bilemedin 5000 km de kucaktasın diyor. Motor içini yapmaya kalktın mı şu anda en az 5000 lira gümrüğü ile piston kol seti tutuyor. 14T turbo max. 285 hp diyo adamlar.1.3 bar cont. basarsan. Megane 3 lerde durum farklı senin turbon büyük kolların daha sağlam. O nedenle 300+ hpleri kaldırabiliyor. Baktığın zaman sıkıştırma cart curt aynı. Ama seninde pistonların bi yere kadar dayanıyor. Forged set gibi değil. Şu anda Türkiyede en hızlı yürürse Gökhanın arabası yürür ama o da hala stock turbo içine 19T kartuşu ile benim kadar ya gidiyor ya gidemiyor sıkıştırması düşük olduğu için.
    IN BOOST WE TRUST

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabam şu anda stock üstüne +1 derece de knocksuz çalışıyor. +3 derece de özgün kulaklıkla dinlediğinde olm ateş ediolar zannediosun o kadar feci vuruyor dedi ki aylardan geçen sene Aralık başıydı. İntercooler olmasına rağmen.
    Bu avans vurmayı sade methanol kullanarak kesmek mümkün değil midir ? neden extra büyük cooler da olmak zorunda ? Bilgisizliğimden soruyorum, ben de araca takmayı düşünüyorum ya cooler büyütücem ya da methanol kit 2sinden biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi benimki tamamen yazılımsaldı. 630 cclere göre yazılım yapamadığımız için 1 barın üstüne çıkmadım ben. yoksa 19 ile 300 320 arası alınacağını düşünüyorum ben. 1 kere wastegateden deneyip açmıştım 1.3de son devre kadar gidebiliyordu ama enjektörler yetmiyordu. forgedlayıp kıran ilk kişi olmak istemediğim için açmadım. özgünde hep yoğun bi türlü denk getirip yapamadık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizde öylede bendede öylemi acaba belki meg 3 te biraz pay olabilir?
    Yiğit sıcaklıkla alakalı. bizim arabalar çok ısınıyor. Senin ki de ısınıyor. Sıcaklık : knock demek bizde. Daha buji çakmadan sıcaktan dolayı yakıt enjektörden basılırken yanmaya başlıyor neredeyse.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu avans vurmayı sade methanol kullanarak kesmek mümkün değil midir ? neden extra büyük cooler da olmak zorunda ? Bilgisizliğimden soruyorum, ben de araca takmayı düşünüyorum ya cooler büyütücem ya da methanol kit 2sinden biri.
    bizim turbolar arkada kalıyor. dolayısıyla motor zaten çok ısınıyor. basınç açınca iyice alevleniyor. cooler o yüzden serin hava için şart bizde. her araç için gerekli diye bişey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit yurt dışında olsak merak etme bütün RS ler yürür. Adamlar bana 300 hpyi geçtiğin anda kol ve piston siparişini ver elinde hazıır olsun kesin kıracaksın daha stock internal ile o güçte kırmayan yok diyor. Kollar dayanmıyor. Eninde sonunda 1000 bilemedin 5000 km de kucaktasın diyor. Motor içini yapmaya kalktın mı şu anda en az 5000 lira gümrüğü ile piston kol seti tutuyor. 14T turbo max. 285 hp diyo adamlar.1.3 bar cont. basarsan. Megane 3 lerde durum farklı senin turbon büyük kolların daha sağlam. O nedenle 300+ hpleri kaldırabiliyor. Baktığın zaman sıkıştırma cart curt aynı. Ama seninde pistonların bi yere kadar dayanıyor. Forged set gibi değil. Şu anda Türkiyede en hızlı yürürse Gökhanın arabası yürür ama o da hala stock turbo içine 19T kartuşu ile benim kadar ya gidiyor ya gidemiyor sıkıştırması düşük olduğu için.
    İste sizde 300 ve ustu icin maliyet bize gore cok yuksek.bizde stage 2 ile sikintisiz 340a kdar aliniyo hatta fransada motor icine girmeden 360-380hp civari yuruyenler var ama onun ustune cikilmiyo limit o diyolar piston kol olmadan.bende zaten 350 ustune pek cikmak istemiyorum methanolude takar o civarlarda sikintisiz yururum diye dusunuyorum.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooleri takinca epey bi etkisi oldu zaten bu ara akuyude bagaja alip filtreyi one cekersem onunda faydasi olucak ustune methanolle sicaklik derdine son veririz heralde
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rabbit33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Methanol ile kesersin ama yine de intercooler şart. Avans açmasan bile yazılımla araba stock IT ile manifoldda 55 derecelere geliyor 28 derece havada. Ben şu anda 32 derece havada 40 derece intake sıcaklığı ile gazlıyorum. Stock IT
    hem ince hemde yarısını tampon demiri kapatıyor. Biraz büyütüp tampon demirinin altına aldığın zaman başarılı oluyor iyi bir intercooler. Forge un intercooler larıda eskisi ile aynı yere takılıyor boyu biraz daha uzun onunla da adamlar 22 derecede 46 derece manifold sıcaklığı ile geziyorlar. Demek istediğim şu her Oem e yakın upgrade parçalar iyi değil. Biz tamponu söktükten sonra intercooler büyüklüğüne karar verdik iskenderle. Şansımıza da Bayçu da tam istediğimiz boyutta IT vardı greddy onu aldık. Onlarda Stg 3 Cupralarda kullanıyolarmış.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İste sizde 300 ve ustu icin maliyet bize gore cok yuksek.bizde stage 2 ile sikintisiz 340a kdar aliniyo hatta fransada motor icine girmeden 360-380hp civari yuruyenler var ama onun ustune cikilmiyo limit o diyolar piston kol olmadan.bende zaten 350 ustune pek cikmak istemiyorum methanolude takar o civarlarda sikintisiz yururum diye dusunuyorum.
    olm 5000 lira vermişken stock turbo ile biner miyim. Alırım en kötü 3071 onunla yürürürüm. Şu anda cosworth te mesela 8,5-9,0-9,5 sıkıştırma forget takımı var. 9.5 alırım deviri 8000 lere çekerim 1 barda fosur fosur gezerim kırmadan.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm 5000 lira vermişken stock turbo ile biner miyim. Alırım en kötü 3071 onunla yürürürüm. Şu anda cosworth te mesela 8,5-9,0-9,5 sıkıştırma forget takımı var. 9.5 alırım deviri 8000 lere çekerim 1 barda fosur fosur gezerim kırmadan.
    binilmez tabi wössnerde de war piston kol kiti 700hp ye dayanıklıymış seneye satmaya niyetlenmezsem güzel bi project olucak belki 450-500+ bi forged trophy gelebilir
    INFINITE PERFORMANCE

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben megane 2 rs veya megane 3 rs le aracımı denemek isterim

stage 3 4 5 de farketmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wössner powered 1000hp diyorda sizin bloğunuz 500 600 arası doğru kombinasyonla maximum kaldıracağı güç diyor

şimdilik 500 yapabilen çıktı bendeki kombinasyona enjektör turbo ve beyin takarak.

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3071 le senin araba kac hp cikarir alper abi? 1 barda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3071 le senin araba kac hp cikarir alper abi? 1 barda?
    şuan piston ve kol çıkarır önce motor içi lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)