geliriz abi benim söylediğim şeyler net zaten ayhan abinin ya da turan abinin yanında otururken de bunları konuştuk biz bu denemede daha iyi tutundu bu denemede kötüydü gibi bu arabanın gideri de bu dediniz diğerlerine karşı her sözümün arkasındayım
Printable View
cuma gelyonmu sensımdı onu soyle
yazılınca yanlış anlaşılıyo sanırım biz o m3 ü geçmedik ama dediğiniz gibi gidiyosa ki şaşacağınızı pek sanmıyorum normal m3lerden hızlıyız demektir diyorum senin düşüncen nedir diğer e36lar bu kadar yürüyo mu
haa benimkisi varsayım o kısmı diğer e36larla da deneyip görürüz
evet cuma geliyorum
noldu la gene 2 dakika yalnız bıraktım çifte kumrular randevulaşmış :D
İlker sen Erkutu yanlış anlamışın o Şerefe diyo "çıkart arabanı ilker abi seni istiyo işte" diye :) Siz honda istiyodunuz elimizde olmadığı için ve Kazan Miss Globe Şeref arabayı çıkarana kadar hızlı honda olmadığından biz atlamış olduk :D
Şunda hemfikiriz o denediğimiz e36 m3 321 hp olmasına rağmen smg olduğundan değişken giderli bazen iki boy geriden gelip 150 gibi uçup giden bazen 210 a kadar kopamayan ama e46 ları bile rahat geçecek bir araba :) Bizim garibanda onun paçasından tutmaya çalışan adi zavallı bir Rs:hahaha:
Şimdi bizim yapacağımız şey Ayhan abiyi ikna edip baskısı balatası yaptırılmış eksikleri giderilmiş bir e46 m3 ile giderimizi görmek:)
aslında şaşar bir durum yok gibi.....şöyleki rs 160 a kadar 1-2 boy öne çıkar diyorum
sonrasında m3, 4'e atınca yaklaşmaya başlar 200 gibi geçer
ben fog ile 7000 devire yakın 2.viteste bastığımdan dolayı 3, vitese atarken yarım boy kafa çıkardı.nede olmazsa 160 gibi geçmeye başladığım için benim devrimde de basmaya gerek duymadım.
(stoc m3 için geçerli ayrıca benim araçta hartop yok ama 170kilo fazlayım coupe ye göre)
Ben başka videomu izliyorum anlamadım 160km geçiyorum deniyor videoda s2k 4 bitiriyor ki 190km demek m3 halen arkada nasıl oluyor şaşrıdım şimdi.
yaw ne farkeder sonuçta M3 geçiyor mu geçiyor isterse 200 de geçsin 210 da geçsin. Ayrıntıya takılma sonuca bak.