User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
191 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: FOG S2K vs M3

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadirin denedigi m3 1997 smg ve daha anahtar deymemiş bi aractir bazı e46 m3 gecer ama bız dekılerı deyıl ama rs 170 km ye kadar süper sonra metre küp devreye giriyor tabi csl getirmedik tabiki alakasiz bi sonuc olurdu e30 la denemede ilk denemede 120 gecmeye basladı e30 2 cısınde 160 gıbı sanırım ismail devir tutturamadı video uzun go pro ıle cekildi ben bilgisayara koyma işinden anlamam geilde biri yüklerse olur kısaltmak fılan lazım
    ruf50 m3

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç olarak düzgün bir 46 ile 160 akadar tutunur sonra m3 yavaş yavaş veya hızlı açmaya başlarmı? böylemi düşünelim dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç olarak düzgün bir 46 ile 160 akadar tutunur sonra m3 yavaş yavaş veya hızlı açmaya başlarmı? böylemi düşünelim dostum
    murat cım stock m3 le 160 170 kadar gelıyo kadir sonra geçmeye baslıyo cuma gunleri bızım dukkanda m3 ler toplanıp gazlıyoruz aramızda gelen arkadsları beklerız deneriz kadirin makinada canlı ha iyi gidiyo sonucta emek var biraz fıber ama
    ruf50 m3

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock m3 le 160 a kadar gelmek ne laaaa , demek o kadar gidiyo he
    Zamanında sen ayarlamıştın beyaz 321 lik hemde kısa felan vardı o araba ile benim kpro typer ile 200 e kadar aynı gittik o zamanlar en hızlı m3 demiştin..Benim bu Rs o arabama en kötü 7 boy atacak kadar hızlı şuan

Eğer ben o e36 m3 le 160 a kadar aynı gidiyosam , E46 M3 Motorlu kısa şanzımanlı vs. E30 la aralarında dağlar kadar fark olmalı..ama hiç öyle fark olmadı..
    Valla o e36 stock m3 ü ben çözemedim İlk denemede 2 boy gerimden geliyo sonra birden 150 gibi bir geçişi var sanki motosiklet geçiyo
    İkinci denemede hiç öyle uzayamıyo 200-210 e kadar aynı gidiyo ..
    O arabanın dün geceki gidişi istikrarsızdı bence .
    Hani sökük olur chip olur egsoz olur belki okey deriz ama bu direk çok çok hızlı ..Ben onla artık denemem denesemde hiç bi şekilde geçemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mouradKPRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharrem maşallah kardeşim her zamanki gibi tatlı tatlı uzatmışsın fog s2000 i
    eyw kardeşim bu kadar gidiyo işte elimizden geldiği kadar .
    Dr.ECU

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RUF50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadirin denedigi m3 1997 smg ve daha anahtar deymemiş bi aractir bazı e46 m3 gecer ama bız dekılerı deyıl ama rs 170 km ye kadar süper sonra metre küp devreye giriyor tabi csl getirmedik tabiki alakasiz bi sonuc olurdu e30 la denemede ilk denemede 120 gecmeye basladı e30 2 cısınde 160 gıbı sanırım ismail devir tutturamadı video uzun go pro ıle cekildi ben bilgisayara koyma işinden anlamam geilde biri yüklerse olur kısaltmak fılan lazım
    murat cım stock m3 le 160 170 kadar gelıyo kadir sonra geçmeye baslıyo cuma gunleri bızım dukkanda m3 ler toplanıp gazlıyoruz aramızda gelen arkadsları beklerız deneriz kadirin makinada canlı ha iyi gidiyo sonucta emek var biraz fıber ama
    stock m3le de e30 swap 343lük doluyla da 160 a kadar aynı gidiyoruz mu yani
    o m3 sağlıklı falan değil dengesizdi bence çünkü rs hep aynıydı bi denemede 160da 2 boy gerisinden 2 boy önüne geçiyo sonra 220 ye kadar iki boy fark devam ediyo bi denemesinden 220 ye kadar aynı gidiyo ilginç istikrarsız vaaanosu garip çalışan bi modeldi sanırımi bi de e46 ile deneylim diye geldik aynen şöyle yazmıştınız

'Bak sonra bu hafıfmıs denemem fılan yok e46 m3. R ıstemem senınkı kadar hafıf deyıl herseyı var 360 hp ok'

kırmızıyla yürüyüşümüzden sonra hiçbir e46 denemedi bizle debriyajların hepsinin kaçırması gibi bi sorun yaşandı e46da kroniktir olabilir
    şimdi pt stock m3 den kaç boy hızlı diye meraklandım bi de stock m3 niye bi öyle bi böyle gidiyo anlam veremedim ilginç bi denemeydi gelen herkese teşekkürler
    e46ların debriyajları düzeldiğinde haber verirseniz onlarla da deneyebiliriz ya da başka dolu ya da stock e36larla hepsi aynı gidiyo zaten
    ben güzel yürüyenleriyle giderimizi gördüm sizlerin de rs için yorumlarınız bana yetti 4 silindir bu kadar ben şunu anladım 5 m3 den 4 ünü geçeriz

kırmızı başka m3lere ya tır sokuyo ya 2 tır sokuyo demiştiniz böyle yürümek bana yetiyo bu durumda
    ECUTECH İstanbul

