masallah araclara zmnda ıbıza cuprayla ds3 denemiştim gayet güzel arac ama benim denediğim yazılımlısı bi baska gidiyodu pasaoğlu yazılım vardı denediğim aracta. masallah araclara .. kosan tayyarlar babanneden olunca daha fazla kosuyo sanırım ....
Printable View
masallah araclara zmnda ıbıza cuprayla ds3 denemiştim gayet güzel arac ama benim denediğim yazılımlısı bi baska gidiyodu pasaoğlu yazılım vardı denediğim aracta. masallah araclara .. kosan tayyarlar babanneden olunca daha fazla kosuyo sanırım ....
Benim anlamadığımda kimsenin bir iddaası yok.hiç bi yerde bir iddaamı ne forumda ne gerçekte göremezsiniz.ha eğer o arabayı baştan sona ben yapsam,mühendisi olsam idda ederdim anca :) maksat araçlarımızı görmek.çokta keyifli oldu bizim için.ki ben kim bilir kaç boy yiyeceğim diye hesap yapıyodum :) yanlız anladımki biçok fanatik insan beklemediği bi sonuç oldumu çamur at izi kalsın mantığıyla gidiyo.şimdi diğer aracın sahibide burada.o araca laf atanlar umarım bir özrü çok görmezler..
Citroen masallah iyi yurumus tebrik ederim
ben halen baskı sıyırıyor diyorum :D
yanlız ben ogün çifteden çıkarken knk vtı da 3 kişi gördüm hatta vtı süren arkadaşda typer var ds3 ile biz denicektik sonradan kendi aramızda denedik önümüzdeki hafta bizde gazlamak isteriz ds3 ile
http://www.youtube.com/watch?v=Mm8uLk9hU8E:D:D:D:D:D burda olduğu gibi her zmnki gibi
knk93 vti in sahibi abimiz son derece hoş görülü olgun ve normal karşıladı durumu.vti ın sahibi sıkıntı yaratmıyo burda herkes kendi kendine gücenmiş ben anlamadim bu işi hondaci sendromu bu olsa gerek denendi ve sonuç bu yani iki tarafta iddialaşmadı muhabbetine denendi bitti bu kadar. knk vti spec lerinde gayet ciğerli giden bi araç ben çok beğendim gidişini. ds3 te turbo var tork var kuş gibi hafif araba olması gereken oldu. polemiğe hiç gerek yok.