o kadar da değil janım
Printable View
İki aracada maşallah , güzel kaliteli denemeler olmuş. İki tarafıda tebrik ediyorum... Selçuk kardeşimsin :icon_tup:
iki arabayada maşallah...gündüz çekimi ayrı bi güzel olmuş:icon_tup:
deneyen araçlara maşallah. gündüz çekimi mükemmel olmuş.
Tek kelimeyle süper. İki aracada maşallah. Tebrikler Kadir abi ve Erkut. Gündüz çekimi güzel ancak araç içi videolar ve sesleri daha iyi olmuştur tahminimce.
Hay Masallah.
Bütün araçların sahiplerine ve ustalarına maşaAllah
Maşallah iki araçada güzel denemeler olmuş emegi gecenlerin eline sağlık,
Kadır abi white RS şaşırtmadı bizi:) Maşallah
Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadir abi Teşekkür ederim ankara'da olabilirim yakında bir iş için görüşürüz istersen detaylı.Yine dediğim gibi %50 % 60 ını kullanıyosunuz gücünüzün.
Bize bu şekilde kaliteli roll videoları izlettiğiniz için çok teşekkürler. Araçlara da maaşallah diyorum sadece.
maminin arabası bugüne kadar bindiğim en hızlı 106 dır...regle denemelerine ben şahit oldum 70-80 kg ağırlık farkına rağmen regden hızlı...regide kullandım oda o malzemelerle çok iyi giden bi araç...objektif olarak gördüğüm sonuç bu...selçukta kardeşim mamide abim :icon_tup:
[QUOTE=PPR engineering;6271044]Dünkü olaydan ötürü mami abi aradı konuştuk sıkıntılarımız vardı karşlıklı cözdük anlaştık.Problem yoktur artık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aynen kaanla konuştuk ortadaki yanlış anlama çözülmüştür .......
seninle çözülmüycek sorun yoktur abi;)(saçımız çıksın diye ne yapmamız gerekiyodu abi:Dhala gülüyorum yaw)
Ben en yavas 106 yim