Laf çakayım araya![]()
Serkan kardeşim sen o dediklerimi sordunmu izmirdeki abilere ?![]()
![]()
Laf çakayım araya![]()
Serkan kardeşim sen o dediklerimi sordunmu izmirdeki abilere ?![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi sen şimdi bunu boncuk yaparsın kasayı motora laf yok zaten tekrardan hayırlı olsun
sana en iyileri yakışır
selçuk sıradaki ne kanka ne yapmayı planlıyosunuz![]()
yaşar abi bisiklet falan diye gittin oralara ama peşine gti yı yine götürüyorsn hayırlı olsn
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yaşar abi sen memlekete mi taşındın ya![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Eşşege altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek
Valla gittik,bir sabah kahvaltısında kararı verdik şimdi burdayız
Reis arada gelirsin limanda balık tutar kendimizi dağlara vururuz ,sonra gelir 2 60 2de 70 de sıkarız bizide boş bırakmazsın sen
Ama biigin olsun ben 50 kiloyum![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
tamam tsk geçmeyelim![]()
benim için deneme testti test ettim sadece aradaki deniz seviyesi farkını gördük abi buradakinden daha çok fark ediyomuş öbürleri de testdiya egz denedik ya throttle denedik speed mi alpha-N mi velocity çap/uzunluk/açı denedik denedik de denedik bi günde yapılmıyo rs
ve ben de hergün 50-80 rakım görmüyorum tadını çıkarttım
![]()
![]()
ECUTECH İstanbul
104kpa ağzını sulandırdı deemiii
Yaşar, genelde söyledim sadece senin için değil , uzaktan uzağa atarlanma çok oluyo biz atar gidersiz muhabbeti daha bol olan bir denemeye imza attık
İstanbuldan denemek isteyen olursa bu sefer Düzceli arkadaşlara sözüm var onlara misafir olcaz![]()
msllah araçlara gündüz cekimleri ile hersey ortada olmus
2 aracada masllah herkez tahmin ettiğim gibi olmus dıyor ama asıl fikrini söleyene rastlamadım tahminler neydi acaba![]()
düş peşindeysen düş peşime
Kanka ozaman benle kesin 1.5 geri düşer![]()
bazılarına korku bazılarının ulaşamıyacağı güç
Rol 106. crm performance
Denemeler cok zewkli we cok guzel oldu geceden adaya gittikbizlleri karsilayan bizimle sabahlayan agarlayan dosstlarimiza cok tesekkr ederiiz boylesine guzel bir gun gecirmemizi saglayan basta selcuk we kadir abimize we orda bulunan herkese tesekkrler
![]()
Aynen kadir abi bu sefer biz misafir etmek istyrz we bekliyrzalo demen yeterli biliyosn abi zaten istanbul ankara arasi tam duzceye denk geliyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)