yok ya estğ.
bi vesileyle garajdan arabalar çıksın gazlasın sevenler kavuşsun :)
Printable View
Tahminimce,160 akadar çekişmeli olur yapın gayrıda izleyelim
Bizim Tuncay galeride seca mı meca mı bi e46m3 vardı rica ediyim onlara onla deniyim eniyisi :D İlkeri hırslandırdık bu iş uzarsa napar eder atlar üstümüzden:hahaha:
walla hiç belli olmaz abi bazı standartlar bi gidiyo ne biçim :D ama m3 bu sağı solu belli olmaz dostluk kazansın
combolar ortalığı karıştırmış burada cık cık cık :D
white RS güven patlaması yaşıyor:D özlemişiz:) RUF denemesi güzel olur..
Zamanında yeni yeni fotoğrafçı olmaya çalışıp ,fotoğraflarını çekmek için uğraştığın,her bindiğinde "Abi bu çok iyi ya" diye hayran olduğun ve o dönemde daha millet sökme etme nedir bilmezken sadece kpro ile millete sıktığımız ROL TYPER,
http://c1210.hizliresim.com/12/j/dzpmh.jpg
vee ben sende ne gibi bir acı bıraktı da böyle çakma nicklerle utanmadan böyle bir mesaj yazıyosun ? Ahmet Kadir SAYILIR:ofk: Ankarada karşıma çıktığında yüzüne karşıda iki çift lafım olacak...
kaldıgı yerden devam..temizledim..
bence,standart düzgün bir e46 m3 160 a kadar çok geride kalmaz 4e atıncada yaklaşmaya başlar. biraz ortak bir devirde basılması lazım!!
2 aracada maşallah güzel denemeler olmuş..en önemliside denemeden sonra tartışma olmadı :)
bende denemek isterim muharrem müsait bi gün denk getirelim
Sadece düzgün bir yazılımlı olması ytrli olur diye düşünmüştüm ama yanılmış olabilirim. Denemeyi daha çok merak ettim şimdi