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az once ilkerle konustuk sitemlerimi ilettim
    e46 m3 baskiyi halletmis ayhan abininkiyle cuma gunu deniyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock m3le de e30 swap 343lük doluyla da 160 a kadar aynı gidiyoruz gibi
    o m3 sağlıklı falan değil dengesizdi bence çünkü rs hep aynıydı bi denemede 160da 2 boy gerisinden 2 boy önüne geçiyo sonra 220 ye kadar iki boy fark devam ediyo bi denemesinden 220 ye kadar aynı gidiyo ilginç istikrarsız vaaanosu garip çalışan bi modeldi sanırımi bi de e46 ile deneylim diye geldik aynen şöyle yazmıştınız

'Bak sonra bu hafıfmıs denemem fılan yok e46 m3. R ıstemem senınkı kadar hafıf deyıl herseyı var 360 hp ok'

kırmızıyla yürüyüşümüzden sonra hiçbir e46 denemedi bizle debriyajların hepsinin kaçırması gibi bi sorun yaşandı e46da kroniktir olabilir
    şimdi pt stock m3 den kaç boy hızlı diye meraklandım bi de stock m3 niye bi öyle bi böyle gidiyo anlam veremedim ilginç bi denemeydi gelen herkese teşekkürler
    e46ların debriyajları düzeldiğinde haber verirseniz onlarla da deneyebiliriz ya da başka dolu ya da stock e36larla hepsi aynı gidiyo zaten
    ben güzel yürüyenleriyle giderimizi gördüm sizlerin de rs için yorumlarınız bana yetti 4 silindir bu kadar ben şunu anladım 5 m3 den 4 ünü geçeriz

kırmızı başka m3lere ya tır sokuyo ya 2 tır sokuyo demiştiniz böyle yürümek bana yetiyo bu durumda
    bence de sen butun m3 leri gecersin
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az once ilkerle konustuk sitemlerimi ilettim
    e46 m3 baskiyi halletmis ayhan abininkiyle cuma gunu deniyoruz
    2 tane de başka e36 gelirse çok güzel denemeler çıkar abi ben denemeyi başka 46lardan izliycem keyifli oluyo bitek 220de deneme bitse de 260 görmeden ayagını gazdan çekmeyen ayhan abi saygılar sanırım hayat bize 200e kadar size 200 den sonra başlıyo
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de sen butun m3 leri gecersin
    abicim hiç dalga geçmeyin kırmızı m3 başka m3lere ya bi tır ya iki tır sokuyo dediniz sizin sözünüze istinaden yazdım

ayrıca sen de bütün hondaları geçersin abi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz adaletsizlik olur diye csl yi getirmedik kadire sen ne diyorsun madem oyle cuma getir csl getircem
    ruf50 m3

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durdum duramadım muharremin konuya bi dalıyım dedim ilker 2 tane e46 varmış ogün niye denemediniz len adam 2.0 hacimle atlamış ortanıza kafam karıştı valla bu cuma gelecem dayanamıyom
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz adaletsizlik olur diye csl yi getirmedik kadire sen ne diyorsun madem oyle cuma getir csl getircem
    abi biz normal m3 istedik m3 e tır sokanının getirdiniz csl de 3 tır sokuyodur belki harikadır eminim biz de adalet olsun diye normal istedik zaten getirdiğiniz m3 normal değildi harikaydı adaletse 4 tane e36 getir 4 tane e46 hepsiyle tek tek sıkalım en hızlısı geçer diğerleri belli olmaz bunu demek istiyorum sizin arabalarınız harika da normali yok mu bunun
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim hiç dalga geçmeyin kırmızı m3 başka m3lere ya bi tır ya iki tır sokuyo dediniz sizin sözünüze istinaden yazdım

olum akıllı olun hondayı karıştırmayın şimdi konu başkaa
    Honda Tech - Ankara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum akıllı olun hondayı karıştırmayın şimdi konu başkaa
    ya abi adam honda istedi biz gittik çıkart arabanı ilker abi seni istiyo işte bu kadar basit bizle antreman yaptı hedef sensin
    (beni katma ben dragcıyım bitince 402 denerim)
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ayhan abi ne dedi tam yazsan araba bozuktu vanos bobin buji hava akış deyıstı duzeldı ama balata kacırmaya basladı dedı mı demedımı bunları yapmadan once kırmızı cok gecıyodu dedı
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi adam honda istedi biz gittik çıkart arabanı ilker abi seni istiyo işte bu kadar basit bizle antreman yaptı hedef sensin
    beni kimse ilkerle denettiremzz kadirle sen cesaret iksirimi içtiniz len
    Honda Tech - Ankara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayhan abi ne dedi tam yazsan araba bozuktu vanos bobin buji hava akış deyıstı duzeldı ama balata kacırmaya basladı dedı mı demedımı bunları yapmadan once kırmızı cok gecıyodu dedı
    öyle dedi abi kırmızı çok geçiyodu belki iki tır öndeydi şimdi yaklaştım ama bazen 2 nin sonunda bazen 3ün sonunda cırt diye kaçırıyo devir birden dönüyo dedi kırmızıyı zaten geçmezsiniz normal m3leri çok geçiyo o makine de dedi
    yalan yok ben e46ların debriyajlarının kaçırmasına bahane falan demiyorumki olabilir güçlü makineler

Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni kimse ilkerle denettiremzz kadirle sen cesaret iksirimi içtiniz len
    biz şeref abi yapsın dener dedik ilk senle dener hem de dedik o da tamam gelsin hondasıyla gözlerinden öpecem dedi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen atladın enhızlı hondaları 3 boy gecerız dıye neyse cuma gel sen baska konusuyon erkut kadır baska yuz yuze neden demıyorsun bunları
    ruf50 m3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)