Tahmin ettiğim gibi maşallah çok keyifli geçmiş. İzlerken keşke biraz daha video olsaymış dedim..:D
Tüm araçları Allah esirgesin.. Emeklerinize sağlık üstadlar.:)
Printable View
Tahmin ettiğim gibi maşallah çok keyifli geçmiş. İzlerken keşke biraz daha video olsaymış dedim..:D
Tüm araçları Allah esirgesin.. Emeklerinize sağlık üstadlar.:)
Herşey cok güzeldi zaten şu yarışı canlı seyretmek kadar heycanlı bişi yok herkezin ayağına sağlık
regde yakıt war değilmi
iki araçta gerçekten başarılı,,,,Selçuğuda Kadir abimide tebrik ederim,,,bizede bu güzel denemeleri seyretme imkanı sunan herkese teşekkürler,,,,
abi bundan sonra araclara yakit filanda kulanilabildigi icin atmosferikte en hizli 106 noslu
UE 106 dun bunu ispatliyacaktik ama aksilik oldu nasip olmadi. aksini dusunen varsa aracim hazir olunca deneriz.. isteyen istedigi gibi gelebilir yakit nos++++. Ayrica dun bana yardimci olan tum arkadaslara tesekkur ederim :D sagolun arkadaslar. her ne kadar aramiz bozuk olsada, orda yapilmasi gerekeni yaptilar...
Geçmis olsun Uruc, biz yemek yerken siz herhalde meme büyütüyordunuz o hali ile deneseydik keske neyse hayirlisi birdahaki bulusmaya :)
sunu bırakın pls yakıt var o var bu var varsa var adamın sıkıştırması yüksek naaapsın mecbur senin elinde olsa yapmayacaksın zaten dimi lütfen nos acizlik ayrı konu benim gözümde amm velakin kimse kimsey yakıt koydu die laf edemz çok doal bir istek bu mami abiyede 100 kere demişimdir yakıt koyalım die kendi istemez hiçbir zaman ama yapabilicek hiçbişi yok herkesin kendi istediği bişi
sagol abi meme buyutmiyoduk.baglantida sikinti vardi onu duzeltiyoduk.bosa siktik biraz tabi manifoldun ici gaz doldu.ben marsa basinca patladi.. sikinti yok abi..ilerki zamanlarda bulusuruz deneriz insallah abi... gerekirse biz geliriz ankaraya misafirin oluruz abi.
Biz her zaman yapilmasi gerekeni yapariz allah kimseye gostermesin
Yakitla nosu karistirma komik oluyor biri asiri beslemeye giriyor farkindaysan neyse senin nos bastigin halindeki yurudugun araba ilede denedim okan soyler sonucu um de c.tesi gecesi ng yi 2 boy gecmis arac sahibi soyledi ordada az cok matematik belli oldu
Neyse heryerden saldirmaya calismayin nafile reg ehite rs ile denemeye gitti v denedi oda yakitliydi erkut abi kendi bana koy diyordu bende enjektorun yettigi kadar soft bi yakit yaptik ilk kez arabayi ucuruyor sanma ama allahin izni ile yeni bi araba yaparsak full yakitli gazliycam araban suan calismiyor konusmanin bi manasi yok he illede bu hirs devam ediyorsa alper ve ozgun abiyle konusiyim oky derlerse arabami hazirliyim ng um ue hepsi gelsin bu aksam yakit yapmayi biliyorsa ustaniz koyun gelin
eywallah kadir abi:)
Tebrikler beyler...
Denemeler beklediğim gibi olmuş uzun zamandır böyle kaliteli videolar izlememiştim.İki aracada masallah.