maşallah keyifle izledim iki araçtada çok emek var elinize sağlık
maşALLAH bugün yarışan 2 büyük emek harcanmış reg ve white rs'e.
Denemeler yorucuydu yol yorucuydu sabaha karşı adapazarına vardık ömer ve ismail'e sonsuz teşekkürler mükemmel iyi insanlar ve diğer arkadaşlara herkez sıcak kanlıydı.Sanırım 3 günlük emeğin ardından yaptıklarımızın karşılığını adapazarın'da aldığımız nihai sonuçla bizi fazlasıyla mutlu etti emek büyüktü başta suat abi ecufast alper ecufast özgün ve batıkan olsun ismail olsun yapabildiğimizin en iyisini yaptık ve arac gözle görülür ciddi bir başarı elde etti.
Yakıt işine gelecek olursak söle gelişti.Selçuk kadir abinin yakıt koyacağını söyleyince bana bizde enjektörlerimizin yettiğince fazla bir oran değil yüzdesi daha fazla benzin olan bir yarış yakıtı yapmaya calıştık.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Iki aracada masallah 1.6 hacmin yettigi yere kadar savasti reg masallah
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
tebrıkler beyler beklenıldiği gibi olmujşş.. whıte rs kocanan maşallah reg 106 da nefesı yettiği yere kadar canavar gibi onada maşallah...
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
çok güzel birgün geçirdik araçlarda insanlarda hepsi birbirinden düzgündü maşallah white rs'e ve reg 106'ya...
Türkiyenin en hızlı 106 sı Reg 106 ya maşallah
İkincilik için hafta içi Um ile Ng yi denicez bakalım ikinci hangimiz olacak
Bu işi bizden çok daha iyi bilen ustalarında ellerine sağlık
Şimdi herkesin gönlü oldumu
Masallah tum araclara. Selcuk mala kurban pampa![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Videolar çok net güzel denemeler maşallah.
Maşaallah araçlara. Böyle güzel denemeler yaptığınız ve bizlere izlettiğiniz için teşekkürler![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
ilk rs le denemeye oturduklarında rsi biraz soft bırakmıştım yalan değil ama baktımki reg iyi değil süper gidiyo açmam gerektiğini düşündümarada bi dinlendik otobanda bağlanma şansı buldum
reg gerçekten bugün mükemmel yürüdü aslında selçuk böyle bi rs beklemiyodu ben de bu kadar giden 106 beklemiyodum ciddi anlamda taktir ettim çok emek vermişsiniz geceli gündüzlü ve yaptıklarınızın hepsi çok ciddi yaramış bu kadar güzel bişey yarattığınız için hepinizi tebrik ederim
deneme sonrası herkes konuşur yazar çizer öncesinde sırf sizin iyi niyetinizin hatrına yollara düşücez dedim deneme sonrası gördümki iyiki selçuk davet etmiş iyiki biz de gitmişiz
ben süper bi hafta sonu geçirdim sayenizde bi de ıslama köfte güzelmiş![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)