İki aracada maasallah ama vti ın baskı biraz syirio sanki ikinci videodan bna ole gibi geldi
vtecıgın plakayı gorur gıbı oldum eger oysa saglıklı bır vtı dıye bılıyorum masallah ds3 ıyı yurumus ıkısıned masallah
düşünüdüğüm gibi olmuş sonuç =) maşallah 2 aracada..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ds3 e masallah sureklı ustundeyız masallah cıldırıyo araba yazılımdan sonra dusunemıyorum..
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Arkadaslar araba madem saglıklı bi vtecse plakasını yazmakta bi sakınca yoktur heralde neden cekiniyosunuz.. hem zaten belli bişey izmirde 2 tane lacivert sedan var biri bende e bu videodaki de ben olmadıgıma göre cok saklancak bişey yok onu da gectim 1.videoyu 32.saniyede durdurunca plaka gorunuyo zaten
video yorumuna gelince ben full stock 106 y la yazılımsız ds 3 u geciyodum ,vtec bu kadar fark yememeli..benim ufak tefek 1-2 bakım işlerim var bu aralar yaptırmam gereken sonra haberleşip deneyebilirz isterseniz..Maasallah araclara..
bu arabaların yazılımlısıyla denemişliğimiz var zamanında o bile kafa kafaya zor yürüyor sağlıklı bir vti ile piyasada oyle vti varki vtec bile açmıyor ies bile vti geçiyor çok gördük bunlarısana öyle birşey denk geldi anlaşılan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)