B vts de giderli :D kım yaptı acaba.....
2 kısıydık kesiciye soktuk ama neyse.. ZN 106 1 adım arkanda ona göre :D
tekrardan reg i tbrk edioruz eline sağlık suat usta... eline sağlık CRM ekibi.....
Printable View
Herkeze iyi kotu yorumlari icin tesekkur ediyorum biz yaptik bu setupla bu kadar gelen izleyen emek veren herkezin emegine yuregine saglik daha yorum yapmiycam ins yeni araba ve yeni setupla yakin zamanda tekrardan kadrajda olucaz:)
REG i de garaja cektim yasar abisini bekliyor.
videoyu çeken kardeşim 2boy 2deyip duruyor ama ben 1boy bile görmüyorum..diğeride aynı aynı dediği yerdede ben sanki 1-2 boy civarı görüyorum..ikimizden birinin gözlüğe ihtiyacı var :)erlut abi gene kısıktan başlamışsın ufak ufak açmışsın sanırım..iki araç da fena yürüyor ama 3ünede maaşallah ...emeklere değmiş allah kaza bela vermesin..
keyifli denemme olmuş her iki araçta hakkını vermiş tebrikler kadir abi
Maşallah ikisinede. Uzun zamandır izledigim her yönden en iyi roll..
Uzun zamandır böyle güzel dosthane videolar izlememiştik. Abilerim emeklerinize sağlık gözümüz gönlümüz doydu :) Koskocaman Maşallah araçlara :)
Maşallah araçlara çok keyifli denemeler olmuş :)
İki aracada masallah cok guzel denemeler olmus
Gunduz cekim sahane :)
çok güzel olmuş maşallah 2 aracada emek bol =)
her iki aracada maşallah bütün denemeler bukadar net ve gündüz çekimi olsa süper olur.
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..
Maşallah butun araclara cok guzel denemeler olmuş
mşllh. araçlara çok güzel çekişmeli denemeler olmuş..
kadir abi ye deneme var deyin her yere gelir :)
reg 106'yla birebir gidebilen şu anlık white rs gibi
mşllh.
tebrikler combolar hay maşallah :)
Hey masallah izlemesi bile buyuk keyif M5 e ayri bi alki bu kadar net gizel videolar uzun zamandir izleyemedik belgesel gibi cekilen roll videolarina bayiliyorum :D white RS uzunda almis ama REG yine cok hizli sanirim anlik one cikmalar sanziman oranlarindan