stock m3le de e30 swap 343lük doluyla da 160 a kadar aynı gidiyoruz gibi
o m3 sağlıklı falan değil dengesizdi bence çünkü rs hep aynıydı bi denemede 160da 2 boy gerisinden 2 boy önüne geçiyo sonra 220 ye kadar iki boy fark devam ediyo bi denemesinden 220 ye kadar aynı gidiyo ilginç istikrarsız vaaanosu garip çalışan bi modeldi sanırımi bi de e46 ile deneylim diye geldik aynen şöyle yazmıştınız
'Bak sonra bu hafıfmıs denemem fılan yok e46 m3. R ıstemem senınkı kadar hafıf deyıl herseyı var 360 hp ok'
kırmızıyla yürüyüşümüzden sonra hiçbir e46 denemedi bizle debriyajların hepsinin kaçırması gibi bi sorun yaşandı e46da kroniktir olabilir

şimdi pt stock m3 den kaç boy hızlı diye meraklandım bi de stock m3 niye bi öyle bi böyle gidiyo anlam veremedim ilginç bi denemeydi gelen herkese teşekkürler
e46ların debriyajları düzeldiğinde haber verirseniz onlarla da deneyebiliriz ya da başka dolu ya da stock e36larla hepsi aynı gidiyo zaten
ben güzel yürüyenleriyle giderimizi gördüm sizlerin de rs için yorumlarınız bana yetti 4 silindir bu kadar ben şunu anladım 5 m3 den 4 ünü geçeriz
kırmızı başka m3lere ya tır sokuyo ya 2 tır sokuyo demiştiniz böyle yürümek bana yetiyo bu durumda