Aynen her zaman bana soyledin yakıt konusunu yalan değil sonuçta arabamda çok buyuk emeğin var...
Ama burdaki yazısmalar anlamı ona gelmiyo eger aynı pompa benziniyle yarış olacaksa en hızlısı NG ..
Printable View
Nos Nitro oxside systems:Nos tecnolojisi oksijen ve nitrojen gazlarının tüpte cok yoğun sıkıştırılmış şekildedir.Nos'un temel amacı motora soğuk yoğun gazların basınçlı ve hızlı bir şekilde intake kısmın'dan yollanarak patlamaya cok daha şiddet kazandırır.Nos aşırı besleme sınıfıdır bu sebeple..
Yakıt işin içine girdiğinde katogori değişmez yine n/a katogorisinde kalırsınız
bilgi amaçlı.
maşallah araçlara.güzel denemeler olmuş
Evde attim videolari hic ellemeden yukleniyo su anda. Bitince konunun basina eklersiniz.
kendi sınıfında en iyi iki aracın mucadelesini canlı canlı izlemenın verdiği keyif tarif edilemez
bize bu zevki yaşattığınız için teşekkürler CRM teşekkürler Kadir abi.
videolardan gördük ki araç sahipleri denemelerden memnun.. araçlara emek harcayan insanlar memnun ama biri çıkıyor şu şöyle diyor ortalık karışıyor :D white rs gerçekten çok süratli maşallah.. reg de hacminin yettiğinin en iyisini yapmış.. resmen 106 çılgınlığı bi araba reg..
bu güzel deneme videolarını izlememizde emeği geçen herkese teşekkürler..
Maşallah iki araçta iyi hazırlanmış araçlar
REG den bukadar iyisini beklemiyordum oyumuda RS e vermiştim beni yanılttı
Keşke birde RS iç kulvarda REG dışarda deneme yapsaydınız
Tebrikler iki aracada
ıkı aracada maşallah cok ıyılerdi sakaryalı arkadaşlarada tesekkurler.
Selcuk bunlarıda ılk sayfaya eklersın HD izlenbilir(Erkut kankam yan cekmış denemeleri malesef :) )
erkut abinn cektiği videoyu izlerken başım dondu :D güzel olmş cidden denemeler hepsi boyle olsa ve sonrası boyle dosthane kalabilse.
Yazma diyorum NG yi devam ediyorsun
Ben yazıncada olmuyo kimin ne olduğunu herkes biliyo yakıt ve ayar konusunda hiç sıkıntı olmaz daha düne kadar arabalarını ayarlatmak için sırada beklerken ben gerekenleri yaptırıyordum zaten bi dahada ustalığa Garaja kimse laf etmesin artık AHM garajın ortagıyım son yazım uzarsa çok laf dökülür gerek yok