Tiki memo sayısalı tutturursa
ne makas var ne de show. tek gerçek apaçi bir oto yıkamacı porşşş kaçırmış dükkandan.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Tabi herkesin gücü önce malına geçer,benim yorumum; bu abinin hakkı 88 şahin şöyle taklalı felan olacak,distiribütörün oraya bi role kesicide gezsin sabaha kadar![]()
Coğrafya kaderdir
Videoyu koyan eleman bi ara yok tam faturali ve ciddi uyguna z06 ithal edicem cartti curttu diye kafa utuluyodu bikac forumda, sonra kayboldu falan.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
o kdar atıp tutmuşta herkes, 600 milyarlık arabayı ilk sürüşünüzde siz kesiciye kaç kere sokardınız acaba merak ediyorum![]()
![]()
benim kesici zevkim yok gerçekten sokup çıkarmam kesiciye hiç
Tam bir gerizekalı çalmış heralde arabayı nedir o kesici?
amacı cozemedım redlıne dınlıcek dese degıl yurumuyorda araba orda ne yaptıgını oda bılmıyor huahahs
çok saçma video olmuş arabaya yazık ..
ahhh beee kardesım sızde makas attıgınızı zannedıyorsunuz!!!!!!!
yazık değilmi o araca motorun bütün ömrü bir videoda gitmiş zaten bari yayınlanmasında bizim içimiz acımasın yazık yazık porşhe ne hallere düşmüş ayrıca makas şov denmiş ama ben makas göremedim
Bumu Show unuz amk Arabanın hakkını verin benim 1.3 Puntoyla yaptıgımın 10da 1 ini yaapmazsınız amk..
Arabaya yazık gereksız yere devır kesıcıye sokmalar gidin önce araba kullanmayı öğrenin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)