gercekten masallah böyle videolar görmek ne kadar güzel 2 aracada masalalh alalh nazarlardan saklasın ..
Printable View
gercekten masallah böyle videolar görmek ne kadar güzel 2 aracada masalalh alalh nazarlardan saklasın ..
maşh araçlara böyle denemeler izlemek zevkli kişiler anlayışlı olduktan sonra
iki araç ta parçadan çok emek var en önemli bu bence kimse bunu ezmeye çalışmasın emek olmasa usta olmasa istersen en iyisini kullan nafile
selçuk yenilerle görmek nasip olur inşh reg yaşar abiyede hayırlı olsun
maşallah REG yine çok iyiydi bileğine sağlık selçuk abi ;) suat abim ve crm performance ekibini burdan tebrik ediyorum bukadar atarlı araba yaptıkları için .. :icon_tup:
cok keyifli olmus 2 side cok basarili yurumus reg in 200e dogru o civarda bu kadar tutunacagini tahmin etmezdim gercekten cok iyi yurumus
masallah 2 aracada..
Sevgili arkadaslar Sevgi bocuklerim canlarim cigerlerin otomobil denilen bu metal yigini icin guzel keyfinizi tatli caninizi yormayin .
Tadini cikartin bugun ben yarin sen obur gun X adam bosverin eglendinizmi ondan haber verin ;)
her iki aracada maşallah...
maşallah araçlara :D
İki aracada maşallah keyifle izlediğim videolardan biriydi emeği geçen herkeze teşekkürler :)
SELCUK MAŞALLAH REG HAKKINI VERMİŞİN:icon_tup: WHİTE RS SİZİNDE EMEGİNİZE AYAGINIZA SAGLIK:icon_tup: ANKARADAN KALKIP GELDİNİZ :)
2araçtada çok emek var rs i yakından taniyoruz giderini biliyoruz reg de cok iyi tutunmuş :)
masallah vtec e demeden gecemicem :D
Maşallah iki aracada cok iyi yürümüş ikiside Suat Abi'm ellerine saglık maşallah reg ve Selçuk'a
videolar on numara olmuş, iki aracada maaşallah valla zevk aldım izlerken :)
Maşallah iki aracada; ikiside gerçekten çok güzel ikisinede yapılan emekler ortada o yüzden ikiside king benim gözümde (: Tbrk Selçuk Tbrk Kadir abi.
Cam car ne