erel klima tertibatı ve direksiyon hidrolik pompası filan yerinde duruyor daha
ramo arabayı alican kullanıyor
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
belli zaten alican ın kullandığımaşallah araçlara 306 çok iyi gitmiş emeklerin karşılığının alınması böyle gitmesi kadar sevindirici birşey yoktur herhalde inşallah satmak zorunda kalınmaz araç
Varsa f-e lu s2k, f-h-e typer vs. denerim onlarlada. son demleri zaten havalarında hemde ben arabayı toplıycam artık denemek isteyen olursa elini çabuk tutsun![]()
Specleri baya bi yanlis yazmiisin alican gerek yok bunlara conta yok bende ayrica sadece koltuklar sokuk ayrica sende yakit oldugunu fiber bagaj oldugunu ve kapi iclerine kadar sokuk oldugu u yazmamissin bunlar ufak seyler degil + bende 16 jantlar vardi .
ya nolcak geçilirsem typercı s2k cı düşünsün ahmet usta'ya bırakırım bi ayar daha çeker tamam işte :P
Bi anımı anlatıyım, arabayı denedik şimdi bişey yapcam 2 boy dedi yaptı 2 boysonra denemeye cıktık şu kadar daha gideri var, bi yaptı aman Allah'ım müneccim misin dedim
son sr vtec denemesinden sonra yine dedi şu kadar gidicen dedim artık yoh ammua sonrası *****,
lafın kısası bu ahm performance bi havika dostum hahahah, reklamlaaaaar(anlayana)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)