benim flashımda bi kaç kez geldi başıma , gaz kelebeği yüzünden ama hiç paniklemedim direk boşa atıp stop ettim hep![]()
benim flashımda bi kaç kez geldi başıma , gaz kelebeği yüzünden ama hiç paniklemedim direk boşa atıp stop ettim hep![]()
Livestrong
Çok Korkunç Bir Durum Gerçekten O Süratte Önüne Birisinin Çıktığını Düşünsenize Tam Felaket![]()
içlerinde bmw de var vw'de . Bizim arkadasın 2012 caddy'sinde de olmuştu böyle birşey yokuş yukarı çıkarken el freni kitliyo araba lastik yakmaya baslıo falan.
Motorun ameleye binmesi o..
Ama bu oyle bi anda olacak bisey degil..
Yillarca yag yakan dizeller var piyasada
Oyle bi anda saha kaldiracak bisey degil o durum..
Turbo dizelde intercoer yag ile dolar, bi asilirsin boost etkisiyle o yagi emmeye basladimi dizel durdurabilene ask olsun :.D anca oyle olur ki o durumdada anasinin nikahi devir cevirir zaten ve kirar..
Bu durum o da degil..
Genelde benzinli otomatiklerde olan bisey sanirim bu, bende elektronik bi sorun (gaz kelebegi vs) yada sanzumandaki gaz teli vs gibi bi zamazingodur diye dusunuyorum..
If you have no LAG, you have no turbo..
golf mk1 de başımıza geldi ... 2.vites ümraniyenin içinden sakin sakin geçiyoruz ... haaaaaaatatatata lan dedik noluostop ettik misss
![]()
Şu aptal gibi önündekilere bodoslama girenlere ayar oldum, ne beceriksiz insanlar var ya.Tamam motor kitlendi anladım da frene basmayı akıl edemiyomusun? zaten freni köklediğinde motor istediği kadar yırtınsın araç hızlanamaz, hatta çoğu araç yavaşlar,ki frene basılıyken boşa veya parka alabilirsin vitesi.
Bir de şu dizele yağ kaçması durumunda devirlenmesi garip geldi bana, gaz kelebeği kapalıyken motor devirlenebilir mi?Ben devirlenemez diye biliyorum.
ılk sayfada vw içindeki adam kalp krizi gecırıyodu dırksıyon basında dıye hatırlıyorum sanki ama..
- K -
________
Dr.Ecu
illa vw temize çıkarıcazşaka yapdım yanlış anlaşılmasın
Görsel kardeşim o an biz olsak belki bizde aynısını yaparız insanlık hali araba kitlenir bizimde o an elimiz ayağımız kitlene bilir bir anlık akıl tutulması yaşaya biliriz bence o yüzden böyle izleyipde konuşmak kolay ama Allah göstermesin o an ordaki insanın yerinde olsak bizde aynısını yapabiliriz belki..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim başıma pajeroda geldi ama arabanın bi günahı yok karbüratörü sök tak uğraşırken hava filtresini ortadan tutan tek saplama sıkılmamış oda çıkıp gaz kelebeği acıkken kelebekten içeri dalmışbende calıstır stop et 2 3 yarım debriyaj eve götürmüştüm sabah baktığımızda farketmiştik.
çok armut kazalar hahahah Tecrübe lazım birazda soğuk kanlılık
Boşa atan insanlarda frene basmayı akıl edemiyorvideolarda kapa kontağı gitsin niye bu panik
![]()
benim başıma düz vites bi E36 da denk gelmişti böyle bir şey gaz pedalına fazla abanmamdan dolayı pedal en sona yapışmıştı ama hemen kontak kapatabilmiştim bunlarda kontak kapanmıyor galiba.
çift katlı iett lerin başına da geliyordu bu durum.tam gaz kök gidiyormuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)