Aren güzel.izlettiğin videolar sanırım.
Aren güzel.izlettiğin videolar sanırım.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Sagol kankam hadi artik senin arabaya baslayalim yeter cok bekledik
kanka aynı dertten muzdarıpız ıkımızde iş ve güç desem anlarmısın mısralarımda[/QUOTE]
Net anliyorum kanka is olsunda gerisi bos
Tesekkurler
Etvallah bro
Kanka iyi kotu gidiliyoda iyi kotu durulmuyo frenlerden memnunum ya duruyoruz simdilik
Aynen kanka kekutilerle AYN de otururken izlediklerimiz![]()
Çok tesekkurler su an icin beni tatmin ediyo
Tesekkurler abi S2K lar ile denedgimden hizli abi iyiki forgetledim arabayi aklmda kalan son 2 sey var onlari da yapip denemelere cikip mini ile roll defterini kapaticam gunluk biniyorum daha keyifli![]()
Mını şaka yapmışmaşallah parmakla gösterilecek mini
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
kekutiye buyuk ayıp ettin halının üzerinde ne işin var o odada neler oldu bu soruları kendine devamlı soruyor.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Masallah cilgin emg'ye![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
olm arabanın içine cin kaçmış gibi gidio o ne nan. Cin çıkarma ayinleri yapmak lazım tonikle.
IN BOOST WE TRUST
Kanka M3 sadece kondisyonlu ustunde headrs var sadece egzost olmadan kat iptal etmeden fiktre yazilim olmadan bu kadar stock M3 icin TB baya iddali zaten baska denedigim S2k lar ile mukayese edersen M3 unde hizli oldugu belli
Hahaha Alper abi artik cikarmiyorum arabayi 4 senelik kiz arkadasimi kandirabilirsem evlenicem audi avant bisey alip cekilicem
sagol kanka
dun aklimi almi olsanda seni cok seviyorum kanka aklim cikti varya duran arabaya yaziliyoduk hahahha
Kanka ben deneme islerine bir sure ara verdim su an dolu dizgin is ve kiz arkadasma yoneldim light takiliyorum zor bi donemdeyiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)