masallah keyıflı surusler
Maşşallah Eray aracına.Yanlız antalya da king benim Vtec 2 biliyosun![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Bu araçlar cok komik.Bende bir kaç ay öncesine kadar vardı.Şaka gibi giden bir araç.Dizele geçmeseydim ben de yuklemeyi dusunuyordum.
tebrikler.Merakla takip edeceğim
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Dedim bu sene sonunda 100 km'ye ulaşacak inşallah, emeklere maşallah![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Eyvallah pampa elimizden geldiğince boş zamanlarımda yapmaya çalışıyoruz birşeyler
Shifting güzeloba stylehiç acımaz sağolasın çok teşekkürler
Panpa deneyelim bi telefon kadar yakınız biliyorsunhacimsiz deyip durma ya ben ilizyonları bitireyim direkt 1.6 lara bilencem gücümüzün yettiğince
Evet araç doluydu birde çekim yaptığımız yolda rampa vardı ama yazmadım bi sürü bahane olmasın ,ama tekrar bir video koyhmak lazım
Selam üstadım,sizin yorumlarınızı ve konularınızı hep takip ederim . Short sihıft konusunda bıze örnek veya sablon taslak vb bir örnek ya da nasıl yapacağımızı anlatırsanız sağlıklı olacak şekilde tabi(biz denedik ama pek verimli olmadı) anlatrsanız memnun olurum.
Tabii inşallah misafirim olun her zaman beklerim saygılar..
Çok teşekkürler sağolun
Amin hepimize inşallah çok sağolun
Sağol gardaşım benim.Sen vtec 2 kingsin(1.6) aynen bende 1.4 n/a ama seninle denemeyeceğim anlamına gelmiyor
Teşekkür ederim hayırlsısı olsun bakalım inşallah sağolun
Kardeş bizimki böyle gidiyo işte yüklü adı üstündesağolasın
bu hafta nasipse yeni setupla bir video şartherkese iyi forumlar,zaman ayırdığınız için teşekkürler..
eray corsalarin muhakkak piyasada short shift kitleri vardir. bir arastirmak gerek. yapisini bilemedigim icin nasil yapilir bilemiyorum. megane da kendim yaptim mesela sanziman uzerindeki baglanti noktasini yakinlastiriosun kisalio.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)