bundan sonra yanlamadan önce iki defa düşünür :)
Printable View
bundan sonra yanlamadan önce iki defa düşünür :)
Sahsen bu tarz kullananlar yuzunden arabami cikartmiyorum.. Ise gidip geliyorum, gezmeye cikarken birakiyorum arabami artik. Goren kufrediyor, goren polis direk ceviriyor hic birsey sormuyor. Normal bir sekilde kullansaniz da bu kadar kufur yemesek bizde ?
S2000'in kullanıcı kitlesi inanılmaz düştü artık maalesef... Sadece piyasa arabası oldu çıktı , sahibi düzgün adam olan s2000 de çok , sahibi abuk subuk olan s2000 de çok...
delikanlı çocukmuş hareketin devamı kazayla bitmeseydi efsane kullanıcı olarak tarih sayfalarında yer alırdı...
KNG s2K Yine Sahnede :) | Facebook
O kadarda dedik şu videoları izleyip gaza gelmeyin :))
hay Allahım orda ne gerek var yana :)
Çok Sağlam Direksiyonu Şöförlüğü Varmış Helal Olsun , Ama Orda Aradan Birden Bire Karşına Birşey Çıksa Allah Esirgesin Ezmeden Duramaz Çok Dikkatli Olunması Gerek Böyle Yerlerde Yapılmaması Gerek Bence Bu Hareketlerin..Allah Kaza Bela Vermesin Kimseye Yapmıyoruz Desek Yalan Atmış Oluruz Ama Hiç Denemedim Böyle Dar Biryerde :D
Yazık olmuş..
artık bı s2000 kullanıcısı olarak sunu soyleyebılırım, kendı adıma profesyonel soforum oldukca tecrubelıyım fakat bu s2000 baska bı alet. anını anını tutmuyor nerde ne yapacagını kestıremıyosunuz, bende mumkun olan bos yerlerde tabıkıde zevk almak adına yanlamak ıcın bırseyler yapıyorum ufak ada donmeye calısıyorum ama sakıncalı bı araba anında ıstemedıgınız tepkıler verıyo, bu tarz aralarda yada ortalıkta cok araba olan yerlerde kesınlıkle bırsey yapmayı denemedım ve denenmeyıde dusunmuyorum, hem karsıda bırısıne bırsey olcak dıye dusunuyorum hemde durduk yerde arabama zarar vermeyı ıstemem. bazılarını goruyorum oyle hareketler yapıyolarkı buyuk cesaret s2000 le, arkadan ıtıslı baska aracta kullandım yanlamak adına m3 ve 200sx olarak onlar cıddı anlamda cok kontrolluler s2000 e gore. sanırım hıc bızamanda emın olarak surda su hareketı yaparım dıyemem. he bu kendı kendıme denemelerıde kımsenın olmadıgı yerlerde yapıyorum normal kullanımlarımdada orta serıtten 80 sabıt gıdıyorum ızlenmekte gayet keyıf verıyor
ilk video ile kng videosu aynı yolda :D
Bu araclarin nasil kullanilmasi gerektigi ile ilgili Selcuk noktayi koymus :)
STP'ye kesinlikle tamamen katılıyorum. Ama böyle "çok sağlam direksiyonu var", "çok sağlam şöför" gibi yorumlar ve cahilce beğeniler oldukça bu davranışlarda bulunanlar da bir halt ettikleri sanıp devam ederler. Bunun sağlam direksiyonla falan alakası yok siyah s2000'in beyaz olandan tek farkı şanslı olması direksiyon falan değil.
Yeşilköyde olağan durumlar hep telaş yapmayın beyler sakin :D
Muhtemelen S2K'ların kasko primleri de almış başını gitmiştir bu tipler yüzünden.
Allah kimine leblebi veriyor diş vermiyor kimine diş veriyor leblebi vermiyor ....