Arac guzel gitmis :) ve bence beklenen olmus kazasiz belasiz surusler :)
Printable View
Arac guzel gitmis :) ve bence beklenen olmus kazasiz belasiz surusler :)
Yan yatmış, çamura batmış yoksa kesin vti geçerdi. Maşallah.
Aracim yazilmli degil.vtec hakkindada bi bilgm yok :) o gun ciftekumrularda denilen temiz olduguydu..bence vtec fanboylar fazla abartiyosunuz :) izmirden en fazla headers filtre egzos tarzi hemen hemen stock baska vtec var varsa deneyebilirim..bir iddaam yok.maksat araci denemk
Var kardesim,burdan mesaj atarım ben sana musait olursan deneriz..Arabamda headers ve filtre var.. arabanı gormus bilgi sahibi olmuş olursun :)
Gercek vtec :))
bursadan ds3 aranıyor bitik motor vti la denemek için 2 hafta sonra motor yapılacak motor yapılmadan deneyelim :)
ds3 gerekeni yaptı panpa :D
vti sıyıyor baskıda birşey var zaten sıyırdığında ds3 öne atlıyor
Aracın sahibi benim plakasıda KNK 93, herkese sorsan arabasında sadece filtre egzos var der de, kimde sadece filtre egzos var onu merak ettim, isteyenle deneriz hiç fark etmez
Usta öncelikle hoşgeldin,yanlış anlama benim ds 3 le falan işim olmaz buraya girip yazmazdım da ama bende FJK 01 in sahibiyim,plaka verilmeyince bazı arkadaslar ben sanmışlar diğer lacivert ben oldugum için bende kendi adıma böyle bi sonuc olamıcagını deneyenin ben olmadıgımı söylemek adına girip yazdım konuya,filtre egsozlu kim var demişsin de bende megan racing headers var filtre ve replica ss egsoz var + bişey yapmaya,yapıpta soylememeye ihtiyacım yok,bi tane de kırmızı sedanımız var o benden daha stock ,istedigin sekilde deneriz maksat muhabbet olsun.. :)
DS3 e kocaman maşallah ;)
THP candır maşallah :)
DS3 ler çok farklı gerçekten ;)
bi sittiroen, honda geçemez :D:D:D