Bu videolardaki mavi arac,ilk roll da,herkesin gecen mavi.
Peki bu maviyi gecen arac,o gun roll daki araclardan mi? Yoksa baska bir Rocco mu?
Donus yolunda niye farkli oldu?
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Bu videolardaki mavi arac,ilk roll da,herkesin gecen mavi.
Peki bu maviyi gecen arac,o gun roll daki araclardan mi? Yoksa baska bir Rocco mu?
Donus yolunda niye farkli oldu?
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Herkese tesekkurler, hos guzel vakit gecirdik. ( berk )
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Gelen herkesin ayağına sağlık, güzel denemeler oldu. Sohbet muhabbet iyiydi.![]()
deneyen araçlara maşaallah çok güzel bir gece olmuş,keyfini çıkarın roll bu illa biri geçecek fakat gidiş farklı dönüş farklı ilginç bir roll olmuş
zd9000 cupra
Bu deniyen arabalar ilk geceden farkli mi?
Revo yada diger Ecufast araclar neyapti?
Sadece 2 arac mi vardi...
Yakit kullanildi mi?
Araclar kacinci denemede performansi dustu(sisti)
Pbox olcumu yaptiniz mi?
Sımdı kımkımı gectı ve ayrıca ekstra yakıt kullanıldı mı ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
maşallah deneyen araçlara
130 çok yaa ben süreklli sıktığımda bile 120 görmedim hiç :S
Bi gün Enkada 2 saat boyunca hiç köprüye çıkmadan herkesle denedim orda bile 115 civarlarını geçmemiştim . Cooler yoksa kesin edinin arkadaşlar. Yazık o kadarıda.
mavi rocco günlük kullandıgı yazılımla basmış anladığım kadarıyla. beyaz ise roll için özel olarak açılmış görünüyor. bu tür denemelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşıp ona göre gelirse daha doğru sonuçlara ulaşılablir bence. nitekim coolerı olmayan mavi değilde coolerı olan beyazın şişmesi çok garip.
özellikle bu deneme için değil diğer tüm denemeler içinde söyleyeceğim şu ki
bu tür iddialı denemelerde risk almaya gerek yok bence. sonuçta burdaki yazılanları okuyanlar videoları izleyenler saf değil. herhangi bir videoda geçmek aracınızın yazılımınızın vs daha iyi olduğunu göstermiyor. aynı yazılımı güvenli bir şekilde kaç km kullanabildiğiniz vs önemli.
youtubeda halen videoları dolaşan bir sürü efsane yazılımlı araç var. ancak bunların akibetleri araştırıldığında çoğunun motor kırdığı veya stok yazılıma dönmek zorunda kaldığı görülecektir.
Haydeee konu yine.corba oldu ya, ben yarin bendeki butun videolari atarm sabah cok zamanim.yoktu ondan.ilk 3 videoyu attim kasti yaptigim bisi yok sakin yanlis anlasilmasin.yani burda. Yarin geri kalanlari da atarm 4-5 tane daha var murat sende sakin ol ilk mesaj da bana haksizlik yapildi diosun ben ne zaman bu tur konularda seni haksiz duruma dusurecek yorum yaptim ? Genel olarak degerlendirme sonucunu yazdim. Yarin da atarm videolari bakarsiniz hepsine
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
ozel acilmis yazilim nedir ya beyaz da normal bi yazilim var
benim aracimdada yazilim var ama ozel acilmis dgl hergun sıkıyorum
arac yapilirken basindamiydiniz risk diyorsun merak ettim
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
ben senin kadar cok bilmiyorum ama 130 olunca araba limit mi oluyor benimki de 150 200 hergun deniyorum denemelerde her aracla sıkıyorum limit mi benimki
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Bit tsi kullanıcısı olarak söylüyorumki şu anda turbo büyütme dışında herşey var aracımda, hiç daha 120 görmedim. Yağ sıcaklığınız çok sıkıntılı değerlerde. 120 leri geçtiğinde bırakın bence 130 çoook fazla. bu kadar ısınıyor olmasıda fazla basıncın göstergesidir. egt hemen yükseliyor cooler ve soğutma sistemleride yoksa bu değerleri görmek mğmkğn. Benim aracım en alttan bastığımda 1.4 peak yapıyorki bir rollin g gecesinde 1.35 den yukarı göremiyorum cont olarak 1.2 gidiyor. Bsaınç çok yüksek olmayınca da hem gücün sürekliliği sağlanıyor hemde sağlıklı gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)