Abim senin gibi kadir abi gibi insanlarla her zaman denenir sonuna kadar :) eline emegine saglik abi massallah rs e sana kadir abiye sagolun abi bizi kirmayip geldiginiz icin gerci bu olmadi abi istanbula bekliyorum araba isi olmasi sart degil
Printable View
canlı canlı ızlemek daha büyük bir keyifti... reg ve white rs ıkısıde sınıfının en ıyılerı... allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun....
Farklı şehirlerden iki farklı garajın ve birbirini daha önce tanımayan insanların böyle dostça denemesi aynı şehirde yaşayıp hergün yüzyüze bakıpta rolling ten sonra sitede kavga eden arkadaşların örnek alması gereken bir durum bence...
Maşallah iki aracada iki garajada çok güzel denemeler olmuş izlemesi çok keyifliydi :)
REG vites attıktan sonra bir sağa bir sola gidiyor RC araba gibi :D
White RS zaten çok iyi giden bir RS herkes biliyor onada birkez daha maşallah :)
2 aracada maşallah çok zevkli denemeler izlemesi keyifli keşke 10 15 tane daha video olsa :)
maşallah araçlara keyifli bi gündü.telefon gelince dönüşte eşlik edemesem de herkese teşekkürler.
Evet çok güzel bir günü daha geride bırakıp sağ salim evimize geldik,
Yaklaşık 660km plakasız,silencersiz yol gittik ki gittiğimize değdi :)
*Öncelikle ev sahibi konumundaki Ömer ve İsmail kardeşlere misafirperverlikleri için sonsuz teşekkürler :icon_tup:
*Bladerk Erkut,eline koluna sağlık bu deneme muhabbeti çıktığı günden itibaren özellikle görselliği ve yola çıakcak hale getirdiğin için ve benimle onca yolu eziyeti ve güzellikleri yaşadığın için teşekkürler..
*Selçuk kardeşim senin için ne desek az adam oğlu adamsın :icon_tup:
*Mami kardeşim seninlede yüzyüze tanıştık ya daha gam yemem senide selçuk gibi çok sevdim:icon_tup:
*Bora ve sword kankalar sizede ayrıca teşekkürler deneme sonrası Sapancadaki villada muhabbet çok iyiydi :)
*Ahm Ahmet ve Uluç,Ali ve adını hatırlayamadığım Ahm ekibi sizlerde iyiki geldiniz renk kattınız umarım daha başarılı işlere imza atarsızınız araçlarınıza maşallah
*Ppr Kaan senin ankarada olmanı çok isterdim White Rs den 4-5 boy daha nasıl çıkacağını ordaki muhabbetimizde gayet ne izah ettin,ayrıca Reg için eline sağlık zehirr olmuş..
*Düzceden,Adapazarından,İstanbuldan bizi izlemeye gelen tüm arkadaşlara ayrıca teşekkürler
Denemelere gelince, ne ben ne Erkut Reg'in bu kadar gideceğini kesinlikle hayal edemezdik,Selçuğu ve mamiyi çok sevdiğimiz için ve içimizde geçelim parçalayalım vs..gibi hırs olmadığı için ne yan koltuğu ne halıyı ne kalorifer klima vs göğüsü sökmedik,hatta ağır kaputu taktık.. nasıl olsa zorlanmayız dedik giderine bile dokunmadan açıkcası pekte hazırlanmadan geldik ama çok şaşırdık,(Maşallah) Ppr Kaan,Ecufast vs. kim ne yaptıysa emeğine sağlık herhalde eski halinden enaz 2-3 boy hızlıdır ki bu bizide ayrıca sevindirmiştir.Bu hali ile böyle gitmek White Rs i yüceltir:D
Denemeler arasında en çok erkutun avans açtığı denemeden zevk aldım , Selçukta bende çok iyi senkron olduk erken basma vs olmadan çok keyifli denemeler yaptık..
Um 106 ya da deyineyim , mami kardeşim ve Ahm sizde çok iyi hazırlanmışsınız ve çok hızlı bir makine ortaya çıkmış kazasız belasız gazlarsınız inşallah..Aracınıza Maşallah..
Neticede mükemmel bir gün yaşadık,çoruma draga gitsem bu kadar zevk alamazdım iyiki gelmişim daha önce yüzyüze tanışmadığımız arkadaşları tanıdık iyi bir gezi oldu iyiki gitmişiz:icon_tup:
Otobandayiz yol taa Izmite gelmeden tikandi amk... Dondugumuzde Ziword atar bizdeki videolari da. Selcugun videolar ile ayni zaten. Tek fark AHM Performansin yaptigi UM 106 ile White RS in denemeleri de var bizdeki videolarda ek olarak. Onlari da atacagiz. Bizim gordugumuz UM 3-4 boy gerisine dusuyordu White RS in. White RS bastikca da fark artiyordu. Gunduz cekimleri ayri bi keyifli oluyor. Bizdeki videolar da cok net.
Tüm araçlara Maşallah elinize kolunuza sağlık
Eyvallah panpa ,Ankaraya eğlencesine bekliyoruz:)
Mangalınıza nail olamadık ama Sapancaya hayran olduk kışın şömineye davet edersen alır eti geliriz:hahaha:
Aynen Selçuk anlayışlı insanlar arasında sıkıntı çıkmaz... Videolarda geçmiş geçilmiş geride kalmış önde gitmiş vs kim ne yazarsa yazsın önemi yok, biz böyle bir denemeyi göze aldık geldik keyif aldık gerisi boş:icon_tup:
Gündüz çekimleri çok güzel olmuş.
İki aracıda tebrik ederim güzel denemeler olmuş.
Abi benim sondaj calismalarindan arta kalan vakitlerde ev her daim müsait ayip ettin zuhahaha :hehe:
Saka bir yana artik seni buralara kadar yorduk. Bundan sonra White Rs le denemek isteyen Angaraya gider :) Bi de Angarada Erkutun tukkanda mangal yapariz.
Erkut bu arada arabada senin icin biraktigim hediyeyi begendin mi :D:D