12.5 cr sakaya gelmez ayar olmadan gazlama nacızane tawsıyem..![]()
12.5 cr sakaya gelmez ayar olmadan gazlama nacızane tawsıyem..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
ses gayet güzel rengide güzelmiş kazasız belasız maşallah
Neyse ya konuyu silseler daha iyi olacak sanirim
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
pazartesi bütün gün gazladık arabayla baskı balatadan olsa kokusundan yada dewirlenmesinden anlardık moralini bozma ondansada sana stage 2,5 te bulurumtanıdını çıkart o kadar ugrasıldı emek ve para harcandı
paktenin orda gördüm sıkarak geçti daha yeni yani 1 hafta falan oldu heralde. hiç böyle baskı balatası bitik gibi gitmiyodu gayet iyi gidiyodu. muhtemelen asfalttan kaynaklanıyo olabilir. bende bitane video koymuştum baskı balata on numara aracı ben kullanıyorum yani baskı kaçırıyo olsa anlarız heralde =) araba sarmaktan gitmiyo tutunamıyo yola ama burda baskı balata kaçırıyo demiştiler.. şimdide araç sahibi kullanıyo ve o arabaya biniyosa baskı balatanın bitik olduğunu anlayacak bilgidedir heralde =) yinede sizler daha iyisini bilirsiniz tabikide. maşallahı var aracın
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Hayırlı olsun gayet güzel. Ama orçunun dediğini göz önünde bulundurun. Exedy e güvenmeyin yeni diye. Bana da baskı yada balata gibi geldi. Araba tutunmasa devirlenip kesiciye girer bu şekilde devir dalgalanması yaşamaz. Bi kontrol de fayda bencede.
IN BOOST WE TRUST
maşallah kazasız belasız
1 turuna kaç para istersin söyle anlaşalımkanka maşallah ayardan sonra dahada iyi olacak inşallah.
BaYTaR MURO
Arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkurler
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)