User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
99 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: OPC & Polo Gti

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opc nin sesi gerçekten mükemmel olmuş İnşallah rodaj sonrası istediğiniz kıvama gelir kazasız belasız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OPC 5000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim,tabiki bu araclar tamamen hobi icin yapilmis,benimkisi zaten tartisilmaz,buyuk bir fantazi 2050 kg touarer bir tank,7,5 sn lerde anca yurur 100-200 u,guzel denemeler olur,yakinda cikalim bakalim,ben de cok merak ediyorum,hobi bahane dostluk sahane...
    yaw dalga mı geçiosunuz 400 hp iken 10 saniye koşan araba 7.5 saniye koşmak için üstüne kaç hp eklemesi gerekir haberiniz var mı. 2.5 saniye kısa gibi geliyor ama gayet elde edilmesi zor bir süre. Yani sadece 0.9 barı 1.5 bar a çıkararak yapılabilecek bir süre değil.
    IN BOOST WE TRUST

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw dalga mı geçiosunuz 400 hp iken 10 saniye koşan araba 7.5 saniye koşmak için üstüne kaç hp eklemesi gerekir haberiniz var mı. 2.5 saniye kısa gibi geliyor ama gayet elde edilmesi zor bir süre. Yani sadece 0.9 barı 1.5 bar a çıkararak yapılabilecek bir süre değil.
    Aynı zamanda hafiflese olamaz mı?

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali abi maşallah aracının bittiğine sevindim inş. istediğin gibi olmuştur emek,zaman,parave sabır isteyen işler bunlar heleki olmayanı yapmak artı cesarette istiyor ki ALLAH a şükür sende hepsi mevcut inşallah bi akşam tel. açın en son benimle denemiştin aradaki farkı biliyoruz kıstas yapmış olursun eski halin ile. tekrar maşallah diyim ALLAH kaza bela vermesin BARBAROS abimede selamlar ellerine sağlık. piyasada ender bulunan şeker gibi adamdır. telefonu bekliyorum abi hemen gişelerdeyim.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

OPC 5000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali abi maşallah aracının bittiğine sevindim inş. istediğin gibi olmuştur emek,zaman,parave sabır isteyen işler bunlar heleki olmayanı yapmak artı cesarette istiyor ki ALLAH a şükür sende hepsi mevcut inşallah bi akşam tel. açın en son benimle denemiştin aradaki farkı biliyoruz kıstas yapmış olursun eski halin ile. tekrar maşallah diyim ALLAH kaza bela vermesin BARBAROS abimede selamlar ellerine sağlık. piyasada ender bulunan şeker gibi adamdır. telefonu bekliyorum abi hemen gişelerdeyim.

Mustafam kimseyle denemek gibi bir niyetim yok artik benim,bu benim hobim,essegi beygire cevirmek...ben bunu yaptim aleme ibret olsun,hedefim gecilmez olmak degil iz birakmak,2050 kg bir aracin nasil yurudugunu gostermek,cok degil 6 ay icinde bu kardesinin daha neler yapabilecegini goreceksinnn,o zaman deneyebilen varsa gelir dener...

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abinin ve alinin emeklerine Sizinde kesenize bereket Cok güzel oldu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı zamanda hafiflese olamaz mı?
    Sorun zaten ağırlıkta. Sökülecekse yazık o arabaya. Ama dünya kadar şeyin sökülmesi lazım. Sadece arka koltukların sökülmesi işe yaramaz. Araba gel olarak güvenlik unsurları nedeniyle ağır. Kapı içleri bagaj kapak tertibatı cartı curtu herşey sökülürse o zaman işte RS4 gibi olur. Ama kasada çok büyük.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafam kimseyle denemek gibi bir niyetim yok artik benim,bu benim hobim,essegi beygire cevirmek...ben bunu yaptim aleme ibret olsun,hedefim gecilmez olmak degil iz birakmak,2050 kg bir aracin nasil yurudugunu gostermek,cok degil 6 ay icinde bu kardesinin daha neler yapabilecegini goreceksinnn,o zaman deneyebilen varsa gelir dener...
    Aleme ibret olsun derken. Birileri araba ile alakalı bişey mi söyledi . Araba kötü bir araba değil ki.Sadece stock olarak verdiği güce göre hızlı olmamasının nedeni çok ağır olması. Bazı şeyleri yaparken zaten bunu göze almış olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi yaptıktan sonra geçilirseniz ağırlığa bahane bulmayında. Tabi bide şu var bunları yapıosunuz iyi güzel ama şanzıman nereye kadar dayanıcak biliyor musunuz.?
    Tek tavsiyem modifiye işinde hırs yapmayın her zaman daha hızlıları çıkacaktır. Hırs size boşu boşuna para ve zaman kaybettirrir. Açık ve net konuşiim bu araba ile içine jet türbini koymadığınuz sürece Türkiyede en hızlı olamazsınız.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aleme ibret olsun derken. Birileri araba ile alakalı bişey mi söyledi . Araba kötü bir araba değil ki.Sadece stock olarak verdiği güce göre hızlı olmamasının nedeni çok ağır olması. Bazı şeyleri yaparken zaten bunu göze almış olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi yaptıktan sonra geçilirseniz ağırlığa bahane bulmayında. Tabi bide şu var bunları yapıosunuz iyi güzel ama şanzıman nereye kadar dayanıcak biliyor musunuz.?
    Tek tavsiyem modifiye işinde hırs yapmayın her zaman daha hızlıları çıkacaktır. Hırs size boşu boşuna para ve zaman kaybettirrir. Açık ve net konuşiim bu araba ile içine jet türbini koymadığınuz sürece Türkiyede en hızlı olamazsınız.
    Bu son kısma aynen katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    El,elin essegini turku cala cala ararmis...

