İki aracada maasallah ama vti ın baskı biraz syirio sanki ikinci videodan bna ole gibi geldi
Printable View
İki aracada maasallah ama vti ın baskı biraz syirio sanki ikinci videodan bna ole gibi geldi
vtecıgın plakayı gorur gıbı oldum eger oysa saglıklı bır vtı dıye bılıyorum masallah ds3 ıyı yurumus ıkısıned masallah
turbo bi aracın farkı bu mu
yoksa vtec de bi sıkıntı mı var
ds3 benide şaşırttı şu an
düşünüdüğüm gibi olmuş sonuç =) maşallah 2 aracada..
maşallah ds3 e güzel yürümüş..
ds3 e masallah sureklı ustundeyız masallah cıldırıyo araba yazılımdan sonra dusunemıyorum..
Arkadaslar araba madem saglıklı bi vtecse plakasını yazmakta bi sakınca yoktur heralde neden cekiniyosunuz.. hem zaten belli bişey izmirde 2 tane lacivert sedan var biri bende e bu videodaki de ben olmadıgıma göre cok saklancak bişey yok onu da gectim 1.videoyu 32.saniyede durdurunca plaka gorunuyo zaten :D
video yorumuna gelince ben full stock 106 y la yazılımsız ds 3 u geciyodum ,vtec bu kadar fark yememeli..benim ufak tefek 1-2 bakım işlerim var bu aralar yaptırmam gereken sonra haberleşip deneyebilirz isterseniz..Maasallah araclara..
plakası KNK vtec herkezin merakını gidermekte fayda var :)
bu arabaların yazılımlısıyla denemişliğimiz var zamanında o bile kafa kafaya zor yürüyor sağlıklı bir vti ile piyasada oyle vti varki vtec bile açmıyor ies bile vti geçiyor çok gördük bunları :D sana öyle birşey denk geldi anlaşılan
varsa DS3 denemek isterim rodajım bitiyor :)
vtiyi swaplıyıp 1,6ies yapmışlar ds3 görünüm ve özellik olarak çok güzel bi arac
izmirde sağlam yürüyen vti ye denk gelmemişsiniz bence :D