User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
81 sonuçtan 77 ile 81 arası

Konu: ROLL | Scirocco Ecufast - Scirocco Raşitbey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist ayrı bi olay
    3-5 gazlamada ben 115 in üstüne pek çıkan tsi görmedim.
    aynı sekilde baska bir denemede 2 farklı yazılımlı tsi denendi,bende araclardaydım özellikle yağ sıcaklığına bakıldı birisi max 106-108 civarına cıktıgında diğeri 115 i görmüştü ve araclar birbirine bariz üstünlük sağlamıyordu hatta ilk deneme dısında yağ sıcaklıgı dusuk olan geçiyordu
    o araclarda 5-6 kere denedi,240 a da cıkıldı.
    130 derece 90 liraya satılan castrol 5-30 yağ için sıkıntımıdır peki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    getir arabanı ver bana ben sana 130 un üstüne sewe sewe çıkartırım idddaya varmıyız? kendi aracım içinde dahil bu stock bir ibiza scitroccco getirin sıkıntı yok yanıma oturucaksınz ama
    doğrudur olabilir ama benim arabamın 130 u gordugu yerde senin yaptıgın araçlar da dahil olmak uzere tum yazılımlıları itfaiye ile söndürebilirsiniz heralde..

bak geçen hafta dedimki isteyen var ise lütfen söylesin ben özel olarak o denemey getiricem kendi aracımı isteyen olursa hepinizle denerim dedim kimse hiçbişi demedi neden demedi ? deseydi ozaman gerçekten bişileri değiştirebilirdik neyse olay su..
    senin aracından bahsedilmiyorki zaten burda. ama sen konuyu "benim yaptıgım araçlar hepinizinkini geçer"e getiriyorsun anladıgım kadarıyla. geçsen ne değişecek gerçekten anlamış değilim. bir sürü yarışa araç hazırlamıyomusunuz zaten. orda zaten herkes hünerini gösteriyordur. ama burda bahsedilen araçlar farklı statude değil mi?.
    ha desen ki gelin arkadaş 2 tane stokoğlustok araç getirin. birine ben yazılım atacağım diğerine de .ötüne güvenen atsın. ondan sonra çıkartalım yola. 20 defa basalım. en çok kim gececek belli olsun. o zaman heralde birileri eywallah der diye düşünüyorum. ama "düşünüyorum" diyorum çunku bu sonuçta benim fikrim. yapın diyede demiyorum zaten çünkü ben zaten kendim stoğa biniyorken birisi dese sana ne birader sana ne oluyor vs vs vs vs. uzar gider.

[/QUOTE]
    custom olarak rolling için açılmış araba ile alakası yok bu işin bak MOtul 20-60 dige bir yağ vvar minimum 95~100 derecede geziyor 150 olağan deniyor ozaman buda yanlış ? benim servisten önce 100 ü bulmayan stock halde suanda 110 ~97 arası geziyor bunun kesinlikle yağ ile alakası var yağ sıcaklığını nasıl ısıtabilirsin ? araçlar neden sisiyor ? yağ sıcaklıkları yükseldikce kendini kısıyorlar malesef ben daha test e çıkıp 100 ün altında kalan araba görmedim revo su evo su ecufasti hiçbişi değişmez görmedim teste çıkıpta 105 lere gelmeyen bu tamamiyle yağ ile alakalı bişi sadec coolerla olay basınctan sismiyor araba

yağ sıcaklığı yükseldiği için kendini kısıyor çek kenera 110 olsun yeniden dene aynı sekilde olduğunu görürsün yazılım yaptığımız araçlarada yağ hediye etme fikrinide düşünmeyemi başlaayalım lütfen komik olmayıon
    [/QUOTE]

bu yağ sıcaklığı konusuyla son soyleyeceklerimi soyleyeyim. kimin yağı kaynamış buharlaşmış çok da mesele değil aslında. ben en baştan beri sadece şunu soyledim. "arkadaş eğer deneme yapmaya geliyorsanız, denemeden once servisinize gidip arabanızca basınç vs açtıracaksanız bunu karşı tarafa soyleyin "
    arkadaşta cevaben dediki zaten "yok biz özel olarak roll için araç açtırmadık sadece yazılım güncellettik". ben de dedim ki "tamam anladım kardeşim". kimseye yalan soyluyorsun diyecek halim de yok, umurumda da değil zaten. ama kimseye inanmak zorunda da değilim heralde..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak burda bir heycan var herkesde anlamış değilim ben araba gidince araç özellikle bişiy yapılmış oldu bişi edilmiş oldu basınc olayını güzelce yazdım senin umrunda değilse buraya yazmanında bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ben güzel güzel anlatırken benim umrumda değil benim oramda buramda değil dersen bende yazma kardes derim

130 deil 123 olmuş ayrıca bugün konştum kendiyle
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak burda bir heycan var herkesde anlamış değilim ben araba gidince araç özellikle bişiy yapılmış oldu bişi edilmiş oldu basınc olayını güzelce yazdım senin umrunda değilse buraya yazmanında bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ben güzel güzel anlatırken benim umrumda değil benim oramda buramda değil dersen bende yazma kardes derim

130 deil 123 olmuş ayrıca bugün konştum kendiyle
    tamam 123 olmuşsa sorun yok(!)

aslında yazasım da yok zaten, seçip özellikle benim postlara cevap yazdın diye yazdıydım.
    umrumda değil diyorum çünkü yaz yaz nereye kadar, ucu yok, sonu yok. motulle benim ne işim olur ben bakıma Rekor'a gidiyorum diyeceğim sende başka bişey diyeceksin vs vs vs.
    emeğinize laf etmiyorum, saygı duyuyorum, anlattıklarını da gayet net anladım . sorun yok yani..

bide bende heyecan olmaz, rahatımdır

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsedılen yag sıcaklıkları gercekten cok cıddı.. benım evoda oıl temp warnıngı 90 dereceye kuruluydu hıc 90 derece gormedımne gazlarken ne trafıkte..guzel bır oıl cooler sart demek tsi lara yag sıcaklıgı yukselebılır normaldır cozumude kolaydır.. yag sıcaklıgım yukselıyor dıe ben aracımı kısmam.. dusurmek ıcın bır suru yontem var onlaraı arastırırım

butun araclara masallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)