ganat orjin mügen 1000 lira cepte.
sen o arabayı 53 e sat sopayla döverim kanka. Apo ve Reşit ile beraber döveriz hatta.
IN BOOST WE TRUST
Tüm araçlara maşallah.
BS ctr fena , bi ara top speede doğru m3 e çöküyodu,araba çıkınca gaz kesti o sahne çok iyiydi![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Bs type r musaitse bu aksam maslak temde bulusup tekstilkente dogru deneyeniliriz arabayi karsiya dukkana birakmaya gidicem yarin kismetse yasar abi geliyor son denememide serhat abi oky derse kaliteli bir araba ile yapmak isterim 60/70 - 220 arac komple sokuk reg 106
Ben polemige giricek bsy soylemedim insan gibi laf konustuk problem yok ister denersin ister denemessin bu kadar uzaticak bsyde yok sikinti yok gecmisten bahs edicek bi durum yada daha giderli bir sey almamada gerek yok reg bs nin onunde olmaya yeterdi zaten neyse daha giderli bi 106 yapicam o senin 2 bs parasi harciyacigin fn2 nede bi kac boy buyuk gelicek hayirli aksamlar
uzatmadım zaten denemiyorum dedim.bitti
reg bs nin önündede olamaz olmadıda tamamı, hayal kurma boşuna
BS nin parasıda sana dert olmasın, sıkıntı yok zevkime harcıyorum başka şeylerede çokça para harcıyorum, bitane daha araç var bende nissan almera oda deparlı reg le denerdik bak reg diyorum 106 demiyorum yani olayı kişiselleştiriyorum tamam nedeninide belirttim daha önce yaptığın terbiyesizlik yüzünden dedim. netim yani.
telefondan msj geçmişin gereğini yapardım istesem ogün opette gibi bişeyde. ya ben yanlış anlıyorum yada sen hakkaten şimdi buraya yazmıcamda kendini ne sanıyosan. neyse uzatmayalım daha, sonuçta deneme olmayacak saol teklifin için.
TeamPASAOGLU
Harbiden ikinizde sopalıksınız len. Araba için ettiğiniz kavgaya bak. 10 sene sonra ne bs olacak ne reg. Ayıptır yaw.
IN BOOST WE TRUST
Sosyal mesaj terk![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
maşallah araclara
Araclara masallah
Bs gururumuzmasallah abi
![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)