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali'nin derdi Tr de en hızlı olmak değil,öyle olsa çok daha farklı araba alırdı zaten.Sevdiği bir aracı dahada hızlandırmak derdi.Onuda gayet güzel yapıyor.Jet motoru felan koymak gibi bir niyetimiz yok yani100-200 8 sn altına insin yeterli.Vadedilen güçlere görede çok zor değil bu süreler.
    Bu arada fuarda Polo r wrc gördüm,1.6 motor 220 hp300 hp ye yolu var gayet kolay,şaka makinası gibi.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali'nin derdi Tr de en hızlı olmak değil,öyle olsa çok daha farklı araba alırdı zaten.Sevdiği bir aracı dahada hızlandırmak derdi.Onuda gayet güzel yapıyor.Jet motoru felan koymak gibi bir niyetimiz yok yani100-200 8 sn altına insin yeterli.Vadedilen güçlere görede çok zor değil bu süreler.
    Bu arada fuarda Polo r wrc gördüm,1.6 motor 220 hp300 hp ye yolu var gayet kolay,şaka makinası gibi.
    forumda 180 hp diyenler vardı emin misiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mudur,senin derdin,benim derdim,alinin derdi yok,en hizli olmak,gecmek,gecilmek de yok,ama biri killi,birinin saci yok,HERKES SUSSUN ve beklesin...

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah sw seçeneği çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mudur,senin derdin,benim derdim,alinin derdi yok,en hizli olmak,gecmek,gecilmek de yok,ama biri killi,birinin saci yok,HERKES SUSSUN ve beklesin...
    biz sana gerçekleri yazıyoruz senin ettiğin laflara bak. Buraya video koyduktan sonrada kimseyi susturamazsın. Dediğim gibi yaparsın konuşursun biz de tebrik ederiz, bilmeden başkalarının söyledikleri ile havaya sıkar gibi laf etmek kolay. Attığın mesajların biri birbirini tutmuyor.
    IN BOOST WE TRUST

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda 180 hp diyenler vardı emin misiniz ?
    Polo r 220 hp.Bizzat incelendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecebilecegim arac cok,ama gacilebilecegim arac cok az olacak, tabiki,bu araci yaparken amacimiz,yuruyen,saglam yuruyen bir opel yapmakti,amacimiza ulasalim,sonra hepsiyle gazlarizzz,hepsi yalannn,adrenalin gercek...
    eğer kalkıp bu kadar atarlı şekilde konusuyorsan gerekenı yap derim o tankla. Simdi gecme gecilme derdimiz yok diyorsun. Aracın agır yapılanlarda emek var eywallah ona lafım yok. Ama gecebilcek arac cok demek baya iddalı.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla aracınızın maşşallahı var çok emek var belli kazasız belasız sürüşler dilerim yaşınızda baya büyük saygısızlıkta etmek istememde bu forum çooookkk atar gider gördü sonuç olarakta herkez hala konuşabiliyor herkezi susturmanız biraz zor...

el elin eşşeğini türkü çala çala ararmış yerine bence buraya daha uygun bir atasözü var.

el yumruğu yemiyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanarmış..

demem oki arabanızı polo gti larla deilde sizin turbonuza muadil turbolar bulunan araçlarla denerseniz kim susar kim konusur görmüş oluruz..

tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aykut abi çok güzel yazmışsın arkdaşında ugraşıyo ediyo ama hani herkez az çok ne kadar gide bilecegini biliyo sanırım yanlış hatırlamıyorsam 700 800 hp çıkartıcaksınız arabayı bende merakla bekliyorum nasıl olacagını eminim çok keyifli ve güzel olacagından şüpem yok ama burda isim belirterek yazarsa kimse üzerine alınmaz ortalıga yazılınıca yazılar dogal olarak herkez üzerine alınıyo herey saygı çerçevesinde olursa kimse saygısını birbirine kaybetmez o yüzden bence biraz daha relax olunması.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)